Bildirim
D500'e oyun nasıl yüklenir???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
forumda var ama ben o yöntemi birkaç kez denedim olmuyor nasıl yapabilirim lütfen yardım -
buraya bakan yok galiba_?_ -
EVET ARKADAŞIM BENDE AYNI TELEFONDAN KULLANIYORUM BENDEN OYUN YÜKLEMEK İSTİYORUM BAŞARAMIYORUM.BİZE YARDIM EDECEK YOKMU???? HELP ME -
java oyunları nın nasıl yüklendiği resemli olarak gösterilmis oraya bakın. -
quote:
Orjinalden alıntı: TRİGON
arkadaşlar lütfen bana D500 'e oyunun nasıl yüklendiğini öğretebilirmisinizçıldıracagım bu telefona birtürlü oyun yükleyemedim bu arada bluetooth ile yükleyecegim yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden tesekkürler
İKİ KONU ALTTA VAR AMA İKİNİZDE BULAMAMIŞSINIZ NEYSE BURAYA TIKLAYINhttp://forum.donanimhaber.com/m_6568500/tm.htm TIKLA USB KABLO ALIN
-
teşekkürler de ben o işlemleri yaptım ama olmuyor bir yerde eksiklik te yapmıyorum!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: TRİGON
teşekkürler de ben o işlemleri yaptım ama olmuyor bir yerde eksiklik te yapmıyorum!!!
KESİN BİR YERDE EKSİKLİK YAPIYORSUN ARKADAŞIMTEKRAR FORUMU OKU ADIM ADIM DENİLENLERİ YAP OLACAKTIR
-
tmm tavsiyene uyacagım teşekkür ederim -
ONEMLI DEGIL ARKADASIM USB KABLO ILE OGRENINCE 30 SNYEDE YUKLERSIN
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- media markt fatura sorgulama
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 2400
- samsung s22 ultra özellikleri
- samsung a15 ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X