Şimdi Ara

D5 le blanc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d5 lb var karşımda gragasım goldum ne yapabilirm acil tavsiyeler. Maç bitti Lb yi 2 kere öldürdüm fakat bot topumuz ezildi bunu gören junglerımız afk kalıyorum ben dedi ve 20 sur verdik karşı takım beni tebrik etti(hayret verici bir şekilde ve maçı sonlandırdım -21 lp de cabası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 9 Haziran 2014; 23:16:46 >

• Farm ittır ölme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LB ye karşı fazla bişey yapılmaz ezilirsen üzülme.
  • Jungler a soyle camplesin.

• diamond diyoruz. diamond... alt f4 çekebilirsin. ah biz diamondlar...
  • Kafasına fıcıyı at sonra E ile zıplat R ile fırlat W ile öldür knk.
  • first picke sov niye banlamadin diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctic Freezer 34 E-Sports Duo
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

diamond diyoruz. diamond... alt f4 çekebilirsin. ah biz diamondlar...

lol king atsana bi
  • quote:

o anın şeyiyle yazmışım farm falan yaptı yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 9 Haziran 2014; 23:07:56 >
  • D5 se elleri bıraksaydın kule altı o gelip ölürdü zaten sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

D5 se elleri bıraksaydın kule altı o gelip ölürdü zaten sana.

Adamı bir kere öldürdüm farm falanda fena yapmadım hatta 2 kere öldürdüm ama sonra udyr geldi kesti ben lb yi yendim lane de ezemedim ama yendim roam falan da atmaya çalıştım ve bot lane dediki gelirsen 3 te 3 veririz yukarıdada darius yasuo muzu ezmişti junglerımız afk kaldı 20 de sur verdik.
  • Dia 5'se ve goldla eslesiyosa ya silver-bronze duosu vardir. Ya da mmr'i yerlerdedir boostlanmistir. O dusuk ligli duosu kimse oonu tespit edin lolnexus'tan ve early'de ona yuklenim ve kasilin. Sonra da adam akilli oynamaya devam edip vurun kafalarina. Lb ile ilgili bir sey yazmamamin nedeni buyuk ihtimalle feedler diye dusunuyor olmam.

• Buck* kullanıcısına yanıt
    Elooobooost

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Dia 5'se ve goldla eslesiyosa ya silver-bronze duosu vardir. Ya da mmr'i yerlerdedir boostlanmistir. O dusuk ligli duosu kimse oonu tespit edin lolnexus'tan ve early'de ona yuklenim ve kasilin. Sonra da adam akilli oynamaya devam edip vurun kafalarina. Lb ile ilgili bir sey yazmamamin nedeni buyuk ihtimalle feedler diye dusunuyor olmam.

Ben plat 3 arkadaşımla duo girdim o silver 2 arkadaşıyla duo girmiş yani elosunun düşük olduğunu sanmıyorum.Feedlemedi fakat iyi de oynamadı ben yendim yani adamı fakat bizimkiler çok kötü yenildi niye bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

quote:

lol king atsana bi

Gerçekten bende çok merak ettim.Bir konuda attıysan affola ama görmedim hiçbir yerde.İnsanların inancını kazanmak önemli dimi ? :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.