Şimdi Ara

daemon tools da imaj dosyası hazırlama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba dh sakinleri.elimde bulunan bir oyunu (s..c...3 ca.. theory) imaj dosyası oluşturmayı nasıl yapıyorsunuz.mdf ve mds dosyası haline getirmem gerek.bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa mutlu olurum herkese iyi forumlar.

• Hocam imaj dosyası d-tools ile hazırlanmıyor,hazırlanan imaj dosyası d-tools ile açılabiliyor.İmaj dosyası hazırlamak için Nero,Alcohol 120%,PowerISO gibi programları kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 24 Nisan 2006; 22:43:22 >
  • yani mds veya mdf uzantılı dosyayı daemon değilde başka medya programlarıylamı yapılıyor.bi yanlışın olmasın yaww.nero ile nrg uzantılı dosya yapılır benim bildiim.bi anlat bakalım nasıl yapıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

yani mds veya mdf uzantılı dosyayı daemon değilde başka medya programlarıylamı yapılıyor.bi yanlışın olmasın yaww.nero ile nrg uzantılı dosya yapılır benim bildiim.bi anlat bakalım nasıl yapıyoruz.

Hocam birincisi ben zaten d-tools ile imaj yapılıyor demedim bunu diyen sensin,ikincisi nero ile .iso ve .nrg formatlarında imaj hazırlayabilirsin,neticede .iso ve .nrg'de birer imajdır.Yani illa .mds ve .mdf formatları olmak zorunda değil.
  • tamam canım ben sana daemonla imaj yapılabilir diyosun demedimki.üstelik ben sadece mdf veya mds uzantılı dosya nasıl yaparım tek öğrenmek istediğim bu neroyla yapmayı biliyorum (iso ve nrg).dediğim gibi ben sadece mds,mdf uzantılı dosya nasıl yapılır biliyorsan anlat çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
  • Alcohol 120% ile,
  • bende şunu sorayım. peki imajı olan bir dosyanın .cue uzantılı imajını alabilir miyiz. alcohol120 bunu da yapar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

bende şunu sorayım. peki imajı olan bir dosyanın .cue uzantılı imajını alabilir miyiz. alcohol120 bunu da yapar mı?

Önce elindeki imajı sanal sürücüye takıp,sonra 1. resimdeki CD/DVD Device bölümünden sanal sürücüyü şeçerek devam edip,2. resimdeki .cue uzantısını seçersen,eline 3.resimdeki gibi bir .bin dosyası bir de .cue dosyası geçer.

• teşekkürler
  • mdf ve mds uzantılı dosyada bu programlamı yapılıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

mdf ve mds uzantılı dosyada bu programlamı yapılıyo.

Evet Alcohol 120% ile yapabilirsin.6.mesajdaki resimdeki gibi uzantıyı .mds olarak seçersen eline bir .mds bir de .mdf dosyası geçer,yani aynı .bin ile .cue gibi.

Alcohol 120%'i buradan indirebilirsin,büyüklüğü sadece 4.3mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 26 Nisan 2006; 10:01:36 >

• teşekkürler sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.