Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
117.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürekli single takılan ve bounty + rift takılan biriyim.

Kasa kasa bu hale getirebildim barbarımı ancak şu noktadan sonra ne yapabilirim pek fikrim yok açıkcası.

Bir elemantala odaklanmam gerek şu an lightning gidiyorum ama fire da denenebilir para olunca.

Sizden ricam;

Blood shardları hangi slot ve hangi item için harcamalıyım.

Rifti hangi levelda yapmalıyım? Normal mi Master mı?

Bir yol gösteren olursa sevinirim çünkü hedefsiz dolaşmaktan yoruldum.

İyi akşamlar.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khajin-2991/hero/21601822

• quote:

Orijinalden alıntı: Granis

Arkadaşlar merhaba,

Kasa kasa bu hale getirebildim barbarımı ancak şu noktadan sonra ne yapabilirim pek fikrim yok açıkcası.

Bir elemantala odaklanmam gerek şu an lightning gidiyorum ama fire da denenebilir para olunca.

Sizden ricam;

İyi akşamlar.

Hocam öncelikle hedefin t6 dönmekse lighting build ile t6 dönen barb görmedim.İtemlerini fire'a çevirmen daha iyi olur.Öncelikle göğüslüğünde 3 soket pantolonda ise 2 soketin kesinlikle olması gerekiyor.Ayrıca sağdaki silahında kesinlikle soket olması gerekiyor.Bunun dışında kafalığındaki yan statlardan birini vitaya rolleyebilirsin.Bracerde life regen yerine % elemental damage alabilirsen iyi olur.Eldiven için ya str vita crit hit chance crit hit damage veren eldiven seç yada str attack speed chc chd olmalı.Şu durumda ben olsam statları rolleyip aughild set yapardım.Sonrada 70 barbar set itemlerini aramaya başlardım.Bu sırada fire damage veren itemleri kasardım.

Örnek alabileceğin end game fire build:http://tr.twitch.tv/alkaizerx

edit: Amulettede str crit hit chance crit hit damage birde elemental damage olmalı stolen ringde vita yerine chd rolle puzzle ringde as yerine chd rolle riftleri t1de rahatça dönersin o zamana kadar hangisi hızlı geliyorsa onda takıl.Classına özel set itemleri sadece tormentte düşüyor.Birde beltin str vita all resist %life olursa üzerine secondary verirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 27 Nisan 2014; 5:07:08 >

• Merhaba arkadaşlar. Daha önceden Diablo serisi bir oyun oynamamıştım, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve oyunu beğendiğimden ötürü 1 hafta önce oyuna başladım. ROS DLC paketim de var. Şu anki profilim :

http://eu.battle.net/d3/en/profile/medj4i-2132/hero/41906421

Acaba karakteri sağlamlaştırmam için ne yapmam gerekiyor ? Genellikle "Master" zorlukta Rift ve Adventure takılıyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 27 Nisan 2014; 12:41:08 >

• Merhaba
    Barbarian hakkında tecrübem yok fakat gördüğüm kadarı ile Critical Hit Chance çok az. Helm, Amulet ve Ringlerde olmasına özen gösterin. Silahlarınızda socket olsun. Eğer yoksa Enchanting ile açın. Emerald Gem ile Critical Hit Damage eklemiş olursunuz. All Resistancelarınız ise bana Barbarian'a göre çok az geldi.
    Dediğim gibi Barbarian oynuyorum fakat pek tecrübem yok. Ama ilk bakışta gözüme çarpanlar bunlar.
    İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Merhaba
    Barbarian hakkında tecrübem yok fakat gördüğüm kadarı ile Critical Hit Chance çok az. Helm, Amulet ve Ringlerde olmasına özen gösterin. Silahlarınızda socket olsun. Eğer yoksa Enchanting ile açın. Emerald Gem ile Critical Hit Damage eklemiş olursunuz. All Resistancelarınız ise bana Barbarian'a göre çok az geldi.
    Dediğim gibi Barbarian oynuyorum fakat pek tecrübem yok. Ama ilk bakışta gözüme çarpanlar bunlar.
    İyi oyunlar.

Yorumunuz için teşekkür ederim, benim de aklımda soket açmak vardı. Acaba nasıl açılıyor, bu konu hakkında bilginiz var mı ? Her iki silahıma da soket açabilir miyim ?Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 27 Nisan 2014; 13:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Merhaba
    İyi oyunlar.

Hocam ilk yapacağın şey templerda takılı olan amuleti alıp mümkünse armoru critical hit damage'e rolleyip barbara takmak olmalı.

• @seabream Mesaj sahibi ben değilim ama arkadaş okumuştur sanırım

@Eric Cartman.

Myriam adında bir NPCmiz (towndayken haritadaki mor nokta) var. Enchanting ve Transmogrify sistemi orada görülüyor. Hem itemlerin görünüşünü(Transmogrify) hem de bir özelliğini değiştirmene(Enchanting - gerekli materialler varsa) izin veriyor. Unutmamak gereken şey şu ki bir kere bir özellikle oynadığında diğerleriyle oynayamazsın. Hep aynı özellik üzeriden çalışman gerekir(değişen ya da değişmeyen özellik).
    Itemimizi yerine yerleştirdikten sonra itemin özellikleri ekranda çıkıyor. Yanında soru işaretlerine tıkladıktan sonra hangi özelliklerin onun yerine geleceği görülüyor. Burada vazgeçeceğimiz özellik ve yerine gelecek özelliği iyi ayarlamak gerek. Çıkan listede random olarak bir tanesi değiştirmek istediğimizin yerine geçer. İstediğimiz özellik olana kadar devam etmekten başka çare yok. Her seferinde harcanılan gold da artıyor bu arada.
    Kısaca anlatmaya çalıştım. Eğer bir sorun olursa tekrar cevaplamaya çalışırım.

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam sen yazınca fark ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

quote:

Orijinalden alıntı: Granis

Arkadaşlar merhaba,

Sizden ricam;

İyi akşamlar.

Hocam öncelikle hedefin t6 dönmekse lighting build ile t6 dönen barb görmedim.İtemlerini fire'a çevirmen daha iyi olur.Öncelikle göğüslüğünde 3 soket pantolonda ise 2 soketin kesinlikle olması gerekiyor.Ayrıca sağdaki silahında kesinlikle soket olması gerekiyor.Bunun dışında kafalığındaki yan statlardan birini vitaya rolleyebilirsin.Bracerde life regen yerine % elemental damage alabilirsen iyi olur.Eldiven için ya str vita crit hit chance crit hit damage veren eldiven seç yada str attack speed chc chd olmalı.Şu durumda ben olsam statları rolleyip aughild set yapardım.Sonrada 70 barbar set itemlerini aramaya başlardım.Bu sırada fire damage veren itemleri kasardım.

Örnek alabileceğin end game fire build:http://tr.twitch.tv/alkaizerx

edit: Amulettede str crit hit chance crit hit damage birde elemental damage olmalı stolen ringde vita yerine chd rolle puzzle ringde as yerine chd rolle riftleri t1de rahatça dönersin o zamana kadar hangisi hızlı geliyorsa onda takıl.Classına özel set itemleri sadece tormentte düşüyor.Birde beltin str vita all resist %life olursa üzerine secondary verirse iyi olur.

Hocam bu muthis cevabin icin tesekkur ederim. En az 1 aya yakin yol haritami cizmis oldun. Roller ile basliyorum.
    Cok tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/SininS-2265/hero/24052255 arkadaslar neler onerirsiniz :)

• Selam arkadaşlar bende kuzenimle 3 gün önce başladım oyuna ama raper of soul paketi yok şuan. 60 oldukdan sonra alırız dedik Hard zorlukda bitirdik oyunu, Sonra tekrar başladık oynamaya expertte ve acayip zorladı yaratıklar bizi, daha göreve gitmeden saldıran yaratıklara ölüyoruz http://eu.battle.net/d3/en/profile/cakal41234-2889/hero/42192639 şuan bu durumdayım Ne yapmamız lazım sizce, Hard seviyede bir tur daha bitirip 60 oluncamı experte geçmeliyiz acaba? Birde terimlere çok yabancıyım T1 dönüyoruz T6 dönüyoruz diyorsunuz onu açıklarsanız güzel olur.

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/denn1s33-2492/hero/899163

EQ setini sonunda tamamlayabildim damageden biraz kesip fire elementi güçlendirdim baya iyi gidiyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

http://eu.battle.net/d3/en/profile/denn1s33-2492/hero/899163

EQ setini sonunda tamamlayabildim damageden biraz kesip fire elementi güçlendirdim baya iyi gidiyor şimdilik.

Güzel olmuş yaklaşık 1.6m dps yapıyor, ama t5 ve t6 için though biraz az gibi. Ama t4 te bile yag gibi akar o dps ve eq le.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

http://eu.battle.net/d3/en/profile/denn1s33-2492/hero/899163

Güzel olmuş yaklaşık 1.6m dps yapıyor, ama t5 ve t6 için though biraz az gibi. Ama t4 te bile yag gibi akar o dps ve eq le.

Teşekkürler hocam dediğin gibi tough biraz az kaldı, t4 baya rahat t5 de oynanıyor ama t6 da fire chainsler acımıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Nisan 2014; 20:45:50 >

• Selam dostlar bnde barb oynuorum solo takılıyorum ama fire mı kasmak lazım nedir tam bilemiyorum normalde bounty kasarkn bu buildi kullanıyorum dier zamanlarda hammer of antients build kullanıyorum
    Profil:http://eu.battle.net/d3/en/profile/umutterol-2617/hero/12983963

• Yaklaşık 6-7 ay önce oynamayı bırakmıştım diabloyu bir haftadır oynuyorum geri başladım eskiden efsane olan itemlerim şimdi çöp olmuş hazır oyunda bakım varken bende kafamda strateji belirledim ileriye dönük

UBER BUİLD
    paragon600minimum
    şu anki itemlerim eski pach deki en iyi itemlerdi en yüksek as o as ye rağmen olabilecek en iyi dps yeni pach den sonra damagede ve dps de sorun yok ama defans düşük kalıyo onun için
    1. olarak paragon 600 olup paragonla armor resistans ve vit i yükseltmeliyim
    2. olarak oyuna yeni gemler getirmişler yeni gemleride takarsam oda artırır defansı
    3. olarak as yi düşürmeden yükselte bilmem için güzel omuzluklar gelmiş oyuna en yüksek defans ı veren bir omuzluk taka bilirim kemerde as yok onuda değiştire bilirim as li kemer gelmiş oyuna onunla hem as hemde def alabilirim chain setten de eldiven ve bot umu değiştirerek as mi düşürmeden defansımı artıra bilirim sağlamından 2 tanede silah bunlara olay tamam dır eski setime yapabileceğim en iyi iyileştirmeyi yapmış olurum gene olmazsa yeni gelen itemlerden takılardan başlayarak as+coldown u artırarak aynısından iki tane ise touchnes i yüksek olanı takarak geliştirmeye devam edecez
    Coldown maximum seviye
    Toucnes maximum seviye
    kafalıkta vitality gem
    elbiselerde defans yetersizse alres gem yeterli ise str gem
    silahlarda defans yetersizse vitality gem yeterli ise critic gem

TOPLAMA+TANK+EX
    burada amaç hiç ölmeden public de ex kasmak dps lazım değil ex için helfire ring %45 ex leoriz signet %30 ex kafalığada str gem tak %41 de o ex veriyor pantolon bot ve kafalık chain set olsun oda %50 ex veriyor diğer bütün itemlere sadece toucnes e bak en yüksek olanları tak silahlara omuzluğa takılara ve eldivene maximum coldown yap maximum coldown ground stomp skili ile sık sık yaratıkları stunlayıp kendine çekmeni sağlar wirlwind in hurricane skilide çekiyor maximum coldown senin furynide doldurur bide warcry aktif edildiğinde sana %40 hareket hızı veren özel bir kemer var onuda takarsan iyi olur çok hızlı hareket edersin yaratıkları sık sık stunlayıp kendine çekip toplaman partidekilerin işine geldiği için senin dps nin olmamasını göz ardı etmelerini sağlar bende şu an öyle yapıyorum zaten paragon lvl 600 olana kadar öle yapacam

TEK BAŞINA FARM
    coldown yüksekse batlerage nin yerine berserk animosity nin yerine berserk in süresini kısaltan pasif yap itemler ise yukardaki uber için tarif ettiğim itemleri kullan takılarda en yüksek as olan itemlere coldown bas eğer as si aynı olan 2 tane item varsa touchnes i yüksek olana coldown bas

AUTHENTICATOR İPTAL ETME
    ŞİFRE DEĞİŞTİRME:
    SKİLLER

• cd max seviye demişsin kafalıkta life için gem .. Nasıl olacak =)
    Fikirlerine saygı duyyorumda . Enteresan geldi yazdıkların.
  • @CANPOLAT68
    Uzak kalmaşsın ve bence biraz daha araştır. Yayın yapanlara bir bak, özellikle yüksek t lerde. Barbarın özel 2 seti o ve elemantal damage kasarak yapıyorlar. Bu setler biri furios charge biri earthqauke. Ben mesela 2 seti de dizdim ama earh daha zevkli geldi onu kullanıyorum.
    Bu benim char; çok aşırı iyi olmasada idare eder.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaisAlper-2325/hero/21420536

T4'ü hızlı bir şekilde farmlıyorum, t5 için 2-3 parça değiştirip gene fena olmayan bir hızda farmlıyorum. Gene eart seti sayesinde t6 da yapabiliyorum ama o yavaş oluyor. T6 için 3-4 parça eksiğim var onların en başında 2 adet unity ring geliyor. Ve işin kötüsü, ben ilk başlarda unity ring düşürmüştüm hemde 2 tane ama rollu kötü diye 2 sinide soul yaptım. Ve şimdi önemini anladım ve kafamı vuruyorum ama nerde o şans gene 2 tane düşercem de, yapacak birşey yok kasacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

@CANPOLAT68
    Uzak kalmaşsın ve bence biraz daha araştır. Yayın yapanlara bir bak, özellikle yüksek t lerde. Barbarın özel 2 seti o ve elemantal damage kasarak yapıyorlar. Bu setler biri furios charge biri earthqauke. Ben mesela 2 seti de dizdim ama earh daha zevkli geldi onu kullanıyorum.
    Bu benim char; çok aşırı iyi olmasada idare eder.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaisAlper-2325/hero/21420536

T4'ü hızlı bir şekilde farmlıyorum, t5 için 2-3 parça değiştirip gene fena olmayan bir hızda farmlıyorum. Gene eart seti sayesinde t6 da yapabiliyorum ama o yavaş oluyor. T6 için 3-4 parça eksiğim var onların en başında 2 adet unity ring geliyor. Ve işin kötüsü, ben ilk başlarda unity ring düşürmüştüm hemde 2 tane ama rollu kötü diye 2 sinide soul yaptım. Ve şimdi önemini anladım ve kafamı vuruyorum ama nerde o şans gene 2 tane düşercem de, yapacak birşey yok kasacam.

Bende barbar kasmaktayım.Özellikle earth seti tamamlamak için sürekli farm yapıyorum earth hariç tüm setler düşüyor ama bir türlü bulamadım şu seti.Sadece omuzluğu düşürebildim. Kadaladan düşmüyor değil mi bu setler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekoitachi -- 1 Mayıs 2014; 2:25:21 >

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.