Şimdi Ara

DAEWOO SUPER SALOON (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nasıl bi araç tır beyler 8-10 kaat arası diye duydum ucuz yani alternatiflerim opel omega,renault r 25 , ve eski kasa ford mondeo bi ihtimal mazda 626 evet super saloon kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı almak mantıklımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 21 Ağustos 2012; 23:43:46 >

• UP
  • Hocam ben Daewoo Nubira kullanıyorum. Eğer yedek parça sıkıntı olmaz derseniz, memnuniyetle bu aracı kullanabilirsiniz. Benim araç bile geniş, havadarken bu hayli hayli rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Hocam ben Daewoo Nubira kullanıyorum. Eğer yedek parça sıkıntı olmaz derseniz, memnuniyetle bu aracı kullanabilirsiniz. Benim araç bile geniş, havadarken bu hayli hayli rahat olur.

yedek parça nasıl usta sıkıntılımı hele bu seninkindende az var türkiyede alıpta sonra sakata gelmiyelim işin aslı araç mükemmel gözüküyo ben lux bişey arıyorum ama çokta sıkıntı istemem
  • mercedes sandım bian
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

mercedes sandım bian

çaktırma usta bi yıldıza bakar valla önüne yapıştırdınmı ufak tefek façayla alsana c class merso
  • Cakma otomobil kavramini baslatan modellerden birisi bildigin mercedes cakmasi 1 otomobil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIA CERATO 1.6 GSL CONCEPT yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Hocam ben Daewoo Nubira kullanıyorum. Eğer yedek parça sıkıntı olmaz derseniz, memnuniyetle bu aracı kullanabilirsiniz. Benim araç bile geniş, havadarken bu hayli hayli rahat olur.

yedek parça nasıl usta sıkıntılımı hele bu seninkindende az var türkiyede alıpta sonra sakata gelmiyelim işin aslı araç mükemmel gözüküyo ben lux bişey arıyorum ama çokta sıkıntı istemem

Hocam şöyle diyeyim her yerde parça, usta bulamazsınız bu markaya. Ben bostancı sanayide anca, markayı bilen bir usta bulabildim.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şöyle diyeyim her yerde parça, usta bulamazsınız bu markaya. Ben bostancı sanayide anca, markayı bilen bir usta bulabildim.

peki sorunlumu usta bu markanın araçları çok sorun çıkartırmı

• Hocam ben aracı 180 binde aldım sıkıntısı yoktu. Bende 186 bin oldu saat gibi hala, bir sıkıntısı yok.
  • quote:

Hocam ben aracı 180 binde aldım sıkıntısı yoktu. Bende 186 bin oldu saat gibi hala, bir sıkıntısı yok.

maşallah usta çok saol fikir verdiğin için
  • Rica ederim hocam forumdaşlık vazifemiz.
  • quote:

Rica ederim hocam forumdaşlık vazifemiz.

tekrar saol usta
  • quote:

Maşallah düzgün konu açmışın birkaç ay önce hoplatıyordun ortalığı
    Neyse madem 80 100 binlerden ideal bütçene geldin,mondeo al.
    Bu arabaya parça,parçayı takacak usta bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Maşallah düzgün konu açmışın birkaç ay önce hoplatıyordun ortalığı
    Neyse madem 80 100 binlerden ideal bütçene geldin,mondeo al.
    Bu arabaya parça,parçayı takacak usta bulamazsın.

usta ben ozaman iki konu açtım biri dacia logan mı albea mı diye 2. bulgardan araba almak tı 20-30 tl ye çifte vatandaşlıkla sen neyin 80-100 bininden bahsediyosun ?

• quote:

o zamanki konunu tam hatırlamıyorum da iyi dalga geçmiştik senle :)
    neyse dediğimi unutma o araba yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.