Şimdi Ara

D2-inf-nuke yemedi ww yeter bea

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Dust_2006 güzel ama oynayan server yok.
    WestWood promap olmakdan çok uzak.
    Bunların dışında promap oynayan server yok ya da ben bilmiyorum bıkmadınız mı ya
    Ara sıra 15dk cbble açılır ondada "admiiiiiiiiiiiiiiiin değiiiiiiiiiiiiiiiş" diye bas bas bağrılır^^
    Değişiklik arıyorum var mı böyle farklı maplerde oynayan serverlar...

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • bence en iyi pro map train ama hiç acilmiyor ccble de dedigin gibi, aynenbende 1.6 da boyle bir server ariyorum sxe olcak max 15 kisi olan pro map varsa paylasirsaniz sevinirim

• aynen ya açıyorum traini 10 kişiden 6sı d2 aç diyo 2si inf aç diyo açmayınca da çıkıyolar çok çaresiz kalınıyo..

özellikle train ve cbble turnuvalarda ınften falan bıle fazla acılıyorbenım gorusum bu mapların acılması.Ama arkadasın da dedıgı gibi herkes d2 falan diye bagırıyor acmayınca da cıktıkları ıcın admın mecbur kalıyor.

Düzeltme: Ölünce'ye ölünde yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OraLeTH -- 5 Nisan 2008; 21:24:17 >
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Fun Pro sevmiyorum ölünce yarım saat milletin keyfini beklemeyi sevmiyorum ondan ice gibi çabuk biten mapleri seviyorum şahsen

Düzeltme: Ölünce'ye ölünde yazmışım

Dostum işini bilirsen ölünce beklemezsin ve en büyük map de bile görev yaparsan karşılaşmama problemin yok. Ct base leri tutar T ler base e girip bomba kurmaya çalışır bomba düşerse kalan T ler bombayı almak için gelir yani illaki buluşur ve roundu bitirirsin. Ama 1-2 oyunu bilmeyen eleman girince adı üstünde promap acemi adamlar olunca süre dolana kadar aranıyorlar^^

Ayrıca Train, Cbble, Nuke bunlar maç dışında pek açılmıyor malesef özellikle Train çok güzel maptir gerek DM gerek Maç gerek Public için. Ayrıca Aztec promap olmakdan uzak malesef T olan Aztec'de kaybediyor ne zaman maç yapsam T olan veriyor Ct olan alıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 5 Nisan 2008; 23:37:19 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• 1.6dan bahsediyosan moRuk ta oyna.
    1.5ten bahsediyosan onlycs.net sunucularında oyna.(cs2'de)senoyna'larda oyna.bunların dışında

oyunalemi.com
    siberoyuncu.com
    bi de oyundayiz.biz serverları var.Hala Cheating-death ama sXe serverlar kadar kalitelidir.hile cfg fln olmaz.sürekli admin olur.sürekli klişe pro maplar oynanmaz.değişik mapler de açılır.

bunun dışında söyleyebileceğim ; 1.6da 62.68.204.200-220 arası server serisine girme.hile kaynıyo ve sürekli d2 oynanıyo.inferno bile açmıyolar.kısaca sadece moRukta oynamanı tavsiye ederim

www.morukgaming.com
  • böyle güzel zevki pro map olacak.sxeli server olacak.sxesiz olduğu zaman hileler vs dır dır uzun iş.değişik pro maplerde gerekiyo ama değişik pro mapler daha çok 1.5te oynanıyor.1.6 da cbddl açıldığı zaman hemen değişsin diyenler malesef sürülerce
  • 88.255.89.121:27015

burayı dene birde vahit, arkadaşlar açmışlar her halde o kadar para verdiklerine göre adam gibi adminlik yapıyoarlardır :PP

30+2 kişilik server..

Orjinalden alıntı: sirhard

westwood

Orjinalden alıntı: Alésta

quote:

Orjinalden alıntı: sirhard

westwood

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.