Şimdi Ara

d500 alıyımmı sizce???kullananlar ya da kullanmıs olanlar yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aslında spot k750 almayı düsünüyodum fakat bu yasa olayları falan beni caydırdı biraz onun yerine biraz daha ekleyip d500 garantili almayı düsünüyorum cünkü suanda telefona 800 milyon veremiycegim.. 660 milyona ankda gar. d500 gördüm ne dersiniz ? varsa baska önerileriniz..?
    simdidden sagolun..

• 660a iiymiş d500 ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adofeb -- 28 Temmuz 2005, 6:07:17 >
  • d500 alma görüntüsü bi işe yaramaz onun ben kırdım valla d500 ü sen yine nokia dan şaşma ekmeği fırından al kıyısı yanık olsun misali
  • böyle bilgisiz sadece işkembeden sallama sözlerle insanları yanıltmayın artık.
    görüntüsü bir işe yaramaz dediğin aletin 1.3mp kamerası ve 256K çözünürlüğü var..
    sen git nokia al sinek kovucu programın da benden...
  • d500 güzel bi alet babam kullanıyo kamerası harika ses kalitesi süper ekran küçük ama parlak ve net tuş takımının kullanımı idare eder tasarım güzel ama ben büyük telleri seviyorum dahili hafıza çok değil ama yeterli 25 mp3 alıyo eğer mp3 yüklemezsen vga modunda binden fazla foto saklıyo 600 milyona süper bulmuşsun kaçırma...ha k750 olsa daha iyi ama kamera ve radyonun olmaması problem olmaz sanırıum
  • 2004 yılının telefonu seçildi,boşa seçmezler d-500 canawar gibi telefon ayrıca çok da şık
  • d500 yılın en iyi telefonu seçildi ama çok nazik bir telefon fakat özellik açısından superrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

böyle bilgisiz sadece işkembeden sallama sözlerle insanları yanıltmayın artık.
    görüntüsü bir işe yaramaz dediğin aletin 1.3mp kamerası ve 256K çözünürlüğü var..
    sen git nokia al sinek kovucu programın da benden...

arkadasım sen en iyisini söyledin suan cep telefonu piyasasınında nokianın önüne gecti samsung zaten adamlar teknolojide nokiadan kat kat üstünler
    görüntüsüne gelince telefon 1.3 mega pixsel ve 262.144 renk suan piyasadaki en yüksek renk nokiaya gelince oda iyi bir marka ama bence tel çok hantal yapıyor ve büyük aynı zamanda ağır ya su 6600 kıl oluyorum tel hiç bir bok yok ama nerden baksan 250-300gr gibi cep koyuyosun adamın yürüyüsü değişiyo bence nokia ilk önce sony ericssonla kapışsın sonra samsunga gelsin siemans ve motorola da cabası ben derim ki arkadasım sen git d500 nü al güle güle kullan .....
    al benden sana özellikleri makine manyak foto çekiyoo

• Boyut: 93,5 x 47,5 x 23,5mm
    • Ağırlık: 99 gr. (Standart pil ile birlikte)
    • Şebeke Frekansı: Tri-Band 900 / 1800 / 1900 MHz
    • LCD Ekran teknolojisi
    • Ekran: TFT, 176 x 220 piksel, 262.144 renk desteğ i
    • 1.9 İnch Ekran
    • Entegre Kamera
    • Flaşlı, 1.3 MegePiksel SXGA (1280 x1024)
    • Dijital Zum (4x)
    • Otomatik, Çoklu ve Gece çekim modu
    • Çerçeve ve efektler
    • Netlik Ayarı (Ekonomik, Normal, İyi ve Çok İyi)
    • Video Kamera
    • Video kaydetme ve oynatma
    • 60 dak.(Sesli) Video kaydı yapabilir
    • MPEG / H.263 Video
    • GPRS: Class 10 teknolojisi
    • Pil: Li-ion 800mAH
    • Konuşma/Bekleme Süresi: Max. 6 saat / Max.240 saat
    • WAP: 2.0 versiyonu
    • 64 Polyphonic melodi teknolojisi (30 adet)
    • Hafıza: ~96MB Ortak Paylaşımlıdahili Hafızaya Sahip , SIM + 1.000 İsim x5 ayrı detay, 200 SMS, 150 MMS

• Akıllı Klavye (Türkçe T9)
    • Bağlantı Şekilleri: Bluetooth, USB, İnfrared, V Kart, V Takvim, E mail Client, Sync. MLDS
    • Bilgi Aktarımı: PDA, Laptop, PC, USB ve IRDA ile temas kurabilir.
    • Bluetooth 1.1 kablosuz iletişim teknolojisi
    • Dahili Modem
    • Dakika Uyarıcı
    • Destekleyici GSM Hizmetleri
    • Duvar kağıdı
    • Ekran Koruyucular
    • Geniş ekranda büyük rakamlarla kolayca okuyabilme
    • Güçlü anten çekimi
    • Hazır Mesajlar
    • Handsfree var
    • Hızlı Arama Kızılötesi İletişim
    • Kişisel Bilgi Yönetimi
    o Takvim, Liste, Hesap Makinesi, Not, Dünya Saati
    o Çevirici, İş Listesi, Saat, Alarm
    • Kızılötesi iletişim
    • Melodi Derleyicisi
    • Menü Kısa Yollar
    • MP3 Player var (15-20 adet MP3 veya ACC dosyası olarak müzik kapasitesine sahip )
    • MMS ile Video Çekimi Gönderebilme Özelliği (300 KB a kadar)
    • Oyunlar (~4 MB )
    o 3 oyun JAVA (Freekick, Forgotten Warrior, Arc Angel)
    • STK (Sim Tool Kit)
    • Ses Kayıt: Ortak Paylaşımlı Hafızayı kullanıyor
    • Ses Netliği fonksiyonu
    • Titreşim
    • Tip: Slider
    • Yan Tuş fonksiyonları

• bana sorarsan biraz daha biriktir k750 al sonuna kadar kullan bendede 600 ytl var ama biriktirecem k750 alacam nasip olursa
  • yaw bendede 600war ben bu hafta diil ondan soraki hafta almayı düşünüoru d500
  • artist028 nerenden uyduron kamerası iyi degıl D500 un die ben sana bırsey dıyım mı K750 nın kamerası 2mp olmasına ragmen D500 un cektıgı foto lar daha kalıtelı herseyıne de varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shelby

artist028 nerenden uyduron kamerası iyi degıl D500 un die ben sana bırsey dıyım mı K750 nın kamerası 2mp olmasına ragmen D500 un cektıgı foto lar daha kalıtelı herseyıne de varım

ya hemen gaza geliyosunuz daha once defalarca tartısıldı iki telefonun da resim ornekleri koyuldu bariz k750 daha iyi d500 de guzel cekiyo lafım yok ona da k750den de ii demeyin sonra yok abartıyosunuz bu teli fln diyosunuz olmuyo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©@N -- 1 Ağustos 2005, 19:38:43 >
  • d500'e tema yükleyemezsin, bt ile oyun yüklemek için bin takla atman gerekir.. alarmı mp3 olmaz.. mp3'ü java ile çaldığı için aynı zamanda başka bir iş yapamazsın... kamerası iyi ama fotoğraf kalitesi kötü.. kız arkadaşımda d500 bende k750 var.. gerçekten kötü telefon.. teknik beklentisi olmayan dış görünüşe önem veren biriysen tavsiye ederim aksi halde uzak dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blumx

d500'e tema yükleyemezsin, bt ile oyun yüklemek için bin takla atman gerekir.. alarmı mp3 olmaz.. mp3'ü java ile çaldığı için aynı zamanda başka bir iş yapamazsın... kamerası iyi ama fotoğraf kalitesi kötü.. kız arkadaşımda d500 bende k750 var.. gerçekten kötü telefon.. teknik beklentisi olmayan dış görünüşe önem veren biriysen tavsiye ederim aksi halde uzak dur.

dediklerinin bi kısmına bir d500 kullanıcısı olarak katılıyorum fakat "kamerası iyi ama fotoğraf kalitesi kötü.." derken ne demek istedin? bilgisayara attıktan sonra gözüken halimi yoksa ekrandan bakarkenmi?
  • Yani video kayıdı güzel, akıcı ve sıkıştırma oranı iyi ayarlanmış yani hızlı geçişlerde bile görüntü çok bozulmuyor ama fotoğraf kalitesi K750 ile kıyas kabul etmez..
  • ßekle d600 al
  • D500 ün ekrani parlak ama net degil,böyle nokta nokta ekran asla bir Sony berrakliginda degil buna emin olun. Ben telefonda ekran kalitesine cok önem veririm o nedenle bunu söyleme ihtiyaci hissettim. Kamerasina gelince fotografi cekiyorsunuz ekranda bakiyorsunuz igrenc cikmis diyorsunuz ama bilgisayara atinca 1.3 MP kalitesinde fotograf oldugunu görüyorsınuz ama bilgisayar ekranindaki d500 ün cektigi fotografa bakarken aldigim tadi telefonun kendi ekranina bakinca almak bi yana kusuyorum resmen. Ses kalitesi tatminkar seviyede yalniz müzik dinlerken baska islerle ugrasamiyorsun ki bu önemli bir eksiklik bence. Fiyatina ve "yilin telefonu" etiketine ragmen radyosunun olmamasi önemli bir eksiklik. Telefon diger telefonlara en büyük farki görünüsüyle ve karizmasiyla atiyor,dahili hafizasida bir cok insana yetecektir. Ama sunu unutmayin -kendim de K750 kullaniyor olsam ve K750yi hic sevmesemde- bu telefon K750 nin kesinlikle rakibi degil,K750 her yönüyle daha iyi. D500 ün K750 yi ezdigi ve ezecegi 2 nokta var. 1.si görünüşü. K750 nin sade,düz,klima kumandasi tasarimi nedeniyle görünüs olarak D500 le kiyas edilemez edilmesi teklif dahi edilemez. 2.si ise K750 nin forumda dk basi acilan K750 forumlarindan da anlasilacagi üzere ele cok cabuk düsecek olmasi. Ben sahsen sirf bu iki sey (bide tabii yasadigim firmware problemleri var) yüzünden telefonu degistirmeyi düsünüyorum ama tabii bu söyledigim seyler tamamen zevk meselesi. Bana görünüsü igrenc geliyor baska biriside bayiliyor bu tamamen kisisel görüs... Daha önceden basima geldigi icin söylüyorum lütfen sizin gibi düsünmedigim icin beni tartismanin icine cekici marka fanatikligi yapici mesajlar atmayin. Rica ediyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.