Şimdi Ara

Daemon tools yükledim...Sistem kilitlendi :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar...Yardımlarınıza ihtiyacım var.Genellikle daemon tools u oyunları açmak için kullandıgımız için konuyu buraya açmaya uygun gördüm.Bilgisayarıma daemon version 4.03 yükledim.Yükleme bitince yeniden başlatılsın mı diye soruyor.Evet dedim..Fakat windows açılırken sadece arka plan resmi geliyor..Ve başlat menüsündeki hiçbir öge yada masaüstü simgesi açılmıyor.Hiç bir şekilde müdahale edemiyorum.Sadece windows firewall açık.2-3 defa denedim.Her seferinde kitledi.Windows'u önceki bi zamana aldım.Gene kitledi.Başıma bela oldu kısacası.Sırf bu problem yüzünde 2 defa format attım.Ne yapabilirim.Ben nerede yanlış yapıyorum.Yardımcı olan herkese minnettar kalırım...

Sistem özelliklerim : AMD 3700+ , Asus A8N-E , 1 GB Kingston DDR400 Ram , Leadtek 7600 GT 256 MB ...

Yardımlarınızı bekliyorum üstadlar...

• Bu program ile ilgili yardım istemek yasak.

FORUM KURALLARI

• Problemin d-tools'ta olduğuna eminsen,bir de 3.47'i kullanmayı dene,uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Bu program ile ilgili yardım istemek yasak.

FORUM KURALLARI

rietveld abartıyorsun arkadaşım nerde yazıyor,bu konuda oyun mount etme vs. diye birşey görebiliyor musun?D-tools yasa dışı bir program mı?Arkadaş sadece d-tools yüzünden makinesinin açılmadığından bahsediyor?Ama yazılım bölümüne açsa daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 17 Nisan 2006; 18:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.