Bildirim
D-sub, DVI-D arasındaki fark

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bildiğimiz VGA girişini bilerek mi D-Sub diye adlandırdın bilmiyorum ama görüntü kaynağı analog olduktan sonra, DVI yapsan da birşey fark etmez. HDMI çıkışlı bir konsolun varsa, o zaman dönüştürücülerle DVI'dan bağlamalısın. -
Dvi-Hdmi dönüştürücüye 15 lira verdim , dötümde boncuk çıktı mı? Çıkmadı.
DVi hikaye... -
Her zaman söylüyoruz, ufak ekranlarda fazla fark olmuyor diye. Mutlaka az çok fark oluyordur ama bazen bu farkı görmek hiç de kolay olmuyor. -
bende 22inç , genede dötümde boncuk çıkmadı:) -
HDMI kablodan olan beklentilerini değiştirmelisin en kısa zamanda -
anlaşıldı hiç bir işe yaramıyo...
cvb lar çin tşk.... -
Beklentilerini değiştirmesini ben hasanmerto arkadaşa söylemiştim. Boncuk moncuk falan aramış kabloyu kullandığında da. Normalde HDMI kablo daha iyi görüntü almaya yarıyor. Kullanım amacı farklı yani
gaiden, eğer konsolunda HDMI varsa, o zaman dönüştürücü alıp da DVI'dan bağlayabilirsin tabi. Ama yoksa, dönüştürücüye hiç para verme. O parayla oyun almak daha mantıklı. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaNLiZ_KuRt_06 -- 28 Eylül 2021; 22:23:0 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X