Şimdi Ara

D SMART VE İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 mbps sınırsız (50 gb akn) + sinema hd paketi 24 ay sabit 59 TL + 2 ay spor paketi hediye. 2 ay sonra spor paketine geçersek 63 TL ve NTV Smart Spor HD'de dahilmiş. Sizce nasıl fiyat ?



  • Aman hocam. Parası ne olursa olsun d-smart internetinden uzak dur. Ben aylardır yüksek ping sorunuyla boğuşuyorum. Çözmediler. Telekoma gidip port değişimi bile yaptırdım. Telekomda gördüm, sorun d-smart kaynaklı.

     D SMART VE İNTERNET

     D SMART VE İNTERNET

     D SMART VE İNTERNET

     D SMART VE İNTERNET

     D SMART VE İNTERNET




  • yıllardır dsmart net kullanıyorum . hatta eski adı smile adsl idi. son derece memnunum . hız 8 mbit ve sorun yaşamıyorum . geçenlerde ttnetten aradılar ve 51 tl ye hem sabit tel vergileri hem interneti vereceklerini söylediler . aynı şey zaten dedim . hızınızı 16 mbite çıkaracağız dediler . hat desteklemiyormuş dedim . dsmart.net e tahsis edilen kablolar başka . bizimki farklı dediler . sonra geçmedik . söylediklerinin ne kadarı doğru bilmiyorum ancak internet olarak dsmart dan son derece memnunum . maalesef kutuları son derece kalitesiz , yavaş , bana gelen iki ayrı kutu da bozuktu .
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    D-smart neti bende ilk çıktığından beri kullanıyorum smile adsldi 2006 da abone oldum fakat 2006 dan beri kendini geliştiremedi.
  • Merhaba, arkadaşlar

    Benim 2012 Aralık'da aldığım D-Smart+İnternet'im var bu aralıkda 24 ay taahhüt bitiyor yeniletmeyi düşünüyorum.

    - Benim D-Smart + D-Smart İnternet paketim şöyle;

    * D-Smart HD - Süper Paket
    * D-Smart İnternet - 8Mbit 50 AKN sınırsız yalın adsl
    * D-Smart BLU Canlı TV Paketi
    - Aylık 84 TL fatura ödüyorum.

    Şimdi ben aralık ayında istediğim şu;

    * Şuandaki D-Smart Pace HD cihazı verip yerine D-Smart HD+ istiyorum : Mega paket
    * Şuan kullandığım 8mbit D-Smart İnternet tarifem yerine 16Mbit 50 AKN sınırsız yalın adsl istiyorum
    * Birde son olarak BLU Spor paketi istiyorum (Zaten mega paket'e dahil olacak ücretsiz)

    Şimdi kaç TL olur acaba teklifi Müşteri Hizmetlerinden alacağım!
    Şimdi Müşteri Hizmetleri 79 gibi bir rakam çıkarırsa ben D-Smart HD cihazım ile devam edeceğim HD+ almayıp ama İnternet tarifemi 16Mbit ve Mega paketi-BLU Spor paketini isterim!

    Şimdi benim istediğim rakam 69 TL müşteri hizmetleri bundan yukarısını söyler ise benim 2008 D-Smart aboneliğimde var onu öne sürüp belki biraz indirim alabilirim 2008'den beri aboneyim sonuçta :)

    İstediğim benimle daha önce aynı durumda olan kişilerin kaç liraya anlaşmış olması merak ediyorum nasıl teklif gelecek ;)

    Yukarıdaki bir arkadaş D-Smart İnternet'in kötü olduğunu söylemiş bu tür şeylere benim cevabım;

    Ben TTnet kullandım,Süperonline kullandım,Biri kullandım,Türk net bile kullandım kullanmadığım İnternet kalmadı! Ama gerçekten en iyisi D-Smart İnternet çıktı bana arkadaşlar Smile önerirdi hep almadım ozmanlar pişmanım bu kadar internet denedim ama D-Smart kadar iyisini görmedim reklam değil gerçekleri söylüyorum.
    Peki TTnet'ten ne gördüm TTnet İnternet kesintisi yaşadım daha sonra Faturam 59 sabit gelmiyordu her ay farklı bir 61 bir 62 hatta 64 bile geldiği oluyordu daha sonra Müşteri hiz. berbattı.
    Süperonline'da ise zaten yok yok TTnet'in 2 katı (Fatura sabit ama) Müşteri hiz. iyi fazla kötü değil yalnız oyalıyorlar sözünde durmuyorlar vsvs. Marmara bölgesi genelinde kesinti oluyor 1-2 saat yok çalışma varmış filan diyorlar internet 1 mbit'e iniyor online oyunlarda ping acayip yükseliyor vsvs.
    Biri de ne oldu derseniz yeni adı ile Vodafone net zaten biri ise müşteri desteği yok müşteriye uzak bir kurumdu kısaca sattıkdan sonra parayı alırlar çekilirlerdi
    son olarak Türk net ise hep palavra kapına gelip resmen dolandırıcı gibi yalvarıp üye yaptılar onu zor iptal ettim 1 ay bile kullanmadım zaten:) haa bu arada Doping'de öyle kapına geliyorlar türk net'i iptal ettim doping kedi gibi kapıma geldi :)

    Ama sonunda pürüzsüz bir internet'e smile'a kavuştum bu zamana kadar neden almadım bilmem 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum İnternet hızı sabit 8 mbit adil kullanım kotayı geçsen bile 3mbit olmuyor.
    Bu arada kısaca özetleyecek olursak benim bir çok arkadaşım var konutunda Süperonline fiber altyapısı var D-Smart Net kullanıyorlar 25mbit hızında internet alıyorlarmış yani düşünün biz burada süperonline altyapısı istiyoruz ama süperonline altyapısı olan kişilerde D-Smart Net kullanıyor internet alıcaksanız D-Smart alın şaşmayın derim TTnet'e inat alın özellikle türktelekom bakırlarla kandırıyor bizi 50 senelik telefon kabloları ile internet'e giriyoruz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-ks-@hotmail.com -- 11 Ekim 2014; 13:16:09 >




  • emre-ks-@hotmail.com E kullanıcısına yanıt
    D smart int gelismedi vdsl2 veremiyor daha ne devam edecem ttnet gecerim belki ilerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart vdsl 2 hizmetine 2009'da başladı şuan ise D-Smart hem Süperonline hemde Türktelekom altyapısını kullanarak türkiyenin en geniş fiber ağı olan ilk ve tek iss'dir. Ayrıca D-Smart Smartcity altyapısı ile bulunan sitelere kablo net hizmeti bile verebiliyor. D-Smart internet'in veri sistemi türkiyenin en büyük data center'ı olan DOL Network'dur Türkiye'de günde 20 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan Hürriyet.com.tr D-Smart - DOL Network çatısı altındadır güçlü bir altyapıya sahip D-Smart Net süreklide gelişiyor.

    Bilindiği gibi Hürriyet.com.tr en çok ziyaret edilen sıralamasında 4.sırada twitter'dan bile çok giriliyor sitede bi ara haberi okumuştum Google-Facebook'da var bunun içerisinde.
    DOL Network ayrıca Yandex'ide datalarında barındırıyor midyo videoplayeri kendi bünyesinde.
    Nasıl gelişmiyor bu siteler sürekli yoğun veri alışverişinde türkiyenin en büyük lider internet şirketi slogan zaten dol.com.tr'ye girin isterseniz. D-Smart Net'e abone olup yaklaşık 9 yıl kullananlar var kurulduğundan beri oldukçada memnunlar. Türkiye'de DLS pazarında TTnet'ten sonra 2.ci şirket olup Fiber'de 1.D-Smart gazete röpörtajları var açıklanan rakamlar bunlar her yıl gelişen kurum.




  • emre-ks-@hotmail.com E kullanıcısına yanıt
    D-smart vermiyor dostum vdsl2 adsl2+ veriyor bana öğretmeyin şu işleri TTnet adslde kötünün iyisi fiberde süperonline.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusher

    D-smart vermiyor dostum vdsl2 adsl2+ veriyor bana öğretmeyin şu işleri TTnet adslde kötünün iyisi fiberde süperonline.

    vdsl 2 olmayan yerde vdsl2 veremez ki. altyapı ya ttnetin yada superonline ın . keşke fiber süperonline olsa da geçebilsek . 100 liraya 100 mbit hız 250 gb akk veriyorlar. bu arada milletin evindeki tvler dahili uydulu olduğu halde dsmart internet + tv kampanyalarını modüllü yapmamak için inat ediyor nedense. bu çağda onların kalitesiz uydularını kullanıp kanal sıralamasını onların tercihine bırakmak onlara borcumuz sanki. ayrıca tuner kalitesizliğinden dolayı en ufak yağmurda yayın kesiliyor . gerçi fiyatlar da makul . 8 mbit limitsiz kullanıyorum . 34 lira galiba . modulle üye olsam ona da aylık 20 lira yazarlar full pakete . 54 lira makul ama şunu kampanyalı yapsalar müşteri çoğalır




  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben diyorumki bak 10 keredir yazıyorum adamlar vdsl2 hizmeti vermiyor o hizmeti vermiyor yani.
  • Pardon arkadaşım D-Smart vdsl2 hizmeti vermiyormuş önceden veriyormuş şimdi yokmuş ama yakında tekrar vereceğiz dedi ben gazetede görmüştüm 2009'da demek artık vermiyormuş ama şuanda vdsl 2 kullanan smile aboneleri tanıyorum ozmn abone olmuş ve şuanda vdsl 2 kullanıyor bence dsmart voip telefon hizmeti vermeye başlasa iyi olur sadece kurumsal firmalara veriyor şuan dsmart müşteri memnuniyeti biriminden bir bayan dsmart internetin yakında voip hizmeti vereceği ve dsmart gsm sektörüne gireceğini söylemişti ayrıca ceo'ya da doğrulatmıştım önceden yani bimcell gibi dsmart'ta gsm sektörüne girecek abonelerine hesaplı konuşturacak hayırlısı bu arada bimcell'de baya ilgi çekti önceden bimcell denilince çekiniyordu herkes bende yeni geçeceğim 2 milyon aboneye yaklaşmış kısa sürede 1,5 yıl gibi bi zamanda 2 milyon abone iyi rakam bi arkadaş kullanıyordu piknikde inanırmısınız turkcell 3 çubuk çekerken bimcell 5 çubuk çekiyordu şakalaşmıştık o değilde turkcell vodafone avea gibi kurumlara paramızı çöpe atar gibi tonlarca para ödüyoruz birisinden duydum adam turkcell'de 30 tl aylık yüklüyormuş yetmiyormuş şimdi bimcell'de 10 tl yüklüyorum 1,5 ay rahat yetiyor dedi birde pttcell var tabii faturalı neyse




  • nasıl o kadar ping çıkıyo anlamadım bende hep 16 felan neyse bendede tvde sorun var bazı hd kanallar bayramdan sonra gitti gelmedi bilen var mı sorun nedir bu arada hd kutu mega paket sahibiyim yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.