Şimdi Ara

dacia 1.4 mpi korna problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamlar
    benim araba 1,4 korna çalışmıyor bazen calisiyor bazen calismiyor, neden olabilir eğer sorun kol da ise onun tamiri mümkünmü yoksa yenisinimi alacağız fiyatı nedir? nereden bulabilirz?

    saygılar



  • Adam mesaj atmış ama kimse cevap vermemiş.. Sanırım herkes ana başlığa yazıyor..
  • benim arabamda dacıa logan 1.4 mpı aynı problem benim aracımda da var konsoldaki korna çalışmıyor direksiyon kutusunun altında küçük beyaz dügmeyede bastıgımda korna çalışıyordu 2 gün sonra o da basmaz oldu ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun iyi günler.
  • hocam korna şase almıyor olabilir.kaputun altında kornayı sağsol yapın civatasını sıkıp soketiyle bi oynayın deneyin.
    eğer koldansa bendede 1.4 solanza var bi kere bozulmuştu farları açmıyordu. bosch servisinde 130 tl demişlerdi,son ne olur dedim 100 lira+işçilik dediler kola,tamiri olmaz dediler sonra kendim dikkatlice açtım içini bi zımparaladım kontaklarını koç gibi oldu :)
    kol alırsanız eğer söküp takması çok kolay .işçiliğe para vermeyin bence.ama büyük ihtimal şase almıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digicemba -- 30 Ekim 2011; 23:10:42 >
  • kabloyu kontrol et.
  • Arkadaşlar 2011 sandero ambiance dizel aracımın kornası sustu sanayiye götürdüm sinyal kolunu söktüler kornanın kablosu lehimden kopmuş lehim yapıp taktı.birde havalandırma düğmesi varya çevirerek çalışan onunda lambası patlamış gece göremiyordum onuda değişti 50tl verdim. uyarım bazı uyanık tamirciler bakmadan kol değişecek diyorlar yemeyin söktürüp bakın sökülüncede gözle görülüyor kopan kablo kolun yenisi 200tl civarı saygılar
  • Merhaba

    dacia stepway 2013 sonrası modellerde kronik olan far kolu problemi sıkıntısiz garantili tamiratı yapilir. Bir çok yerde degisim denilip 630 tl ye yapılıyor . Sadece 150 tl ye tamiratı yarım saat gibi kisa sürede yapmaktayiz. Iletişim 0533 390 73 09

    Mert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.