Şimdi Ara

D2'den başka map oynamadım (imdat)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 70 küsür comp. winim var, tahminimce skorlarım bu şekilde devam ederse 1-2 win sonra nova'nın üstü o ak47 olan şeyden olacağım. Valla ne yalan söyleyeyim 1.6'dan sonra alışamadım pek anlamıyorum csgo'dan.

D2 oynarken rahatlıkla maç sırtlayabiliyorum ama bugün arkadaşım yanlışlıkla inferno kurduğunda farkettim ki d2'den başka map oynamamışım D2'de g.e, nova adamları peynir ekmek gibi yerken diğer maplerde adamlar bana silver muamelesi yapıyor. Ne yapmak lazım farklı maplere alışmak için, smurf hesap mı alsam ordan mı oynasam bi süre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B.eglence modunda dıger maplerı oyna bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

B.eglence modunda dıger maplerı oyna bence.

d2'de comp. devam etmeyeyim mi sizce hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Onu sen bılırsın de,habıre d2 sıkmıyor mu yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Onu sen bılırsın de,habıre d2 sıkmıyor mu yav.

Valla sıkmadı henüz, 15 küsür maçtır kaybetmiyorum sanırım kaybedince sıkılmaya başlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 5 Temmuz 2015; 13:11:55 >
  • bence diğer haritaları öğrenmek için makul yöntem önce deathmatch'lerde haritayı gezip kavarmaya çalışmak sonrasında basit eğlence ile pratik yapmak . Bende aynı durumdaydım bir süre sonra dust2 sarmamaya başladı diğer popüler haritaları bahsettiğim şekilde öğrenip girdim. Çeşit olması önemli bence tek haritayla ömür geçmez
  • D2de g.e. nova adamlari yiyorum derken. Mapleri bilmediginiz gibi ranklarida bilmiyorsunuz sanirim

Tavsiyem once ranklari ogrenin sonra pro maclari izleyin ogrenirsiniz mapleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 5 Temmuz 2015; 13:48:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cache Mirage kolay alisirsin
    ama inferno overpass cobble gibi maplar zaman gerektirir

• bu sorun bendede var sanırsam main hesap 400 win felan var yaklaşık 360ı d2
    smurf açmıştım full 35 maçta d2 oynadım global yaptım
    bu arada rütbem global
    sadece d2 oynadım bu zamana kadar inferno cache ta hoşuma gidiyorda gene solo girdiğimden taktik lazım gelen takımlarda hem benim yüzümden ötürü yada diğer arkadaşlar yüzünden taktik yapamadığımız için pek tercih yapamadım herhangi bir mapa 5 kişi girmek var 1 kişi tek giriyorsan o kadar dert etme

d2ye devam :)
  • Hocam nasıl oynuyorsunuz d2 ya

Benim yaklasık 450 win var,toplasan 5 ya da 6 kez oynamışımdır nefret ediyorum.

Diğer mapları öğrenmenin ve keyif almanın en iyi yolu profosyonel maçları izlemektir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

D2de g.e. nova adamlari yiyorum derken. Mapleri bilmediginiz gibi ranklarida bilmiyorsunuz sanirim

Tavsiyem once ranklari ogrenin sonra pro maclari izleyin ogrenirsiniz mapleri

Hocam zaten pro macları yayınları vs izliyorum ama hiç öğrenmek için izlememiştim yani vakit geçirmek için izlemiştim şimdiye kadar, teşekkürler tavsiyeniz için

Lig olarak da 4 yıldız gold nova'yım şu an, genelde kendi ligimin 1-2 alt ya da üstündeki oyuncular geliyor. Dediğim gibi pek anlamıyorum csgo'dan öyle bilmeden oynuyorum yani

• D2 bu oyunun yasaklı mapi resmen tüm pislikleri içinde barındıran bir map . Hackden tut 9 yaşındaki rusuna kadar hepsi dahil buna. Inferno-mirage-cache ögrenmekle başla bence. Popüler güzel mapler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.