Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dilekçe yazıp verme v.s. vardı web sitesinde abolelik iptalini yazmış olmaları lazım... web sitesini kontrol edin...
  • Selamlar
    2008 aktivasyonlu bir cihazim var zamaninda internetten 2.el almistim ancak uzerime almamistim simdi cihazim bozuldu ve kullanamiyorum bu aboneligi kullanarak maxi paket e avantajli gecebilirmiyim yardimci olabilirseniz cok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralıkta yeni kanal gelicek mi ?
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_66447438/mpage_3//tm.htm#84361039 sorun çözülmezse bu konuya bakın kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

aralıkta yeni kanal gelicek mi ?

Her gun her dakika yeni kanallar gelme ihtimali var ama bomba haber cok yakinda patlicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini arayıp hergün sövüyorum yok onaylamıyorlar üyeliğim yok abi böyle birşey ya
  • Hocam 190tlye bimexten 2yillik giris paketi aldim. 4 ay falan oldu. Maxi pakete gecmek istesem ayni ucreti mi alirlar. Yoksa cuzi bi miktar mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Selamlar. Dsmart üyeliğim bitti ancak DSmart HD uydu alıcısına sahibim. Bu cihazı kullanıp mevcut yayını hd kalitesinde seyredebilir miyim? Seyredebilirsem nasıl? Paket sonlandığından beri hiçbir tv kanalı-listesi gözükmüyor.

Üyeliğimi sonlandırdığım için sanırım bu sorum cevap verilmeye değer görülmemiş?
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    sanmam üyeliğin sonlanlandığı için olsun. ama şu var bazı cihazlarda d smart tan bağımsızda çalışıyor örnek benim sd cihaz üyelik olmasın türksatı ayarla çalışıyor seninki nasıl bilemem denemen lazım hd diyorsun ama ne markan belli nede modeli şuda var çoğu d smart m.h. cihazların nasıl çalıştığından habersizdir ben olsam araştırırdım yada aldığın bayiyede sorabilirdin çünkü ben 2009 yılında cihazı alırken sormuştum
  • merhaba.ben cam modül abonesiyim ve dahili uydulu tv kullanıcısıyım.foxlife kanalınızı izleyemiyorum ve denemediğim yöntem kalmadı.bu konuda nasıl yardım edebilirsiniz?başka bu tür şikayetler aldınız mı.birde şu birkaç kanalın epg sini neden göremiyoruz acaba.iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkseyhun

merhaba.ben cam modül abonesiyim ve dahili uydulu tv kullanıcısıyım.foxlife kanalınızı izleyemiyorum ve denemediğim yöntem kalmadı.bu konuda nasıl yardım edebilirsiniz?başka bu tür şikayetler aldınız mı.birde şu birkaç kanalın epg sini neden göremiyoruz acaba.iyi çalışmalar.

onun modülle alakası yok sanırım bende ilk ayarladığımda gösteriyordu şimdi sinyal yok diyor
  • quote:

quote:

Selamlar. Dsmart üyeliğim bitti ancak DSmart HD uydu alıcısına sahibim. Bu cihazı kullanıp mevcut yayını hd kalitesinde seyredebilir miyim? Seyredebilirsem nasıl? Paket sonlandığından beri hiçbir tv kanalı-listesi gözükmüyor.

Üyeliğimi sonlandırdığım için sanırım bu sorum cevap verilmeye değer görülmemiş?

görülmemiş yada gözden kaçmış olabilir.Şu düşüncede olduğun için nasılsa d-smartla işim bitti o yüzden kimsenin umrunda değilim. bu düşünceden kurtulup geldiğinde memnuniyetle yardımcı olacağım.İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

quote:

quote:

görülmemiş yada gözden kaçmış olabilir.Şu düşüncede olduğun için nasılsa d-smartla işim bitti o yüzden kimsenin umrunda değilim. bu düşünceden kurtulup geldiğinde memnuniyetle yardımcı olacağım.İyi akşamlar.

Ben bir soru sordum, kimseyi itham etmedim. İyi forumlar.

• merhaba, benim hd cihazdımda kanak info ya tıkladığımda d-smart simgesi yerine metlife diye simge çıkıyor ve kanallarda info göstermiyor sorun nedendir acaba ?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle ismim Deniz dsmart satış ve aktivasyon sorumlusuyum. Güncel bilgiler işlemler hakkında bilgiyi ve sorularınızı burdan yanıtlayabilirim. Yada tarafıma özel mesaj (pm) atabilirsiniz.

Ben 500tl vererek Dsmart 2 yıllık maxi paket aldım 1 yıl oldu aradım mhyi maxi+ Full pakete 2 yıllık 635 TL Teklifvverdiler kabul edeyim mi bana internet + maxi ve sinema paketi lazım en ucuz nasıl olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kart numaranızı atarmisiniz kontrol edelim

• ogumanya O kullanıcısına yanıt
    bana da bu yaz aynısın yaptılar.internetten maxi hd paketimi maxi hd+limitsiz yalın internete çevirdim.d smartın bana kazıkları:1-telekomun elemanı hemen bağlantıyı yapsa da bunlar modemi 1 hatada yolladılar.2-75 tl'ye anlaşmama rağmen ilk fatura 94, sonrakiler 77 tl geldi ve hala geliyor.3-arıza olduğunda topu telekoma atıp 10 gün internetsiz bıraktılar.4-bu arada lanet olsun adına hizmet ver(e)meyen müşteri hizmetlerine bağlanamamaktan 20 tl'lik cep faturam 60 tl geldi.(NOt:müşteri hizmetlerini aramayın,siteden mesaj atın, geç fark ettim ama..)5-okul zamanı nakil yapınca da 5 gün onay mesajı atmadılar.6-hd pakete geçerken 270 tl'ye aldığım sd cihazımın karşılığını çıktığımda hd cihazdan düşmezlerse son kazığı yemekten korkuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

aralıkta yeni kanal gelicek mi ?

Her gun her dakika yeni kanallar gelme ihtimali var ama bomba haber cok yakinda patlicak

Bomba haber Digiturk u satin alma olabilir mi? saygilar....
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 2009 yılından beri D-Smart Goldmaster DTV 19800 CIM uydu alıcısı kullanıyoruz dün durup dururken kart takılı iken sinyal olmasına rağmen kanal d yi göstermemeye başladı. kartı sökünce gösteriyor takınca ya göstermiyor yada takılmalar oluyor ne yapmam gerekiyor
  • Denish35 kullanıcısına yanıt
    3d spor içeriği arttırılacak mı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.