Şimdi Ara

D90/D7000 Beklemeye Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar diliyorum arkadaşlar. Uzun zamandır Zenit 122 kullanıyorum, uzun zamandır da D-Slr almak için bekliyorum. Güzel haber babamdan geldi geçen gün Şubat ayı içinde peşin 2500 liraya D7000 alabilirim dedi. 2500'e sıfır D7000 bulma şansım nedir acaba? İkinci el bulabilirim sanırım ama ikinci el istemiyorum açıkçası. Hiç bir şansım kalmazsa düşünürüm ancak. Ama yine de önerilere açığım tabi ki

Bulamazsam D90 mı alsam diye düşünüyorum. Ancak şöyle bir öneri de geldi babamdan; yaza kadar beklersen 3500 lira civarına da çıkabilirim dedi taksitli olarak. Sizce D7000 için yaza kadar beklemeli miyim, yoksa şu an D90' a evet demeli miyim? Tabi 2500' e D7000 bulma şansım varsa düşünmeme hiç gerek kalmıyor, mart gibi fotoğraf paylaşımına başlarım öyle bir durum olursa

Başka makina önerisinde bulunmayın lütfen. Bir de yaptığınız yorumu gerekçeleriyle yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: McYC

Herkese iyi forumlar diliyorum arkadaşlar. Uzun zamandır Zenit 122 kullanıyorum, uzun zamandır da D-Slr almak için bekliyorum. Güzel haber babamdan geldi geçen gün Şubat ayı içinde peşin 2500 liraya D7000 alabilirim dedi. 2500'e sıfır D7000 bulma şansım nedir acaba? İkinci el bulabilirim sanırım ama ikinci el istemiyorum açıkçası. Hiç bir şansım kalmazsa düşünürüm ancak. Ama yine de önerilere açığım tabi ki

Bulamazsam D90 mı alsam diye düşünüyorum. Ancak şöyle bir öneri de geldi babamdan; yaza kadar beklersen 3500 lira civarına da çıkabilirim dedi taksitli olarak. Sizce D7000 için yaza kadar beklemeli miyim, yoksa şu an D90' a evet demeli miyim? Tabi 2500' e D7000 bulma şansım varsa düşünmeme hiç gerek kalmıyor, mart gibi fotoğraf paylaşımına başlarım öyle bir durum olursa

Başka makina önerisinde bulunmayın lütfen. Bir de yaptığınız yorumu gerekçeleriyle yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler

Bir indirim var şuan biraz daha çıkabilirseniz

http://www.fotografium.com/Nikon-D7000-Body-DSLR_3270.html

• Teşekkür ederim, bunu düşünmeye başladım. Daha uygun fiyata benim de pek inancım yok zaten fakat umut bitmez

Ekleme: O linkteki sadece body sanırım. Ben lens de arıyorum. 2500 belki hayyam fiyatlarına yakındır diye düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McYC -- 28 Ocak 2012; 21:57:54 >
  • Hayyamda d7000 body 2100-2250 arası değişiyor.Spot ama dükkan garantisi var.

250 e de 50mm alırsın tamamdır

Yazın artan 1000 tlye de istediğin lensleri alırsın
  • Modeller çok olunca insanın kafası da karışıyor değil mi dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Modeller çok olunca insanın kafası da karışıyor değil mi dostum

Benim kafamda iki model var işte D90 ve D7000. Model konusunda kafa karışıklığından ziyade, fiyat konusunda derin düşünceler var Elimde 3 tane lens var aslında, Helios (58mm, f2), Jupiter 9 (85mm, f2) ve Pentacon (200mm,f4). Sadece body düşüncesi de kafama girmeye başladı.
  • quote:

quote:

Benim kafamda iki model var işte D90 ve D7000. Model konusunda kafa karışıklığından ziyade, fiyat konusunda derin düşünceler var Elimde 3 tane lens var aslında, Helios (58mm, f2), Jupiter 9 (85mm, f2) ve Pentacon (200mm,f4). Sadece body düşüncesi de kafama girmeye başladı.

Farklı model önermeyin demişsin ya ondan dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Canon RP almaya değer mi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Elindeki objektifleri kullanman için adaptör mevcut mu? mevcut ise yapıştır d7000 i gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

quote:

Elindeki objektifleri kullanman için adaptör mevcut mu? mevcut ise yapıştır d7000 i gitsin

adaptörüm yok fakat body aldıktan sonra adaptörü almak sorun olmaz heralde

• Beklemeye dayanamadım, 5000 shutterda bir D90 buldum 1850 liraya, aldım gitti Hayırlısıyla 12 veya 13 şubat gibi teslim alacağım makineyi.
    Biraz araştırma daha yaptım. Sıfır D90 Amerika fiyatları 1050$ ve 1250$ arasında değişiyor. Merak eden arkadaşlara yardımcı olabilir belki.
  • hayırlı olsun, olmadı birkaç ay sonra d90ı aldığın fiyata satar d7000 alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: olugenu

hayırlı olsun, olmadı birkaç ay sonra d90ı aldığın fiyata satar d7000 alırsın

Teşekkür ederim Evet öyle bir şey düşünmüyor değilim aslında ancak değer mi bilmiyorum. makina elime geçmedi sonuçta daha, belki aşık olup değiştirmek istemeyebilirim
    Beni D7000' de çeken noktalar AF noktasının fazla olması ve D90' a göre daha yeni bir makina olması. D90 da kötü bir makina değil fakat insanoğlu hep daha yenisini ister Ancak dediğim gibi, hiç belli olmaz. D7000 yokken D90 istiyordum, D7000' in fiyatları biraz aşağılara inince yöneldim ona. D90 ilk aşk, unutulmayabilir

• 2500 liraya 1500 shutterda D7000 buldum ve hemen kaptım D90 almıştım, satıcı hiç güzel şeyler söyleyemeyeceğim hareketlerde bulundu, kargolanmasını beklerken 1 hafta sonra satmaktan vazgeçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McYC -- 23 Şubat 2012; 10:40:23 >
  • Sana 7D önermicem işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.