Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
23
Favori
349.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaansay

Arkadaşlar, sizin Duster'lerin yakıt gösterge seviyeleri gerçekten normal gösteriyormu? Digital olduğundan gerçek seviyeleri vermediğini düşünüyorum. Bunun yanında hararet göstergesi 2 şer çizgi şeklinde azalıp artıyor.

yakıt göstergesi biraz fazla gösterıyor...(0,4-0,9.ltr.arası)... rodajda fark yuksek (0,9.kadar)... toplam km göre hesap-yol yapmalı...
    (mesela: ort.21.ltr.-300.km.gidiyor..top.82.Tl./ort.7.ltr-27.krş.km.top.3.500.km.rodajda)(şehiriçi kullanım ağırlıklı)....
    hararet göstergesi, genelde, normal kullanımda, kışın 2 diş, yazın 4-5 diş oluyor.... normal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 7 Mayıs 2012; 10:43:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalrx

quote:

Arkadaşlar, sizin Duster'lerin yakıt gösterge seviyeleri gerçekten normal gösteriyormu? Digital olduğundan gerçek seviyeleri vermediğini düşünüyorum. Bunun yanında hararet göstergesi 2 şer çizgi şeklinde azalıp artıyor.

yakıt göstergesi biraz fazla gösterıyor...(0,4-0,9.ltr.arası)... rodajda fark yuksek (0,9.kadar)... toplam km göre hesap-yol yapmalı...
    (mesela: ort.21.ltr.-300.km.gidiyor..top.82.Tl./ort.7.ltr-27.krş.km.top.3.500.km.rodajda)(şehiriçi kullanım ağırlıklı)....
    hararet göstergesi, genelde, normal kullanımda, kışın 2 diş, yazın 4-5 diş oluyor.... normal...

Yok, yok, benim bahsettiğim olay biraz farklı...

Demek istediğim, yakıt gösterge seviyesi ile depodaki yakıt miktarı orantılımı?

Bana değil gibi geliyor. Full depo doluyken, bir sonraki dişe düşmesi için bayağı bir km. yapman gerekiyor. Sonrakilerde de hemen düşüyor.

Bu arada, hararet göstergesi de tek tek değil, ikişer ikişer düşüp çıkıyor. Onu demek istemiştim. Tek tek düşüp çıksa daha iyi olur kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansay -- 7 Mayıs 2012; 12:05:49 >

• depo ile gösterge arasında, kısmen uyum sorunu(depo-gösterge kalıbrasyon ayarsızlığı) olduğu için, fark var zaten...
    dijital ısı göstergesi, çift dış etkileşimli olmalı ki, geçiş ısı fark gösterimi hızlı olup, çift dış atıyor olmalı zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 7 Mayıs 2012; 16:50:07 >
  • Bunun 90 bg lik olan ambiance modeli alsak chip le 110 yapilir muhtemelen...
    Look pakedi uygulanmiyormu buna, sadece layrate 4x4 emi veriyorlar ? Sacma degilmi ?
  • Herkese Merbalar

Sevgili Duster kullanıcıları sizlerden yardım bekliyorum.

Şirketimize ait 2006 model Connect aracımız 210 Bine geldi artık ben gidiciyim demekte bizde bunun yerine yeni bir araç düşünüyoruz ama Hafif ticari olamayacak. Yakıtı düşük olacak ve İş yerimizin Biraz dağlık kesimde bulunmasından dolayı karda çamurda gidebilecek düşünün connect yetiyordu bazen zorlasakta. Bundan dolayı 1 haftadır Duster incelemeye başladım.

Önceliklerim ikide bir arıza çıkartmıyacak. Servis ücretleri uygun olacak. Uzun vadede kullanıcak bir araç. Konforu Connectten iyi mi uzun yola çok çıkıldığından konfor ses yalıtımı çok önemli. ve yol tutuşu nasıldır ? Bilenler kıyaslarsa sevinirim.

En ful 110 ps 4*4 ESP,Lock paket, Güvenlik paketi, Metalik renk, Deri döşeme için 50 Bin TL aldım.

En full 4*4 almaya değer mi. Alacağım araçta ESP ve yan hava yastıkları şart koşuyorum. İnternetten Katoloğ verilerinde 4*2 nin 0-100 ve max hızı daha yüksek anlamadım gitti normalde ben 4*4 daha iyi gider diye düşünüyordum hep.

Önceki sayfalarda 4*2 nin 4*4 kadar konforlu olmayaşı ve bazı yerlerde yan yatma ihtimali olduğunu okudum ve beni tedirgin etti 4*4 ve 4*2 arasında 5 Bin TL lik fark var bu farka değer mi ?

Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.

• aldıgınız fiyat güzel, bence alınır. 4x4 arazi koşullarında elbette daha iyi. Isterseniz 4x2 gibide kullanırsınız. ESP gibi artısıda var. Bence düşünmeye gerek yok
  • Çarşamba aracı gördüm Perşembe günü işlemleri hallettim Cuma günü de aracı teslim aldım...
    Kombiyi 1 Ay LCD tv'yi 2 Ay araştırıp alan biri olarak bu kadar hızlı hareket etmem beni bile şaşırttı.
    Hafta sonu 400km( %80'i stabilize bozukl) yol yaptım.Beni fazlasıyla tatmin etti...
    Duster Ambiance Edition 1.6 16V LPG 105 bg Euro 5 - 4x2 Alüminyum cant + klima + 2 Airbag + bluetooth
    Benim 99 model Hyundai Accent klima Abs yok 10,500 takas önerdiler, Düşünmeden kabul ettim.
    Sonuçta sıradan bir otomobil parasına alınabilecek güzel bir otomobil.
    Adana Renault Mais çalışanlarına özellikle Satış Müdürü Ömer Bey'e teşekkürlerimi bildiriyorum...
    Saygılar...
  • hayırlı olsun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Herkese Merbalar

Şirketimize ait 2006 model Connect aracımız 210 Bine geldi artık ben gidiciyim demekte bizde bunun yerine yeni bir araç düşünüyoruz ama Hafif ticari olamayacak. Yakıtı düşük olacak ve İş yerimizin Biraz dağlık kesimde bulunmasından dolayı karda çamurda gidebilecek düşünün connect yetiyordu bazen zorlasakta. Bundan dolayı 1 haftadır Duster incelemeye başladım.

Önceliklerim ikide bir arıza çıkartmıyacak. Servis ücretleri uygun olacak. Uzun vadede kullanıcak bir araç. Konforu Connectten iyi mi uzun yola çok çıkıldığından konfor ses yalıtımı çok önemli. ve yol tutuşu nasıldır ? Bilenler kıyaslarsa sevinirim.

En ful 110 ps 4*4 ESP,Lock paket, Güvenlik paketi, Metalik renk, Deri döşeme için 50 Bin TL aldım.

En full 4*4 almaya değer mi. Alacağım araçta ESP ve yan hava yastıkları şart koşuyorum. İnternetten Katoloğ verilerinde 4*2 nin 0-100 ve max hızı daha yüksek anlamadım gitti normalde ben 4*4 daha iyi gider diye düşünüyordum hep.

Önceki sayfalarda 4*2 nin 4*4 kadar konforlu olmayaşı ve bazı yerlerde yan yatma ihtimali olduğunu okudum ve beni tedirgin etti 4*4 ve 4*2 arasında 5 Bin TL lik fark var bu farka değer mi ?

Arkadaşlar merhaba,

Dacia Dustter Laurate 1.5dCi 110bg 4x4 + metalik renk + look paketi +güvenlik paketi+ deri döşeme paketi + esp asr = 53.400 TL (normal fiyatı)

yek_ka 50.000tl ye çok iyi almışsınız nerden aldınız?

bende aşağıdaki aracı almayı düşünüyorum

Dacia Dustter Laurate 1.5dCi 110bg 4x4 Beyaz + look paketi + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu + esp asr = 51.550 TL (normal fiyatı)

bu özellikte aracı ne kadara alabilirim. (metalik renk 400tl +güvenlik paketi 400tl + deri döşeme 1300tl = 2100 tl )

acaba 48.000TL ye alabilir miyim istediğim özelliklerde. Bir de aracın kasası değişiyor mu yada makyajlanacak mı?

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdum -- 14 Haziran 2012; 17:15:58 >

• alacağım ilk araba dacıa duster
  • Merhaba...

Duster kullanıcılarına bir sorum olacak: Aracımı aldığımda teyp, kontak anahtarı ile açılıp, kontağı kapatınca kendiliğinden kapanıyordu. Galiba teyp ile oynadığımdanmıdır nedendir bilinmez ama şu an, teyp ile kontağın bir bağlantısı kalmadı. Arabamın kontağını kapatsamda, teyp çalışmaya devam ediyor ve hiç susmuyor. Taaki, onuda ayrıca kapatıncaya kadar.

Kitapçıkları okudum ama orada böyle bir soruna değinilmemiş. Böyle bir sorunla karşılaşan ve halledebilen oldumu? Sanırım servis yolu gözüktü bize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansay -- 18 Temmuz 2012; 19:17:11 >
  • kontak tetıkleme kabolsunda temassızlık varsa, sorun olabilir...oto elk ustası-servis halleder...
  • Biraz önce Total'e yakıt almaya gittim. Dolumdan hemen önce yarım kontak ile birlikte göstergenin önündeki düğmeyi basılı tutarak test ekranına girdiğimde depoda 25 Litre yakıt kaldığını gördüm. Sonra kontağı kapatıp doluma girdim ve fulledim. Fullediğimde de 32 Litre aldı. Kuzu kuzu ödemeyi yapıp aracıma bindim ve yine önceki gibi test ekranına girdim. Baktığımda depodaki kalan yakıt miktarını 50 Litre olarak veriyordu.

Anlamadığım ve tahmin ettiğim üzere sizinde anlamadığınız konu şu: 7 Litre nerede???
  • quote:

Biraz önce Total'e yakıt almaya gittim. Dolumdan hemen önce yarım kontak ile birlikte göstergenin önündeki düğmeyi basılı tutarak test ekranına girdiğimde depoda 25 Litre yakıt kaldığını gördüm. Sonra kontağı kapatıp doluma girdim ve fulledim. Fullediğimde de 32 Litre aldı. Kuzu kuzu ödemeyi yapıp aracıma bindim ve yine önceki gibi test ekranına girdim. Baktığımda depodaki kalan yakıt miktarını 50 Litre olarak veriyordu.

Anlamadığım ve tahmin ettiğim üzere sizinde anlamadığınız konu şu: 7 Litre nerede???

boruda :)

deponuzu tam doldururken pompa atinca birak diyin ki yakit borusunun agzina kadar yakit doldurmasinlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

quote:

Biraz önce Total'e yakıt almaya gittim. Dolumdan hemen önce yarım kontak ile birlikte göstergenin önündeki düğmeyi basılı tutarak test ekranına girdiğimde depoda 25 Litre yakıt kaldığını gördüm. Sonra kontağı kapatıp doluma girdim ve fulledim. Fullediğimde de 32 Litre aldı. Kuzu kuzu ödemeyi yapıp aracıma bindim ve yine önceki gibi test ekranına girdim. Baktığımda depodaki kalan yakıt miktarını 50 Litre olarak veriyordu.

boruda :)

deponuzu tam doldururken pompa atinca birak diyin ki yakit borusunun agzina kadar yakit doldurmasinlar.

Tam dediğiniz gibi yaptım... Zaten hep öyle yaparım...

hem öyle bile olsa, boruda 7 litre kalacağını hiç zannetmiyorum...

• quote:

bende önceden 1.6 mpı stepway vardı ona sürekli bitiğinde 70 lt benzin koyardım aynı şeklde bende bakıyordum yarım kontakla basılı tutup tuşa 50 ggösterirdi şöyle bişe depoda ister 50 olsun ister 65 istersede 70 lt yakıt olsun ekranda göreceğiniz lt 50 geçmez hiçbir zaman geçmezz depoda 49 lt olsun aynı 49 gösterirr yani 50 den fazla yakıt olunca depoda onu göstermez çünkü fabrika verisi 50 lt alıyor diye belirtildiğinden göstergede ona uyarlanmştırr faka tdepo taö 70 lt alıyor şuanki aracım dusterdede aynıdır konu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: LaZsTyL

quote:

bende önceden 1.6 mpı stepway vardı ona sürekli bitiğinde 70 lt benzin koyardım aynı şeklde bende bakıyordum yarım kontakla basılı tutup tuşa 50 ggösterirdi şöyle bişe depoda ister 50 olsun ister 65 istersede 70 lt yakıt olsun ekranda göreceğiniz lt 50 geçmez hiçbir zaman geçmezz depoda 49 lt olsun aynı 49 gösterirr yani 50 den fazla yakıt olunca depoda onu göstermez çünkü fabrika verisi 50 lt alıyor diye belirtildiğinden göstergede ona uyarlanmştırr faka tdepo taö 70 lt alıyor şuanki aracım dusterdede aynıdır konu ...

Yani, Duster'lerin yakıt deposunun aslında 57 litre mi demek istiyorsunuz?

• 70 lt
  • Arkadaşlar merhaba,
    Dacia Dustter Laurate 1.5dCi 110bg 4x4 Beyaz
    + look paketi
    + Güvenlik paketi
    + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    + esp&asr
    modelini en son kaça alabilirim. (ankarada bir bayiden 50.000tl fiyat aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Herkese Merbalar

merhaba
    4*2 ve 4*4 110 bg likler arasında vites kutusu farklılığı var dacia sitesindede teknik özelliklere bakarsanız farkedersiniz
    bundan dolayo 0-100 hızlanmasında 4*2 daha iyi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.