Şimdi Ara

Daelim S3 Advance 250 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim için koltuk altı bagaj hacmi performans kadar önemli ,

bagaja L beden kapalı kask sığıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenpounds

benim için koltuk altı bagaj hacmi performans kadar önemli ,

bagaja L beden kapalı kask sığıyor mu ?

Bi adam var inceliyor YouTube da tek kendisi l sigiyor diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim sahsen denedim motor gidis degil geriye bakar sekilde kafa kısmı sıgıyor ben de arkadasın motorda denedim bizzat tecrube ettim bu makinayı cok alasım var

• Arkadaslar ne dersiniz kullanan bilen var mı 90k yı görenler varmıs yurtdısında istanbulda almak isteyen varsa cok iyi bir servisi var tanıdık fiyatı da uygun servis maliyetlerinde uygunmus bence vazgeçin bu japon 3 markadan

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

Arkadaslar ne dersiniz kullanan bilen var mı 90k yı görenler varmıs yurtdısında istanbulda almak isteyen varsa cok iyi bir servisi var tanıdık fiyatı da uygun servis maliyetlerinde uygunmus bence vazgeçin bu japon 3 markadan

Uzun süre kullanacaksanız ve kalitesini beğendiyeseniz alın. 2. elleri uygun fiyata bulmak mümkün. Sıfır almanızı tavsiye etmem çok değer kaybediyor, 2 eli zayıf. Kullanmadım ama performansı falan bu sınıf için iyi. AEA ın da bir incelemesi de vardı.https://www.youtube.com/watch?v=fVTRpJb9eBU

• Hayırlı akşamlar,bende bayram dönüşü Xmax yada daelim almayı düşünüyorum,yorumlarınızdan sonra daelim daha ağır bastı ama 2. El satışı bir handikap Allah hayırlısı hangisi ise onu nasip etsin.Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

• Dostum servis konusunda hero bayileri artık ilgileniyor diye biliyorum sahsen ben 0 almam bu saatten sonra agustos gibi 2014!düşük km de 8000 gibi bulursunuz kısın 7 ye satsanız 1000 lira zarar herseyde var servis sıkıntın olursa bana ulas ben platforma aboneyim cünkü

• Aklımda xmax var herşey exstra sırf bu nedenden daelim alasim var ama 2.eli ucuza yok belki kışın duser sıfır mantıksız xmax a yakın fiyat çekiyorlar 2016 modeli de yok zaten olsa 13 binin ustunde fiyat çekerler
    O parayı verdin mi xmax alırsın 14800 e ve lastik değiştirmek gerekmiyor

• Kardeşim 8500 civarında 10k da bulabilirsin eger bakarsan olmadı yardım ederiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.