Şimdi Ara

D-SMART YENİ PAKET ALMA İŞLEMİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıl önce sd uydu alıcısıyla beraber d-smart almıştık. O zaman aile paketini 1 yıl hediye etmişlerdi. 1 yıl aile paketini kullandık, sonra aile paketinin süresi doldu, biz de hiç paket yenilemedik o günden beri. Şimdi baktım güzel kanallar falan gelmiş. Yenilemeyi düşündüm, ama hiçbir fikrim yok nasıl yapılacağı konusunda. Aradan 3 yıl geçti yani. İnternet sitesinden gerekli bilgiye ulaşamadım.
    Şimdi ben de halihazırda sd uydu alıcısı ve d-smart modülü var. 3 yıl geçtiği için artık bu uydu ve modül geçersiz mi sayılır? Yani gitsem paket yenilemeye, bana yeni bir modül ve uydu mu verecekler?
    Bir de şu var kafama takılan: Uzun zamandır hiç abonelik işlemi yapmadığımız için bizim yeni abonelik mi almamız gerekir?
    Yoksa herhangi bir d-smart bayisine evdeki modülle beraber gidip paket alabilir miyim?
    Son olarak illa ki taahhüt mü gerekiyor? Taahhüt süresi isteği bize mi bağlı yoksa direk 2 yıl taahhüte mi bağlıyorlar?

Sorular saçmaysa kusura bakmayın, dedim ya hiç bilgim yok. Şimdiden teşekkürler

• kardeş sana tavsiyem hazır aboneliğin bitmişken yanından bile geçme bu d smartın.hepsi dolandırıcının sahtekarın önde gideni.benim ttnet internet aboneliğim 2 sene dolunca bitti.telefon numaramı nereden bulmuşlarsa smile adsl den aradılar.internet fiyarına d smart ikisi birlikte 39 tl dediler.bende olmuşken hd cihaz verin dedim ozaman 49 olur dediler 2 yıl sonra cihaz benim olacakmış.istediğim zaman iptal ettirebilirmiyim diye özellikle sordum.bana sadece izlediğiniz her ay için 6 tl ceza ödersiniz dediler. 4 ay önce d smart giriş paketinden full pakete geçersem kaç para diye sordum 68 tl dediler(internet dahil).full paket satın aldım.4 aydır 80 tl fatura geliyor.müşteri hizmetlerine ulaşmam en az yarım saat sürüyor.size yanlış fiyat verilmiş diyorlar.eski pakete tekrar dönüş olmuyormuş mecbur ödüyoruz bu parayı.geçenlerde yine aradım kapatın dedim d smartı 600tl ceza ödemem gerekiyormuş.birde 2 sene sonunda cihaz da bana kalmıyormuş üstüne para alıyolarmış.benden söylemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.