Şimdi Ara

-D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.630
Cevap
9
Favori
656.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Lotus

quote:

Arkadaşlar birşey soracağım size. Benim D - 900 ün üst sürgü kapağına değdiğimde yukarı aşağı ( içeri doğru yukarı aşağı ) 1 - 2 m.m. esneme payı yapıyor. Bu normal mi yoksa kristal kılıf kullanıyorum ( plastik ). Onun üst kapağını çıkarırken biraz kapak yukarı doğru kastırmıştı. O hareket bir zarar vermiş olabilir mi ??? Kapak mekanizmasının nasıl alttan bağlı olduğunu bilen var mı ? Sıkıntı yaptım şimdi

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yok mu aramızda

bizdeki d900i de aynı telaşlanmana gerek yok.Bu konuda çok tartışıldı sonuç bunun samsung tarafından bilinerek yapılması idi.Bu esneme payı sayesinde darbelerden pek fazla etkilenmiyor.

• quote:

Esneme payı konusunda haklısın ama ben D - 900 veya D - 900i nin kızak mekanizmasını merak ediyorum. Yani sürgü kapak nasıl tutturulmuş kızağa

abilerim black_lotusun sorusunu anlamadınızki kızak mekanızmasını soruyor oynama olayını deil!!!!mekanizmanın yapısı nasıl yani???

ses gelme olayı mükemmel çok rahat duyuyorum sordum sesim nasıl gelio die iimiş biraz farklı geliormuş,şimdilik oldu gibi zamanla dahada belli olur şikayet gelmesse anlaşılır ben memnunum şuan gelen sesten tşk ederim xxmxx

eskiz ve kabartma resimlerinizdeki tatmin derecenizi merak ettim yukardada yazmıştım ama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit.as -- 27 Temmuz 2007; 19:05:43 >
  • eskiz ve kabartma da kamera açıken iyi görünüyor ama çektikten sonra anlaşılırlığı azalıyor.
  • aynen öle çözüm ??? bilen varmı????
  • Arkadaşlar oynama olayının sorun olmadığını; Samsung tarafından bilerek yapıldığını bikaç sayfa önce bende söylemiştim Sorun o değil kızak mekanizmasının montajının nasıl olduğu
  • beyler bişi danısıcam size ama bole telefon alım satımında dneyimli biri cevap verirse daha ii olur.

simdi sorum ben bu telefonu bi normal telefons atan yerlerden mi almak daha guvenliyoksa bi vodafone bayiinden almak mı daha guvenli
  • melodilik müzikler indirebileceğimiz bi site bilen varmı???değişik şeler arıyorum kaldı öle telefon boş boş :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortalknight

beyler bişi danısıcam size ama bole telefon alım satımında dneyimli biri cevap verirse daha ii olur.

simdi sorum ben bu telefonu bi normal telefons atan yerlerden mi almak daha guvenliyoksa bi vodafone bayiinden almak mı daha guvenli

Yarın mavibilgisayarda d900i sadece 1 gün 499 ytl haberinise
  • eğer hala çözemediysen minisdyi soktugun karta bant yapistir

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar benim için bi iyilik yapın benim cihazda (E830) bi arıza mı var onu anlamaya çalışıyorum. Bu gün gidip card reader aldım ve arkadaşın telefonundan da bluetooth yoluyla mp3 yükledim. Hafıza kartına yükledim mp3 leri hafıza kartını card reader a taktım ve bilgisayarda açmaya çalıştım (media playerda) ama nafile yine aşağıdaki hata mesajlarını verdi, bilgisayara da yükleyemiyorum.

Hafıza kartınızda bluetooth ile attığınız mp3 ve ya video varsa bunu Usb kablosu yada card reader ile bilgisayara atmayı bi deneyin sizinki olacak mı. Ama sadece bluetooth ile aldığınız dosyaları atmaya çalışın diğer dosyaları bende atabiliyorum bilgisayara.TŞK.

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar hafıza kartı ile ilgili ufak bir sorun yaşıyorum. Şöyleki

Telefonu pc usb sine taktım ve hafıza kartındaki mp3 ü bilgisayar üzerinden dinlemek istedim ama aşağıdaki 1 penceredeki hata mesajını verdi. Neyse hafıza kartından bilgisayara kopyalayım dedim ama bu seferde 2 nci penceredeki hata mesajını verdi. Telefonla çektiğim resim ve videoları açabiliyor ve kopyalayabiliyorum ama bunlar olmuyor. (Not bu mp3 leri ben arkadaşdan Bluetooth yoluyla almıştım. Sanırım bu yüzden açamıyorum. Sizde de böyle mi bunun bir yolu varmı. Yoksa bilgisayar için bluetooth cihazı mı almam gerekiyor. Samsung pc sudio ingilizce olduğu için kullanamıyorum.

• anaaaaa wav da çalmıyo bu melet
  • quote:

Orjinalden alıntı: vento

kesin vardır ama zamanım yok oka dar sayfayı okumak için d900 i ye oyun nasıl atıyoz arakadaslar

Gerekli Programlar:

www.mobileplaytime.co.uk
    404 Not Found
    http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe

www.mobileplaytime.co.uk
    404 Not Found
    http://www.mobileplaytime.co.uk/help/Uploader.exe

tefonu usp kablosuyla pc ye bağlayın

Softick Programımızı hatalara bakmaksızın yüklüyoruz.
    Yükleme işleminde, USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin

Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon
    ayarlarını aşağıdaki gibi olsun

APN : internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden serial ota seçin

daha sonra softick ppp programını sağ tıklayarak setting e girin burda bluetooth/seriale

gir ve com4 /device/ss_mdm0 ı tıkla.aynı sayfada options var gir ve enable yi tıkla.tamam de.

sonra sofftick i aktif et. softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın
    kapansın
    görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu
    göreceksiniz

daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin
    burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...
    telefondan *#52828378# kodunu girin ve Serial test seçeniği ordaki menülerdende PPP UP ve USP Yİ SEÇİN.Yanlız bu seceneği birkez yapın yok tel resetlenecektir
    Serial Test menüsüne geri döndüğünde Serial Download diyin
    Yüklendikten Sonra telefonu tekrar kapatıp açın *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bukadar
    bundan sonra sadece uploder programından oyun secin ve serial test menüsünden serial download diyin yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copyleft -- 1 Ağustos 2007; 15:59:35 >

• 499 pahalı değil mi yaw.
  • pahalı mı bzm burda ortakoyde yani 550 den asagı yok.besiktastada ole sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortalknight

beyler bişi danısıcam size ama bole telefon alım satımında dneyimli biri cevap verirse daha ii olur.

simdi sorum ben bu telefonu bi normal telefon satan yerlerden mi almak daha guvenli yoksa bi vodafone bayiinden almak mı daha guvenli.siz hangisini tercih edersiniz

??
  • ben 3 ay önce sıfır d900 aldım 400 ytl
  • nasıl ve nerden bi tanıdıgın mı var
  • yurtdışından gelme.inanmayacaksın ama ben telefonumu alınca telefoncuda bi siyah d900 vardı ikinci el temizdi de fiyatı 320 ytl idi. tam 3 ay önce mayıs ayında.
  • ben 20 gun once 650 ye almaya ragzıydım babam aldırmadı iiki aldırmamıs viyat 500-550 ye indi.100-150 ytl kar cok ii 15 agustos gibi alıcam.belki ozamana biraz daha duser
  • 2 ay daha bekle sıfırı 400 de olur.ben bu tele hayatta 500 ytl vermem.samsung telefonların işte bu özelliğini hiç sevmiyorum.alıyon bilmem ne kadara sonra satınca yarı yarıya zarar.yani samsunglar niye böyle ucuzluyor anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 27 Temmuz 2007; 22:24:18 >
  • D900 için 25 tane full ekran wallpaper
    http://rapidshare.com/files/14550883/D900.rar.html
    ** lı yer rapid+share
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.