Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
23
Favori
214.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır böyle bir şey yok ama 110 bglik gelmicek deniyor..aracın tanıtım kartında 39900 diyorlardı.sonra son fiyat ne olur dedim 37500 dediler.tam arabamı sattım gerekli parayı buldum arabayı almaya gidiyordum bir telefon geldi bayiden yanlışlık olmuş araç 37800 dediler bende bayi müdürüyle direk konuşarak ilk fiyata yani 37500 liraya aracı satın aldım.ama forumlarda bu fiyat çok telaffuz ediliyordu.şunu söyleyeyim inanki yol bilgisayarını daha anlayabilmiş değilim.tek çözdüğüm servise 19700 km kalmış
  • sadece şuna da bakabildim aracım 350 kmde. yol bilgisayarı daha 550 km yol kateder yazıyor eğer bu doğruysa toplam 900 km olur bu değer ş.içi daha motor un yeni olduğu göz önüne alınırsa çok iyi gibi geliyor bana.ben 208 liraya depoyu fulle miştim. 208/900km=23 krş eder.bence ilk aşamada iyi bir değer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 18 Şubat 2013; 21:07:14 >
  • yeni geleceklerde 110luk yok arkadaşlar hemfikir olalım 5 kişiliktede olmıyacak 7kişiliktede 110 6.viteste 3.8 yazıyordu 140 civarlarında 7 idi ama pedal çok hassas o yüzden hız limitörü çok gerekli birşey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: idkuscu

yeni geleceklerde 110luk yok arkadaşlar hemfikir olalım 5 kişiliktede olmıyacak 7kişiliktede 110 6.viteste 3.8 yazıyordu 140 civarlarında 7 idi ama pedal çok hassas o yüzden hız limitörü çok gerekli birşey :)

Her zaman gelir kardeşim röno pazarlama stratejisi bu satış temsilcileri bilinçsiz
  • malesef benim aldığımda limitör yok.siz kaç liraya almıştınız aracı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 18 Şubat 2013; 23:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş16

sen ne yazıyorsun çoğu mesajın onay bekliyor halde neden şikayet diliyor mesajların??
  • evet neden böyle oluyor anlamadım şikayet mi ediliyor mesajlarım?
  • telefon onayı yaptırmamışım ondan onay bekliyormuş.
  • tamam sorun çözüldü artık.görünüyor değilmi mesajlarım
  • Evet görünüyor

Bilgiler için teşekkürler

Hız limitörü değilde hız sabitleyici demek istedi herhalde çünkü ayakla aynı hızı korumak sıkıntılı oluyor :)

5 kişilik 110hp laurette baz model 37500 çok iyi hem büyük hacim hem dizel hem yeterli donanım var hemde Otomobil olarak geçiyor.

Bence tek eksik HIZ SABİTLEYİCİ.Bir sene veya 2 sene sonra gelir
  • sabitleyici değil hız sabitleyicide sen gaza basmazsın.limitörde ise sen gaza basarsın ama seçtiğin hızdan fazla araba hızlanmaz.
  • Bu da özellik mi yani bir de şimdi baksan sadece bu limitör müdür nedir için ekstra bir sürü para isterler nihayetinde stepneyi bile ayrı donanım olarak gösteren bu zihniyet ...
  • İDKUŞÇU nickli abinin arabası benimkine göre çok daha özellikli.40000 tl ye mal ettim diyor.gönül isterdeki aynısı olsun ama ne yapalım param çıkışmazdı zaten.buna şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş16

İDKUŞÇU nickli abinin arabası benimkine göre çok daha özellikli.40000 tl ye mal ettim diyor.gönül isterdeki aynısı olsun ama ne yapalım param çıkışmazdı zaten.buna şükür

Dostum yanlış anlama ben de Dacia Logan Mcv Black Line kullanıcısıyım.Benim kastettiğim markanın satış politikasındaki şerrrefsizlikler.Daha bugün yine bayideydim arkadaş birkaç ay içinde 110 luk full serilerden geleceğini söyledi ...
  • inşallah gelirde herkez faydalanır suan için milleti bekletmek yanlış olur kanaatndeyim ben 40 a mal ettim hız sabitleyici degl hız limitörü bu arkadaşın bahsettiği gibi gaz pedalını kesiyor olayı bu sizin aracınız ankarada nata vegadamıydı?
  • evet ordaki aracı aldım ben. sizde mi sormuştunuz o aracı?
  • 40000 tl ise çok iyi.Allah kaza bela vermesin.40000 tl ye sizin aracın aynısı olsa alamazdım.kendimi çok zorladım anca 37500 denkleştirdim.çok faize bulaşmak istemiyorum da. halil ibrahim bey kolçak işini nasıl halledicek siniz.?bu hakkında birbirimize yardımcı olalım ben şu ana kadar bir şey bulamadım.eğer siz bulursanız birbirimizi bilgilendirirsek iyi olur diye düşünüyorum..
  • evren bey siz kolçak sorununu çözmüştünüz herhalde fotoğraf ı varsa görebilirmiyiz acaba
  • valla ben kolçağa idareden bir çözüm buldum. şu an kullanıyorum işimi görüyor ama tam anlamıyla bitmediği için foto paylaşmayacağım. çözüm dar bir kolçak ve onu yükseltmek için iki tarafına bir aparat uydurmak maliyeti 35 tl :D
  • ya araba piyasaya çıksa iyi bir şey yaparlar ama biraz süre alcak herhalde.ama arabaya bakan dönüp bir daha bakıyor.şimdiden en az 5 arkadaşım bende alıcam diyor..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.