Şimdi Ara

***D900 TEMİZ TELPA GARANTİLİ KUTULU RESİMLİ**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Titizlikle kullanılmış,garantisi devam etmekte cihazın alacak arkadaşa bütün aparatları,kutusu ve garanti belgesi 512 sd kart verilecektir...
    Takas olabilir teklifleri bekliyorum yanlız takasta 330 ytl
    Nakitte fiyatı düşürdüm 300 ytl...(280 milyona olmazmı falan gibi msjlar atmayın arkadaşlar zaten telefoncu 300 e sayıyor telefonu benim amacım burdan bi arkadaşın nasiplenmesi)

NOT:Ankara içi elden teslim,ankara dışına önce para sonra cihaz şeklinde alışveriş bilginize....
    resimler cihazın orjinal resimleridir...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ARKADAS KIZCAN AMA BEN SANA NAKİ 250 VERİRİM...YADA MOTOROLAM VAR TERTEMİZ DAHA ÇİZİK BULAMAASSIN V3İ SADECE KAMERASI ÇALIŞMIYO O KADAR BATARYASINI DAHA 2 GÜN ÖNCE ALDIM SIFIR ...BUNUNLA BERABER SANA 120 GÖNDERİRİM....

pahaberam@hotmail.com
  • bence sen d900 ü unut arkadaş yazmış zaten 280 ytl gibi komik teklif vermeyin diye sen gidip 250 ytl diyorsun
  • Arkadaş yazmışta birde demişki 300 telefoncular veriyo. 250 den yukarı bir rakam veren telefoncu görmedim. 300-340 arasıda satıyorlar. Telefoncudan alcağınıza arkadaşınkini tavsiye ederim. Aynı fiyat.
  • arkadaşlar bırakında alış veriş yapalım...sizde kendi işlerinizde kolay gelsin...
  • arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ama o fiyatlara veremem üsttede yazdım zaten....Telefonucu 300 veriyor arkadaşım,zaten benimde alıcagım tel.için param birikene kadar satılmazsa götürüp vericem artık yapıcak bişi yok....
    Ve bakıyorumda kutulu garantili falan bu sitede uygun fiyat vermişim....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ramazan ramazan hayır işleyelim diyosun...
    quote:

Orjinalden alıntı: serrifh

Titizlikle kullanılmış,garantisi devam etmekte cihazın alacak arkadaşa bütün aparatları,kutusu ve garanti belgesi 512 sd kart verilecektir...
    Takas olabilir teklifleri bekliyorum yanlız takasta 330 ytl
    Nakitte fiyatı düşürdüm 300 ytl...(280 milyona olmazmı falan gibi msjlar atmayın arkadaşlar zaten telefoncu 300 e sayıyor telefonu benim amacım burdan bi arkadaşın nasiplenmesi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.