Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.973
Cevap
130
Favori
1.608.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

Orijinalden alıntı: mustyb

yeni sanderolar bu yil icinde gelecekmiymis arkadaslar
    bilgisi olan varmi mustafa abi arastirmistir zaten
    bir de bu yeni sanderolar ne kadardan satilacak acaba bizim aldiklarimiz kadar uygun fitayli olmayacagi
    kesin cunku reno dacia yi turkiyede marka haline getirmeye basladi onceden yolda cok nadir dacia gorurdum
    simdi adim basi dacia oldu logan duster sandero sokaklarda cogaldi

mustafa bilgim yok.

ben tahminen bu yıl gelir diyorum.

çünkü güney amerikada yeni sandero

avrupada eski sandero olmaz. her yerde aynı olması lazım mantıken

sanderolar resimlerdeki gibi gelirse 25milyardan aşağı olmaz

stepway ler ise 30milyardan aşağı olmaz

zaten şu anda sıfır "benzinli" 1.2 ambiance euro5 "23450lira" yazıyor sitede

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=146

ama her zaman oldugu gibi her yıl "kasım-aralık" aylarında güzel bir indirim yaparlar. bu kesin. allahın emri

bakarsın bu yılın sonunda okuturum benim sanderoyu belli olmaz :)

25 e gelirse yine iyi 23450 yazan bos model klima vs. yok
    benim arac su anda 26000 civari sifir km
    yilbasina dogru arastiralim bakalim abi uyarsa seninle bende degistireyim

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

yeni sanderolar bu yil icinde gelecekmiymis arkadaslar
    bilgisi olan varmi mustafa abi arastirmistir zaten
    bir de bu yeni sanderolar ne kadardan satilacak acaba bizim aldiklarimiz kadar uygun fitayli olmayacagi
    kesin cunku reno dacia yi turkiyede marka haline getirmeye basladi onceden yolda cok nadir dacia gorurdum
    simdi adim basi dacia oldu logan duster sandero sokaklarda cogaldi

mustafa bilgim yok.

ben tahminen bu yıl gelir diyorum.

çünkü güney amerikada yeni sandero

avrupada eski sandero olmaz. her yerde aynı olması lazım mantıken

sanderolar resimlerdeki gibi gelirse 25milyardan aşağı olmaz

stepway ler ise 30milyardan aşağı olmaz

zaten şu anda sıfır "benzinli" 1.2 ambiance euro5 "23450lira" yazıyor sitede

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=146

ama her zaman oldugu gibi her yıl "kasım-aralık" aylarında güzel bir indirim yaparlar. bu kesin. allahın emri

bakarsın bu yılın sonunda okuturum benim sanderoyu belli olmaz :)

25 e gelirse yine iyi 23450 yazan bos model klima vs. yok
    benim arac su anda 26000 civari sifir km
    yilbasina dogru arastiralim bakalim abi uyarsa seninle bende degistireyim

23450 lira olan klimalı sandero "ambiance" 1.2 euro5 16valf

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

25450 lira klimalı+LPG+sandero 1.2 ambiance euro 5 16 valf

ölmüş eşek fiyatına almadıkları sürece,olabilir. değiştirebiliriz

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • BEYLER ORJİNAL SANDERO JANTLARIMI SATIYORUM İSTEYEN OLURSA PM ATSIN .

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Eğer marka ise göbekte LD yazıyor. 600TL.
  • hayrlı olsun yaptkların göçmen bende arka stop üzerinde led montajı yapıcaktım hatta ledleri aldım ne tesadüf ki bende aynı yere düşnüyordum ya uzunlamasına yapıcam sennki gbi yada alt reflektör üstüne yapıcaktım yanlamasına senin resimlerinde dik yapsam nasıl olurdu soru işareti varken aklımda senin foto aklımdaki ? işaretiniz sildi teşekkürler----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaZsTyL -- 27 Mayıs 2011; 0:20:22 >

Anneme sandero almayı düşünüyoruz. Takdir edersiniz ki aklımızda soru işaretleri oluyor. Şuan 2000 model corsa kullanıyor değiştirme zamanı geldiğini söylüyor ve hep 0 araç istiyorum diyor :) benimde aklımda az yakan dacia sandero geldi. Yıllardır sorunsuzca kullanan var mı? Kronik sorunu var mı? Tavsiye edermisiniz? Bir de corsa yı vereceğiz 10 milYAr filan fiyat çıkarıyolar. 14 milyarı da kredi ile halledeceğiz. Kredi işlerinde kolaylık sağlıyorlar mı?

Teşekkürler.

Lion King ,

genelde tavsiye eder misiniz gibi sorulara burda pek yanıt verilmez, çünkü yanıtlayanların taraflı davranacağı düşünülür, fakat sayfamızda şükür birçok farklı sayfadan güzel olan bir şey var ki bu araca sahip olan herkes araç hakkında olumlu olumsuz beğendiği beğenmediği her şeyi yazarlar buraya, sırf kendi malı diye kötü bir yanını saklama eğilimine girmez, en azından buna çalışır, sonuçta dünya para vereceksin belkide buradaki tavsiyelere dayanarak gidip alacaksın, kötü bir şeylerle karşılaşmanı istemem, eğer ki vaktin varsa forumu okumanı tavsiye ederim ya da en azından ilk sayfaya bakmanı, orada aradığın belki hatta sormak aklına bile gelmeyecek bir çok soruya yanıt bulabilirsin,
    fakat ben yine de sorularına yanıt vermeye çalışayım

araçta hiç bir kronik sorun yok, 2008 den beri yollarda, bende 2009 mdl var, ne benim başıma bir şey geldi ne de çevremde veya serviste bir şey duymadım. 2009 dan bu yana araca ettiğim tek masraf standart 15000 km yağ vs. değişim bakımı oda serviste 200 lira bile değil, benm basıma bir şey gelmedi ama sonucta zaten sıfır alcaksın garantisi var aracın, ver halletsinler :)

2000 corsa nın (benim de bir ara kullandığım bir arç) üstüne bu araç felaket derecede konforlu gelecektir,
    Kredi işinde sorun çıkarmazlar 10bin peşinat veriyorsun zaten, ister alacağın bayi aracılığıyla istersen başka bir bankadan çek o miktar pek bi sorun olmaz,

benim tavsiyem, eğer maddi kısıtlılık yoksa ver parayı al arabayı, annen de rahat rahat sorunsuzca binsin yeni aracına, ne tamir, ne bişe, hem de cimri.. fakat dikkat et corsa nın yanında bizimki biraz jip gibi kalıyor :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: renavatio999

göçmen güzel olmuş arac gerçekten, arka ledleri bende begendim ama jant konusunda kişiye göre değişr ama farklı bir tercih olabilirdi.

Lion King ,

genelde tavsiye eder misiniz gibi sorulara burda pek yanıt verilmez, çünkü yanıtlayanların taraflı davranacağı düşünülür, fakat sayfamızda şükür birçok farklı sayfadan güzel olan bir şey var ki bu araca sahip olan herkes araç hakkında olumlu olumsuz beğendiği beğenmediği her şeyi yazarlar buraya, sırf kendi malı diye kötü bir yanını saklama eğilimine girmez, en azından buna çalışır, sonuçta dünya para vereceksin belkide buradaki tavsiyelere dayanarak gidip alacaksın, kötü bir şeylerle karşılaşmanı istemem, eğer ki vaktin varsa forumu okumanı tavsiye ederim ya da en azından ilk sayfaya bakmanı, orada aradığın belki hatta sormak aklına bile gelmeyecek bir çok soruya yanıt bulabilirsin,
    fakat ben yine de sorularına yanıt vermeye çalışayım

araçta hiç bir kronik sorun yok, 2008 den beri yollarda, bende 2009 mdl var, ne benim başıma bir şey geldi ne de çevremde veya serviste bir şey duymadım. 2009 dan bu yana araca ettiğim tek masraf standart 15000 km yağ vs. değişim bakımı oda serviste 200 lira bile değil, benm basıma bir şey gelmedi ama sonucta zaten sıfır alcaksın garantisi var aracın, ver halletsinler :)

2000 corsa nın (benim de bir ara kullandığım bir arç) üstüne bu araç felaket derecede konforlu gelecektir,
    Kredi işinde sorun çıkarmazlar 10bin peşinat veriyorsun zaten, ister alacağın bayi aracılığıyla istersen başka bir bankadan çek o miktar pek bi sorun olmaz,

benim tavsiyem, eğer maddi kısıtlılık yoksa ver parayı al arabayı, annen de rahat rahat sorunsuzca binsin yeni aracına, ne tamir, ne bişe, hem de cimri.. fakat dikkat et corsa nın yanında bizimki biraz jip gibi kalıyor :)))

cevabınız için teşekkürler :) insanlar dacia markası diyince hep kaçıyor korkuyor. Bugüne kadar hiç yolda kalmış bir dacia görmedim :) bence dacia hem az yaksın hemde isteklerimi karşılasın diyenler için birebir bir marka. Sorunsuz aracı çok ucuza satıyorlar.

1.5dci 75bg alacağız. Şehir içinde 5lt yakıyormuş :D Şaka gibi gerçekten

Hocam hangi renk tavsiye edersin? Gri renk aracı basit gösteriyor. Beyaz da pek istemiyorum bu aracımızda beyazdı. Siyah daha pahalı ve gösterişli gösterir kanaatindeyim. Sizin fikriniz neler? Ha bir soru daha hocam :D k.bakmayın yordum sizi. Aracı yarın sipariş etsek ne zaman alırız? Yani genelde ellerinde oluyor mu bu araç? Showroom daki aracı alma taraftarı değilimde..

renk konusunda ben platin gri kullanıyorum, fakat şuan yeni bir sandero alacak olsam tercihim füme olurdu, ardından ateş kırmızı ve sonrasında beyaz (benim modifiye planlarım için uygun olan renk) :)

eğer siyah istiyorsanız bu sadece sandero blackline modelinde var
    onun da fiyatı 1,5 dci 28000, (klima vs. dahil, abs ve yolcu hava yastıgı haric)
    bu arada 1,5dci motorlar 70 beygir

1,5 dci sandero ambiance alcaksanız standart donanım 24,350 +klima metalik renk isterseniz 27bine geliyor, blackline ile arada kalıyor 1000 lira (fakat donanım olarak bakarsanız o bin liraya blackline dakileri aracınıza ekleyemezsiniz)

nekadar araştırdınız bilmiyorum ama normal sandero ile blackline arasında belirgin donanım farklılıkları var, yükseklk ayarlı koltuk, elektrikli ayna, döşemeler, yükseklik ayarlı direksiyon sis farı jant vs. vs.
    eğerki bunlar önemliyse sizin için bütçeyi biraz daha artırma imkanıda varsa sonradan pişman olmamak için blackline ı secin derim,(hem siyah, hem donanımli)

sipariş konusunda ise inanın bir şey söyleyemem çünkü stok durumlarını bilmiyoruz, fakat forumdan yeni araç alan arkadaşlardan duyduğum bir ara bayilerin ellerinde arac yoktu, sıraya yazıyorlardı, bekletiyorlardı
    hatta baska sehirleri arayıp arac varsa telde pazarlık yapıp ardından o şehre gidip araç alanlarda vardı, ama suan durum nedir bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Merhabalar arkadaşlar.

Anneme sandero almayı düşünüyoruz. Takdir edersiniz ki aklımızda soru işaretleri oluyor. Şuan 2000 model corsa kullanıyor değiştirme zamanı geldiğini söylüyor ve hep 0 araç istiyorum diyor :) benimde aklımda az yakan dacia sandero geldi. Yıllardır sorunsuzca kullanan var mı? Kronik sorunu var mı? Tavsiye edermisiniz? Bir de corsa yı vereceğiz 10 milYAr filan fiyat çıkarıyolar. 14 milyarı da kredi ile halledeceğiz. Kredi işlerinde kolaylık sağlıyorlar mı?

Teşekkürler.

sanderonun bilinen kronik sorunları yok "yıllardır derken" 2008'in temmuzundan beri türkiye yollarında bu araç

1)eğer marka takıntınız varsa "opel,vw,toyota,ford,nissan...vb)

2)eğer donanım takıntınız varsa
    (gösterişli önkonsul,direksiyondan kumandalı müzik sistemi,arka kapılara otomatik cam,içerden açılan bagaj kapağı,içerden açılan depo kapağı,otomatik vites gibi seçenekler,yağmur sensörü,ışığa duyarlı otomatik yanan farlar,dijital klima....vb )

bence hiç dacia ya bulaşmayın

ama eğer

1) sağlam bir arabam olsun diyorsanız. sandero, nissan b platformu kapsamında üretilmiştir..

2) heryerde,her şehirde, servisi olsun diyorsanız : reno servisleri

3) yedek parçaları ucuz ve bol olsun diyorsanız

4) motoru bilindik bir motor (renault clio motoru) ilerde arıza yaptığı zaman elimizde kalmasın diyorsanız

o zaman dacia sandero alın. ki siz dizel düşünüyorsanız reno dizel dci motoru kendini kanıtlamış bir motordur

ama mesajları okuduysanız sandero "güney amerikada" makyajlandı. arabanın ön kısmı değişti.içerde ise önkonsul koltuklar komple değişti

benim tahminim bu yıl bitmeden yeni sanderolar ülkemize gelir

bu da + olarak

gösterişli ön konsul+konsula entegre teyp sistemi+otomatik arka camlar+ (ki düğmeleri kapılarda olacak)+yeni koltuklar...daha bilmediğimiz birkaç özellik daha olabilir.. gibi yenilikler gelecek sanderolara

tercih sizin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 27 Mayıs 2011; 12:08:54 >

• bende birseyler paylasayim o zaman

1-Sandero yakit acisindan inanilmaz cimri bir arac bende orjinal lpg li versyonu var ister inan ister inanma ama sehirici 16-17krs yakiyor
    2-arac tahmin ettiginizden cok daha konforlu vee oturakli olacaktir
    3-cok luks bir arac degil ama bizim turkiye yollari icin cok gaddar bir aractir yerden yuksektir saglamdir kendi sinifindaki bircok aracin (opel toyota ford vs.) giremedigi yerlere rahatlikla girersiniz
    4-Uzerinde hafif oynamalar yapilirsa (celik jant spoiler) inanilmaz gosterisli ve spor bir aractir
    5-Bakimlari ve parcalari ucuzdur cunlu logan clio hepsi ayni parcalari kullanir

ama mustafa abimin dedigi gibi marka takintin varsa bu araca hic bulasma
    cunku on yargili bineceksiniz alsaniz da

bende bişeyler yazayım lion king kardeşim uzun zamandır forumada bisey yazmadım herkese selamlar arkaşlar uygulamalarınız çok güzel ellerinize saglık
    ocak 2011 de bende füme stepway aldım suan 7250 civarı kmsi ve şeytan kulagına kursun hiç bi sıkıntım yok ev ofis arası 12 km ve temde rahatlıkla 130 -140 zorlanmadan çıkıyor araç ve birazdaha motorunun açılmasını bekliyorum yanı gücünde hızlanmasında hiç bi sorun yok ilk aldıgım zamanlar en cok sınır oldugum sorunu arka lastiklerden kumlu bi yolda geçerken çıtır çıtır davlumbazlardan yani ses geliyor idi artık yok yakıtı suan biraz daha arttı gibi son aldım 150 lira ile 700 km anca yapıcak gibi görünüyor ama 1.5 dci motor hiç tereddütüm yok düşecektir zamanla yakıt gerçi stepway biraz daha agır sanderoya göre ama ben 1 depoyla 750 şehir içi yapsın sorun yok diyorum kullanıma trafige görede degişir tabi

ilk zamanlar arkadaşlarında dedigi gibi dacia mı neden aldın düşünceleri çevremde çoktu ama binen güzel araçmış zaten jiip gibi duruyor falan diye konuşmaya başlıyor ben kalitesinden ve saglamlıgından hiç şüphe etmiyorum açıkçası moskovada çalıştım dönemlerde soguk kış mevsimlerinde çalışmayan opel voswagen mercedes araçları görürken rus daciaları dag bayır soguk çamur demeden çatır çatır yollarda ilerliyor idi yani saglam bi araç dacia

iç konforuna gelince öyle abartılı iç dizayn yeni modellerdeki gibi yok normal sade sakin bi iç dizaynı var koltukları güzel yeterli stepwaylerde abs çelik cant klima standart aynalar elle ayarlamalı klima manuel yani normal bir kullanıcı için yeterli son olarak stepway suv kitleri üst taşıma barlar vs ozellikleri ile sanderodan cok daha farklı bir görünümüz vardr.

çok yazdım galiba umarım yardımcı olur yazdıklarım iyi günler dilerim

• Arkadaşlar bu yeni sandero gelecek ya, resimleri incelerken bişey dikkatimi çekti, kapıya monte olan cam açma düğmeleri dıştan montaj sanki bunlar bize uyar gibi geliyor. Ön konsol ise aynı şekilde sanırım. Yani
    bu resimdeki işaretli yerle bizim gri orta konsol aynı sanki şekil itibarıyla. Acaba o konsol çıktığında arka taraf boş mu iç kısım yani, sonuçta tuş yerleri değişmiş ve yukarı almak gerekicek... Acaba servisler bizimkileri o şekle getirir mi

• ahmet cim o cam açma düğmelerinin hangi araçtan geldiğini söyleyeim sana clio 2 lerde var symbol lerde var, eğer onu yapmak istiyorsan git çıkmacıya ucuz yollu bulursun al bir çift monte et kapıdan cam açma lı olur :DDD

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.