Şimdi Ara

Dacia Lodgy Aldım.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
52.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: idkuscu

Teşekkürler....

İdris arabayı aldı kaçtı.Çok memnun heralde artık oto bölümüne girmiyor baksanıza.;İnsan paylaşım yapar .
  • Keşke i30 alsaydınız dipgazla 6 litre yakıyomuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloGTI

Keşke i30 alsaydınız dipgazla 6 litre yakıyomuş

Polo alsaydı keşke, para yabancıya gitmezdi Alman'a giderdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

35 Bine stepway aldım 0 daha yeni 40 bine bu araba müthiş o zaman. arabamdan soğudum ağlayasım geldi ya

35 bıne kadar cıktı o arac anlam vermedım 37 bın den baslıyor lodgy gayet ıyı
  • Biraz geç oldu ama hayırlı olsun.Bir kaç resim koysanız da birde öyle kutlasak olmaz mı ?
  • Hayırlı olsun hocam
  • Hayırlı olsun. Memnunmsunuz araçtan?
  • lodgy baz aracın tek eksiği park sensörü. 4 kapıda hoparlör ve elektrikli cam, blotoothla telefonu araca eşitlemek gibi bir çok markada 3000 tl fiyat farkıyla sunulan özellikler lodgy baz araçta standart. Sürüş keyfi olarak şunu söyleyebilirim: Büyük bir araç kullandığınızı düşündürtüyor. Araç biraz yüksek ve de aracın burnu görüşüme girmiyor. Sanırım bundan böyle hissediyorum :) Geri geri park ederken minibüsdeymişim gibi, otobanda giderken cipteymişim gibi :) Yoksa dönüşlerdeki performansı , yol tutuşu vs bir sorun görmedim.
  • Herkese teşekkürler foruma giremiyorum bu aralar kusura bakmayın kaçtığım filan yok araç 4-4 lük resmi satıışıda şuan başladı benim aldığım fiyata şuan 90 lık veriyorlar baya bir avantajlıyım bu konuda forumda bazı sıkıntılar var her kafadan bir ses çıkıyor biz lodgy sahipleri facebook üzerinde birleştük sizleride bekleriz.https://www.facebook.com/#!/groups/494954327233050/
  • Hayırlı olsun güzel tercih
  • Sizin aldığınız fiyata şu anda 90'lıklar satılıyor.

Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
    Dacia dan uzak durun arkadaşlar. 2004 de 2. araç olarak sıfır km Dacia Solenza almıştım. Herşeyden önce servisi ve yedek parçaları Megane'dan daha pahalıdır. Yedek parça bulmak büyük sorundur. 2.elde öldü fiyatına bile müşteri bulamazsınız. Duster dahil bütün Dacia larda asla konfor aramayın. Çok gürültülü, konforsuz ve dayanıksızdır. Bir kez daha uyarıyorum Dacia dan uzak durun. Yarı fiyatına bile verse almayın. Bütün dacialarda gürültü, konforsuzluk, emniyet eksikliği, yol tutmama, fren yetersizliği, motor yetersizliği standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pampilo -- 11 Nisan 2013; 19:11:12 >
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yalnız başlığı açıp kaçmak yok öyle..

konuyu destekleyen resimler yorumlar bekliyoruz

öyle reklam yok.
  • ASlında sayfa aylardır Dacia altında devam ediyor.Lodgy Klübü sayfası linki

http://forum.donanimhaber.com/m_71359729/tm.htm
  • Takdir edersinizki bizde aynı anda birçok yerde olamıyoruz bizi merak edenler arayıp buluyorlar lodgy klübündede facebooktada kapılarımız açık ve çok süper bir bilgi paylaşımı var yerli ve yabancı üyelerimiz var lodgy sahipleri var herkezi bekleriz.
  • Bence o paralara alınacak araç değil 45,000 tl veripde dacia ? düşünmek lazım geniş ve büyük araç düşüneneler nissan Qashaiveya honda crv 60,000 baz modeli en azından kaliteye binersiniz aynı işi görür veya station vagon otomobiller aynı şekilde ww. ford c max. opel zafira gibi ikinci elleri 40---45 arası alınabiliyor alınabiliyor kaliteye bininde en azından araba biniyorum dersiniz paranınız karşılığını fazlasıyla verir güvenle binersiniz bence 5 dacia eskitir bunlar hayırlısı
  • Yanılmıyorsam 2011 modeli idi 9 ay civarı kullandım şirket arabası olarak istanbulda
    0-60 kmh civarında oldukça çevik virajlar da direksiyona tepkisi mükemmel bir kalıbına göre yeterince kıvrak
    virajlarda kolay kolay savurmuyor(tabiki eps sayesinde yoksa çoktan duman olmuştum)
    60 dan sonra biraz tembelleşiyor
    fazla yükleme yapmaya gelmiyor zaten oldukça yere yakın arka kısmı max 250-300kg malzeme taşıyabilirsiniz
    diğer dacia lar kadar arazide başarılı olduğunu düşünmüyorum
  • Son zamanlarda odaklandigim araç. 2004 toyota avensisten sonra nasil gelecek bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.