Şimdi Ara

d3 hakkında merak ettigim bir kaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle eminimki bi yerlerde cwpları vardır fakat oyunu anca çarşı izinlerinde oynayabildigimden ve sürekli askeri pcde oldugumdan dolayı araştırma imkanım olmuyor... Zaten sorularımın çogu yoruma dayalı olacak.

    1-) Oyunda gördügüm kadarıyla pek denge yok gibi; Dh: Çok güçlü olmuş benim oynayacagım WD : Caster olmasına ragmen genelde yaratıkların arasına girme geregi duyuyor (örn: Soul Harvest) ayrıca neredeyse bütün skilleri low range (Frog-spider-bat vb.). Blizzin bu duruma el atacagına dair bir açıklaması varmı?

    2-) Arkadaşın accden 20 lvl wd yaptım. Gördügüm kadarıyla itemlerin geneli kendi classına degilde başka classlara çıkıyor... Benim ce ise 3 hafta önce geldi yurt dışından... İlk izinde oynayacam ne olursa olsun kullanacagım karakter Wd fakat item kasma açısından Dh açmayı düşünüyorum sizce mantıklımı?

    3-) Öncedende dedigim gibi ne olursa olsun Wd oynayacam fakat Wd kullanıcılarınında karakterleri hakkında yorumlarını duymak istiyorum neler iyi neler kötü şu anda Wd de.

    4-) Arkadaşın accden publice tıkladıgımda resmen 5dk girmek için bekledim. Publicte oyuncu sayısımı az yoksa benim lvl ezik ve ezik lvlli adamlar mi yok :D







  • 1- Aynen öyle. DH OP şuan.
    2- Senin şansına öyle gelmiş, yoksa öyle bir durum yok her şey eşit.
    3- Onu bilemem DH'ım.
    4- Normal modda herkes solo takıldığı için olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WD oldukça eğlenceli ama bir o kadar da zor.Seninde dediğin gibi kullandığım bütün skiller low range ama bana kalırsa çok sağlam skiller o yüzden belki oranlar değişir fakat kullanış şekline ellemezler diye düşünüyorum.Şuan herhalde bütün WDların ortak sorunu summonların çok güçsüz olması ve oyunun belli birkaç skill üstünden yürümesi.Ama blizzard bu sanmıyorum ki böyle devam etsin elbet ilerde bir denge sağlarlar.
  • 1.Blizzardın bu konuda bir açıklaması var.En kısa zamanda yeni patchlerle bunu düzelteceklerini söylüyorlar.
    2.Oyunu oynamadığım için bilmiyorum
    3.Bangezin yorumuna bak
    4.Herkes bazı sıkıntılardan dolayı solo takılıyor.Ve leveline uygun adam bulmak cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.