Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
43.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende dsmart net kullanıyorum.... Dsmart almak istiyorum ama fiyatları yalın internet para sıcak ile 80 tl geliyor.. Daha uygun yokmu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merabalar
    Ben 2.el cam modul alıcam,7aylık daha üyeliği var modulun.modulu alırken herhangibir devir işlemi yapmak gerekiyor mu?sonuçta aktivsyon yapılırken benım adıma açılan bi modul değil
  • DSMART net 8MB kulllanıyorum

Aralık ayında 1 senelik sözleşme yenilemiştim
    ilk 3 ay 26 TL sonra 49 tl den teklif vardı
    ve yalın adsl fiyatı dahildi.

şimdi bakıyorum 42 TL ve sonrasında 64 TL görünüyor
    Farkın sebebi yalın adsl miş
    itirazımı yaptım, Ses kayıtlarını dinleyeceklermiş.
    Bu kayıtları biz de dinleyebilir miyiz acaba?
  • arkadaşlar bir kaç gündür bazı kanalların rengi deişti ve hd kutu kafasına göre takılmaya başladı müşteri hizmetlerini aradım numaradan yarım saat bişlerle ugraştık yarım saat sonra düzelicek dedi düzelmedi varmı böle bi problemle karşılaşan ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi4545

arkadaşlar bir kaç gündür bazı kanalların rengi deişti ve hd kutu kafasına göre takılmaya başladı müşteri hizmetlerini aradım numaradan yarım saat bişlerle ugraştık yarım saat sonra düzelicek dedi düzelmedi varmı böle bi problemle karşılaşan ne yapmam gerekiyor

Benimde arada değişiyor kırmızıya kaçıyor. Uydu alıcının arkasındaki kabloyla biraz oynayınca düzeliyor belki seninkide o yüzdendir. Kutu kafasına göre takılmaya başladı derken ne demek istediğini birazda açıklarsan daha iyi olur bence
  • sayın yetkili ; yaklaşık bir haftadır bazı kanallarda kabloda sorun var yada sinyal yok sorunu alıyorum.hdmı kablosunu çıkarıp takınca o kanalda yayın geliyor fakat bu sefer de diğer kanal gidiyor.aynı işlemi orda yapıyorum tekrar o kanal için yayın geliyor ama bu seferde diğer kanal da sorun çıkıyor.şimdi müşteri hizmetleri bana hdmı kablosunu değiştirin diye uyarıda bulundu acaba düzelme olur mu ?Bu sorunla daha ince karşılaşan arkadaşlar nasıl bir yol izledi acaba ?.şimdiden teşekkür ederim...
  • http://blu.dsmart.com.tr/campaign_tvod_sport.php

Sitedeki hemen satın al butonuna tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Müşteri hizmetlerine zar zor ulaştık. Ulaştığımızda da modemi resetleyin gibisinden bir öneride bulundu. Sitedeki buton çalışmıyor dedim 1 yıllık satmaya çalışınca kapattım. Sitedeki buton neden çalışmıyor sayın yetkili?
  • Bu kadar ticari ahlaktan yoksun olmayı nasıl başarıyorsunuz gerçi cevap belli 2002 yılında bir kuruş hisseniz kalmamıştı doğan ailesi olarak erdoğan amcanız ile büyüdünüz.

Oda kutucuklar yaptı sizde gerçi sizinki biraz daha teknolojik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat
    merhabalar bu cihazdan elimde var
    Vu+ Duo Twin PVR Linux HD
    d smart tan üyelik alıp kart taktığuımda bu cihazda kullanabılrı mıuyım ?
    belgesel kanalları istiyorum hd olarak en uygun olucask şekilde hangi taorifeyi tavsiye edersiniz ?
    evde internet yok ve istemiyorum
    yardımcı olursanız seviniirm

arkadaşlar konu sahibi bize yardımcı olduğu için işten çıkarıldı ve sanırım bakmıyor konuya murat kardeş gördüğüm kadarrıyla cihazda modül girişi var d smart modül alırsan olur sanırım ama yinede d smart m.hizmetlerine yada bir d smaart bayisine danışmanı tavsiye ederim

Bende vu duo kullanıyorum +dsmart modülde kullanıyorum vu duo ile sorunsuz kullanabilirsiniz

• sayın yetkili son yazılım yüklemesinden sonra kumandanın geç algılaması ve hotbird kanallarının göstermemesi sorununu nasıl çözeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle ismim Deniz dsmart satış ve aktivasyon sorumlusuyum. Güncel bilgiler işlemler hakkında bilgiyi ve sorularınızı burdan yanıtlayabilirim. Yada tarafıma özel mesaj (pm) atabilirsiniz.

Cihazın taahüt sonunda bizim olmasi durumu var mı? Mesela kayıt özellikli hd+li bir kampanyaya girdiğimde 2 sene sonra cihaz benim mi olacak?

• Turkiyede digital yayincilikda her sektorde oldugu gbi halki keriz yerine koyma.ve fahis fiyatlarda kakalama taktgi tv platformlarindada var ne yazikki.mac izlersin yerlisi yabancisi ayri yerlerde biton para da cabasi kalite desen yerlerde.benim.anlamadigim mantik su zenginsen vericek izlycek ona koymaz ama alt segment geliri olan herseyden mahrum.kalicak.yok ole.bence bunlara lisans verenler birazcikda bizleri dusunse.kimse parayi sokakda bulmuyor.ben 2008,yilinda bunlara guvendik guya omur boyu acik kutu verdiler.kapana kapana 10-15 oda hepsi tirt kanallat kaldi olan bze oldu o zamanin parasiyla 500,tl gbi bi rakam verdim bunlara ama suan ihtiyacim kalmadi ispanya ligi desen zaten yabanci uydudan izliyorum sadece oda deil hemen hemen tum ligleri.sinema desen netten indirir istedigim filmi izlerim.belgeselleri kendi buldugum yontemle full izliyorum.hd takintim.da yok sen sag ben selamet dsmart.yedigin kul haklarini dusun sen once bana gore hava hos.

• 10970 30000 frekansında hd kanallar modül ile göstermiyor.Tv üreticisinin belirttiğine göre fec değeri 5/6 olduğu için dsmart değiştirise yayınları izleyebileceğim.
    Gerekli mercilere iletirseniz benim gibi mağdur olan kullanıcılar için güzel olur.
    Yeni uydu ile birlikte bir düzelme olmazsa izleyemediğimiz kanallara para vermeye devam etmenin mantığı yok.
  • Sorumlu mudur kaybolmus:) ama yinede sorayim soruldu mu bilmiyorum ama
    Sinema tvleri ve eurosport kanallarini neden attiniz daha onxede myzenntv ve scitech vardi sessizce cikarildi..simdi devam ediyoruz d smarta ama yarin hangi kanali atarsiniz demeden duramiyoruz???? Kanal ekleme cikarma olacak mi? Fulll paket hd abonesiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili nerde.....
  • Yetkili arkadaş bekleniyor.
  • 4 ay önce HD değiştir kampanyası ile SD cihazımı verdim HD cihaz aldım. Bana 24 ayın sonunda cihazı vereceksiniz demediler. Deselerdi almazdım 536 tl verip bide cihazı geri mi verecem ? M.H. Arayıp bayi bana cihazı geri vereceksiniz demedi diye Bayi'yi Şikayet ettim Onlar da sözleşmede yazıyor diyorlar. İptal için 311.50 tl istiyorlar. Bunun için BTK ya şikayet etsem bişey elde edebilir miyim ?
    Yada farklı bişey mi yapmam lazım ?

• acaba D-Smarta yeni çizgi film kanalları gelecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

4 ay önce HD değiştir kampanyası ile SD cihazımı verdim HD cihaz aldım. Bana 24 ayın sonunda cihazı vereceksiniz demediler. Deselerdi almazdım 536 tl verip bide cihazı geri mi verecem ? M.H. Arayıp bayi bana cihazı geri vereceksiniz demedi diye Bayi'yi Şikayet ettim Onlar da sözleşmede yazıyor diyorlar. İptal için 311.50 tl istiyorlar. Bunun için BTK ya şikayet etsem bişey elde edebilir miyim ?
    Yada farklı bişey mi yapmam lazım ?

Bildiğim kadarıyla yapamıyorsunuz.. Aynı durum başıma geleceği için bende sd cihazımı vermiyorum arıyorlar mülkiyeti veriyor musunuz dediğimde kullanımını size bırakıyoruz diye laf oyunu yapıyorlar bende kabul etmiyorum. Hem zamanında o kadar para vereceğim daha sonra cihazı neden size geri iade edeyim ki ? Değiştir kampanyası ile kullanıcının elindeki bütün haklar alınıyor kısacası

• sayın yetkili abimiz, mevcut Dsmart modüllü üyeyim, aynı zamanda HD+ ımda var.

eski modül ü değişmek istediğimizde bayi ler neden cihaz mülkiyeti bana ait olduğu için değişmiyorlar. çok mu zor bir işlem ki değişmiyor ?

illede yeni kart yeni abonelik seçeneği bıraktırılıyor müşteriye ?? çok mu zor mevcut aboneliği yeni kart a tanımlamak ??

yani zamanında (4 yıl önce ) daha kimsede yokken 150 TL peşin verip modülü alıp ayrıca aydan aya abonelik yaparak suç mu işlemiş olduk biz ???

onuda geçtim bari yeni kart bedelinin tamamını ödeyerek geçmek gibi bir opsiyonda bırakılmıyor.

öZetle Kendine ait modül ile aboneliğin varsa, yeni CI+ cihaz kullanmak istiyorsan, mevcut cihazınızdan vazgeçip 1000 lira birde 40 Lira cık aktivasyon bedeli bayılacaksın.

buda sygun yapmanın farklı bir yolu olsa gerek...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.