Şimdi Ara

D500'e oyun nasıl yüklenir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen bana D500 'e oyunun nasıl yüklendiğini öğretebilirmisiniz çıldıracagım bu telefona birtürlü oyun yükleyemedim bu arada bluetooth ile yükleyecegim yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden tesekkürler

• forumda var ama ben o yöntemi birkaç kez denedim olmuyor nasıl yapabilirim lütfen yardım
  • buraya bakan yok galiba_?_
  • EVET ARKADAŞIM BENDE AYNI TELEFONDAN KULLANIYORUM BENDEN OYUN YÜKLEMEK İSTİYORUM BAŞARAMIYORUM.BİZE YARDIM EDECEK YOKMU???? HELP ME
  • java oyunları nın nasıl yüklendiği resemli olarak gösterilmis oraya bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRİGON

arkadaşlar lütfen bana D500 'e oyunun nasıl yüklendiğini öğretebilirmisiniz çıldıracagım bu telefona birtürlü oyun yükleyemedim bu arada bluetooth ile yükleyecegim yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden tesekkürler

İKİ KONU ALTTA VAR AMA İKİNİZDE BULAMAMIŞSINIZ NEYSE BURAYA TIKLAYINhttp://forum.donanimhaber.com/m_6568500/tm.htm TIKLA USB KABLO ALIN

• teşekkürler de ben o işlemleri yaptım ama olmuyor bir yerde eksiklik te yapmıyorum!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad e film nasıl yüklenir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRİGON

teşekkürler de ben o işlemleri yaptım ama olmuyor bir yerde eksiklik te yapmıyorum!!!

KESİN BİR YERDE EKSİKLİK YAPIYORSUN ARKADAŞIMTEKRAR FORUMU OKU ADIM ADIM DENİLENLERİ YAP OLACAKTIR
  • tmm tavsiyene uyacagım teşekkür ederim
  • ONEMLI DEGIL ARKADASIM USB KABLO ILE OGRENINCE 30 SNYEDE YUKLERSIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.