Şimdi Ara

d3d9.dll hatası lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma fs 2004 yükledim. makinem 64 bit windows 7 6 gb ram 1 gb ekran kartı var. oyundan iki dakika içinde atılma sorunu yaşıyorum. appcrash ve d3d9.dll hatası yazıyor ayrıntıda. sebebi ne olabilir, nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 14 Mayıs 2014; 15:04:25 >

• dll fixer adlı programı yükle orda çözümü var. kendisi yüklüyor sonra silersin. custom yükle yanında scriptleri yüklemesin
  • BENDE DE BU HATAYI VERİYOR. LÜTFEN YARDIM EDİN :)
  • ekran kartın ati mi ?
  • http://download.dll-files.com/fixer/file/dffsetup-d3d9.exe Tıkla Yönergeleri İzle Tamamdır.
  • Arctes kullanıcısına yanıt
    evet kardeş
  • ata695 A kullanıcısına yanıt
    dediğinizi yaptım ama sonuç aynı:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msvcrt.dll Hatası Çözüm
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten directx web yükleyicisi ile direxctx güncellemeniz gerekiyor
  • kdutman K kullanıcısına yanıt
    Hocam eksik dll falan değil 64 bit windows 7 ile uyumsuzluk yapıyor çok eski bir yazılım.xp uyumluluk modunda ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
  • dlll dosyasını internetten indirip oyunun klasörüne atarsanız sorun çözülür gibi
  • arkadaşım d3d9.dll dosyasını windows klasörü içindeki syswow dosyasına atarsan sorun çözülmüş olur .
  • ByHovarda1708 B kullanıcısına yanıt
    şuradaki paketi kur:
    http://silentall.com/katilimsiz-programlar/10061-directx-12430-2012-ml-katilimsiz.html
    sonucu bildir bakalım
  • Değişik değişiik şeyler kurmayın sadece diretx kaldırıp yeniden yükleyin yeterli,
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    hiçbir dll eksik değil. system 32 de ve syswow 64 de d3d9.dll var ama yinede bu sorunu yaşıyorum. w8.1 den direcx nasıl kaldırılır bir tarif edin, kaldırıp yeniden kurayım
  • ByHovarda1708 B kullanıcısına yanıt
    Abuk sabuk öneriler yapılmış.Microsoft İngilizce destekte var zaten programın uyumsuz olduğu.Önerdikleri tek şey ise xp uyumluluk modunda çalıştırmak.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 19 Haziran 2020; 11:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHovarda1708

hiçbir dll eksik değil. system 32 de ve syswow 64 de d3d9.dll var ama yinede bu sorunu yaşıyorum. w8.1 den direcx nasıl kaldırılır bir tarif edin, kaldırıp yeniden kurayım

İşte o dll bozuk diyor genelde oyunun setuplarında diretx olur oradan kur
  • directix son sürüm yükle güncelle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.