Şimdi Ara

Daemon Tools İle Sanal Sürücü Oluşturup Format Atabilir Miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru açık Bilgisayar aldığımda D diskinde Win7 iso dosyası vardı boyutu 6,50 gb hem d yi hem de c yi biçimlendirip sistemi c ye kuracağım sorun olur mu ? Bunların bana videosunu atar mısınız ?

• Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    O şekilde format atamazsın. Sadece sistemi yeniden yükleyebilirsin. Eski sistem windows.old klasörüne taşınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

O şekilde format atamazsın. Sadece sistemi yeniden yükleyebilirsin. Eski sistem windows.old klasörüne taşınır.

Hocam pc başlarken f10 a basıp yapınca olur mu ya da daemon tools ile kurduktan sonra windows old klasörünü silebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

Hocam pc başlarken f10 a basıp yapınca olur mu ya da daemon tools ile kurduktan sonra windows old klasörünü silebilir miyiz ?

Hayır f10 a basarsan olmaz. DVD veya usb bellekten yüklemen gerekiyor. Windows.old klasörünü silebilirsin ama windows disk temizleyiciyi kullanman gerekiyor diğer türlü direk silemezsin. C ve D yi sistemi yükledikten sonra da birleştirebilirsin illaki format atman gerekmiyor. BU programı kullanabilirsin:

http://www.partition-tool.com/landing/home-download.htm

• quote:

quote:

quote:

Hayır f10 a basarsan olmaz. DVD veya usb bellekten yüklemen gerekiyor. Windows.old klasörünü silebilirsin ama windows disk temizleyiciyi kullanman gerekiyor diğer türlü direk silemezsin. C ve D yi sistemi yükledikten sonra da birleştirebilirsin illaki format atman gerekmiyor. BU programı kullanabilirsin:

Hocam aslında benim amacım şu : Bilgisayarı ilk aldığım gün gibi yapmak tertemiz ve virüs varsa onları da silmek dediğim formül işimi görür mü ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aslında benim amacım şu : Bilgisayarı ilk aldığım gün gibi yapmak tertemiz ve virüs varsa onları da silmek dediğim formül işimi görür mü ?

Hayır öyle ise işinizi görmeyebilir. Sistem sıfır olur ama eğer virüs varsa pcde tekrar bulaşabilir.

• Öyle yapamazsın ama ben sana farklı bi yöntem söyleyim.
    NT6 diye program var çok küçük bi dosya
    bu program ile yerel disk d üzerinden format atabiliyosun.
    hiçbi sorun çıkmıyor tavsiye ederim.
    araştırabilirsin internetten nt6'yı yeterli araştırmayı yaptıktan sonra programı bulamazsan
    ben sana gönderirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iso dosyasını usb ye aç sonra boot et en pratik yöntem 8 gb lik bir usb ile rahatça yaparsın
  • Merhaba
    Dediğiniz şekilde sisteme format atamazsınız bu mümkün değil ancak ve ancak repair yapabilirsiniz sistemi. Eğer sisteme format atmak ve harddiskde ki bütün her şeyi silmek istiyorsanız DVD ye iso kalıbınızı yazdırarak format atabilirsiniz bilgisayara. Eğer bilgisayarda DVD sürücü yok ise USB ile de Windows 7 işletim sistemini yeniden kurabilirsiniz. Aşağıda size kendi hazırladığım resimli anlatımların linkini veriyorum inceleyip format atabilirsiniz. Son olarak kimse reklam olarak algılamasın bunları.

Windows 7 Format Atma Resimli Anlatım z !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.