Arkadaşlar ben internet kafe işleten birinden bilgisayar aldım. D de bir çok oyun var. Tıkladığınızda çalışıyor, yükleme gerekmiyor. Ama c formatlanmış. Program ekle kaldırda haliyle görülmüyor. Ben bu oyunları direkt olarak sağ tık sil deyince silinecek ama bilgisayarda işte kayıt dosyaları,yamalar,eklentileri vs kalır mı? Ya da bir programla mı silmem uygun olur ve önerebileceğiniz program var mı?Bir oyunu ben D'ye yükledim onu görebiliyorum(program ekle-kaldırda)
Şimdiden Teşekkürler
O bahsettiğiniz yamalar ve eklentiler ya oyunun kurulu olduğu klasöre ya da C'nin içerisinde sizin profilinizin altında tutulur.
Eğer C sürücüsü formatlanmış ise oyunları manuel olarak silebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: punkerland
O bahsettiğiniz yamalar ve eklentiler ya oyunun kurulu olduğu klasöre ya da C'nin içerisinde sizin profilinizin altında tutulur.
Teşekkürler
Belgelerim klasöründe bazı "save" dosyaları olduğu için sordum. O zaman onları da manuel silebilirim değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: orhun_ua
quote:
Orijinalden alıntı: punkerland
Teşekkürler
Belgelerim klasöründe bazı "save" dosyaları olduğu için sordum. O zaman onları da manuel silebilirim değil mi?
Tıkla-çalıştır programları istediğiniz gibi silebilirsiniz, sorun olmaz. Hatta oyunu beğendiyseniz, yedekleyin dursun. Bu programlarda mantık program registry ye birşey yazmaz, kaydetmez. Dolayısıyla her bilgisayarda ve format sonrası dahi çalışır. Yalnız save dosyalarını da almayı unutmayın yoksa oyuna yeniden başlarsınız.
Bir de kur dosyasından kurduğunuz oyunu d ye kurdutmanız, format sonrası da onu kullnanabileceğiniz anlamına gelmez. Yani çalışmaz. Sorun registry.