Şimdi Ara

d smart ve digiturk avantaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pritz21

Digiturk'un Ligtvsi kaldı o kadar. Zaten eskidende her iki platformda o kadar başarılı değildi. İçerikleri tam bir balon. Büyük reklamlarla tanıttıkları kanallar ilk 1-2 ay iyi gidiyor sonra saçmalamaya başlıyor. İkisininde sinema kanalları facia. Ama Dsmart'ın fiyat avantajı var. Kaldıki çoğu kişi bu platformları büyük bir heyecanla alıyor, sinema, belgesel vs. kanalları için ama sonra izleyen olduğunu pek sanmıyorum. Ulusal kanalların dizilerine yönleniyor herkes.

Bence de film kanallarini dizi kanallarini izleyenlerin sayisi cok fazla degildir. Yayinladiklari filmler Turk aile yapisina uygun olmayan filmler ve surekli tekrar edilen filmler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Digiturk'un Ligtvsi kaldı o kadar. Zaten eskidende her iki platformda o kadar başarılı değildi. İçerikleri tam bir balon. Büyük reklamlarla tanıttıkları kanallar ilk 1-2 ay iyi gidiyor sonra saçmalamaya başlıyor. İkisininde sinema kanalları facia. Ama Dsmart'ın fiyat avantajı var. Kaldıki çoğu kişi bu platformları büyük bir heyecanla alıyor, sinema, belgesel vs. kanalları için ama sonra izleyen olduğunu pek sanmıyorum. Ulusal kanalların dizilerine yönleniyor herkes.

Bence de film kanallarini dizi kanallarini izleyenlerin sayisi cok fazla degildir. Yayinladiklari filmler Turk aile yapisina uygun olmayan filmler ve surekli tekrar edilen filmler.

Aynı filmde günde en az 3 er kere 3 film kanalında akşama kadar dönüyor hatta birinde bitmeden diğerinde başlıyor, aylardır aynı filmler oynuyor d smartta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

quote:

quote:

Aynı filmde günde en az 3 er kere 3 film kanalında akşama kadar dönüyor hatta birinde bitmeden diğerinde başlıyor, aylardır aynı filmler oynuyor d smartta

Evet kardesim aynen dedigin gibi bu kanallar icin para vermeye kesinlikle degmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kardesim aynen dedigin gibi bu kanallar icin para vermeye kesinlikle degmez.

Internet alsam en az 50 lira, ama ben süper HD + sınırsız interneti 65 e kullanıyorum, bu yüzden göz yumuyorum artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Internet alsam en az 50 lira, ama ben süper HD + sınırsız interneti 65 e kullanıyorum, bu yüzden göz yumuyorum artık

Evet dogru en az 50 tl den asagiya alamazsiniz sinirsiz interneti. Bundan dolayi devam etkeniz mantikli gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Kablo TV D-Smart alternatifi bir seçenek ayrıca yaygın değil. Ben FTA yayınlar ile karşılaştırdım, diğer dijital platformlar ile değil. Ben verdiğim yıllık 192 TL'nin hakkını verdiğini düşünüyorum. Ama rekabet edecekse eğer, kesinlikle kendini geliştirmeli. Bu konuda hemfikiriz.

kardeşim d-smart modülü dsmart bayiinden mi aldın nerden aldın, bir de hangi uydu alıcısını kullanıyorsun.

Aynen ben de merak ediyorum

• Yukarıdaki yazıları okuyorum da, her konuda olduğu gibi bu konuda da beklentilerimizin ne olduğunu dahi bilmeden eleştiriyoruz. Ben turizmciyim, misafirlerimizin bazıları deniz soğuk veyahut hava yağmurlu olduğu için bizleri eleştiriyor. Yemek çeşitliği az diyenlerin çoğu , öğlen yemeğini sandviç akşam yemeğini cornflakes yiyerek geçiştiren insanlar. Kendileri dahi, verdikleri paranın karşılığının ne olduğunun farkında değiller. Tatil kültürleri yok..

Bende 2 platformda mevcut. Ve sizin anlattığınız kadar içi boş değil. Özellikle Digiturk film konusuda iyidir. D-Smart'ta daha dün "Need for Speed" vardı. Ha diyeceksinki ben internetten izledim. Evet sen izlersin ama Doğan grup internetten indirip yayınlayamaz. Belli bir lisans ödemek zorunda. Her gün A kalite film yayınlayamazsınız. Tek kanal olsa 360 film yapar, bir filmi çekmek 1 yıl sürüyor. Varın szi hesaplayın.. Kaliteli futbol liglerinden canlı yayınlar , Formula 1, dövüş sporları, erotik kanallar, belgesel kanalları. Daha ne gibi bir beklentiniz var acaba merak ediyorum. BEKLENTİNİZ nedir? Bunun karşılığında ne ödüyrosunuz. Ayda 17 TL'ye ne bekliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Yukarıdaki yazıları okuyorum da, her konuda olduğu gibi bu konuda da beklentilerimizin ne olduğunu dahi bilmeden eleştiriyoruz. Ben turizmciyim, misafirlerimizin bazıları deniz soğuk veyahut hava yağmurlu olduğu için bizleri eleştiriyor. Yemek çeşitliği az diyenlerin çoğu , öğlen yemeğini sandviç akşam yemeğini cornflakes yiyerek geçiştiren insanlar. Kendileri dahi, verdikleri paranın karşılığının ne olduğunun farkında değiller. Tatil kültürleri yok..

Bende 2 platformda mevcut. Ve sizin anlattığınız kadar içi boş değil. Özellikle Digiturk film konusuda iyidir. D-Smart'ta daha dün "Need for Speed" vardı. Ha diyeceksinki ben internetten izledim. Evet sen izlersin ama Doğan grup internetten indirip yayınlayamaz. Belli bir lisans ödemek zorunda. Her gün A kalite film yayınlayamazsınız. Tek kanal olsa 360 film yapar, bir filmi çekmek 1 yıl sürüyor. Varın szi hesaplayın.. Kaliteli futbol liglerinden canlı yayınlar , Formula 1, dövüş sporları, erotik kanallar, belgesel kanalları. Daha ne gibi bir beklentiniz var acaba merak ediyorum. BEKLENTİNİZ nedir? Bunun karşılığında ne ödüyrosunuz. Ayda 17 TL'ye ne bekliyorsunuz?

Ayda 17 TL mi? Yav hee hee. Bu saydıklarınızın bir aylık taahhütlü ücreti bile 70 TL! Normal fiyatıysa iki katı. İlla ki yeni film yayınlamak zorunda değiller. Neden eski ve kaliteli filmler dururken sırf yeni yapım diye saçma sapan filmlere lisans ödüyorlar?

Tivibu üçte biri fiyatına daha iyi hizmet (hem sinema kanalları açısından hem de kanal çokluğu açısından) verirken D-Smart'ı savunmanız tuhaf. Eğer benden 70 Tl istiyorsan evet almak zorundasın en iyi filmlerin lisansını.

• kultablasi kullanıcısına yanıt
    Adam o kadar paragraf yazmış çoğunda haklı 17 lirayamı takıldın.ayrıca ne 70 lirası.internetle kullanıyorsan bir şey diyemem ama 70 lirada değil abartmayın.haa internette liste fiyatları fazla tuttuklarını koparıyolar ama pazarlık yapınca düşüyorlar zaten.mega paketi 17 liraya modüllü üye olursan izlersin.kutululara da 22 lirabiçiyolar.zaten hd kanalların çoğu beleşe döndü iyice azaltırlar fiyatları

Ben Süper pakete 192 TL ödedim, hadi 90 TL'de modül parası 12 aylık abonelik toplam 282 TL, bilemedim 300 TL, üstelik 6 taksitle. Yav he he diyeceğine biraz araştır, bir zahmet oku, mevcut abonelere Mega paketleri ayda 17 TL'ye önermişler. Sizin haberiniz yoksa bilmem ama 4A'ya geçtikten sonraki durum bu. Önce öğrenin sonra saldırın. Kötü durumlara düşmeyin.
  • Kendi sitelerinde yazıyor fiyatı. Bir tarafımızdan uydurmuyoruz yani.

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/mega-paket

Ha şimdi, size 17 liraya sattıkları hizmeti başkasına 70 liraya ya da daha fazla bir fiyata satabiliyorsa ben o kurumun ticari ahlakını sorgularım arkadaş. D-Smart'ın fanboyluğunu yapıyorsanız bu fiyatlara nereden ve nasıl aldığınızı önce insanlarla paylaşın ki sözlerinizin anlamı olsun. Ha yine de bu durum, yukarıdaki üçkağıtçı zihniyeti ortadan kaldırmıyor. Sen kurumsal bir firmasın ama milletle pazarlık yapıyorsun. Git pazarcılık yap, dijital platformda ne işin var! Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir şey? Fiyatlar şeffaf ve sabit olmalıdır. Bana 10 liraya, sana 100 liraya satsalar. Suçlu siz mi olacaksınız yani?

Belki ben 1 liraya izliyorum. Bu durumda siz aynı hizmete 17 lira ödediğiniz için size hakaret etme ya da aşağılama hakkına mı sahip oluyorum? Böyle bir ticari çakallığa başvuran, güvenilirliği sıfır olan bir firmayı savunmanız inanın beni çok duygulandırdı.

Ayrıca buradahttps://www.dsmart.com.tr/Paketler/super-paket Super Paket'in yirmi dört aylık modüllü üyeliği 1000 TL. 12 aylığı 500 liraya denk geliyor. 500 liralık hizmeti nasıl 200 liraya aldınız? Sizce bu etik bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 22 Eylül 2014; 15:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Kendi sitelerinde yazıyor fiyatı. Bir tarafımızdan uydurmuyoruz yani.

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/mega-paket

Ha şimdi, size 17 liraya sattıkları hizmeti başkasına 70 liraya ya da daha fazla bir fiyata satabiliyorsa ben o kurumun ticari ahlakını sorgularım arkadaş. D-Smart'ın fanboyluğunu yapıyorsanız bu fiyatlara nereden ve nasıl aldığınızı önce insanlarla paylaşın ki sözlerinizin anlamı olsun. Ha yine de bu durum, yukarıdaki üçkağıtçı zihniyeti ortadan kaldırmıyor. Sen kurumsal bir firmasın ama milletle pazarlık yapıyorsun. Git pazarcılık yap, dijital platformda ne işin var! Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir şey? Fiyatlar şeffaf ve sabit olmalıdır. Bana 10 liraya, sana 100 liraya satsalar. Suçlu siz mi olacaksınız yani?

Belki ben 1 liraya izliyorum. Bu durumda siz aynı hizmete 17 lira ödediğiniz için size hakaret etme ya da aşağılama hakkına mı sahip oluyorum? Böyle bir ticari çakallığa başvuran, güvenilirliği sıfır olan bir firmayı savunmanız inanın beni çok duygulandırdı.

Ayrıca buradahttps://www.dsmart.com.tr/Paketler/super-paket Super Paket'in yirmi dört aylık modüllü üyeliği 1000 TL. 12 aylığı 500 liraya denk geliyor. 500 liralık hizmeti nasıl 200 liraya aldınız? Sizce bu etik bir durum mu?

Arkadasa tamamen katiliyorum. Ben 20 tlye sinema pakete abone olurken, baskalari nasil 17 tlye mega paket abonesi olurlar? Biz enayimiyiz, ya da ucuza abone olanlarin acigini kapatmak zorunda miyiz? Kaldiki su sinema kanallarina adam akilli el atmiyorlar. Yeni film guzel film demek degildir. 80-90 yillari yapimi sahane filmler var. Kanallari icerigine gore ayirabilirler. Romantik, bilim-kurgu, korku, aksiyon vs. gibi ve cok daha guzel olur. Olmadik saatte film yayinlayinca corba gibi oluyor, ne izledigin veya izlemek istedigin belli olmuyor.

• Yahu bismillah 17 liraya başlamıyosun.bizde 40 50 lira ödedik ilk başlarken hakediyomu etmiyo ama sonra zaten pazarlıkla 24 e falan iniyolar.modülüde alırken marketler pahalı veriyo 1 sene sonra dsmart indiriyo.size özel indirim diyor yani kaldığın seneler boyunca indirim alıyosun.adam öyle bi anlatıyoki sanki 10 sene boyunca 70 lira ödemiş te bilmemne.digi dsmart konularında teklif teklif diye dünya kadar konu var.adamların politikaları öyle işliyor ne yapalım.zaten platform keyif işi.ulusal hd beleş olsun diye hep savundum olduda şükür.platform keyif olayı belgesel için spor için alırsın.paran yoksa da alma yani uyduda birsürü kanal var.veya toplaşalım içerikleri arttırın diye hep birlikte tepki gösterelim.

• Fanboyluk vs yapmıyoruz. Aklımızdan geçeni, kendi fikirlerimizi paylaşıyoruz. Kimsenin akrabası vs değiliz, bir ayrıcalığımız yok. Satın almadan önce azıcık araştırıp sorgularsanız eğer, sizde gayet uygun fiyatlı teklifler bulabilirsiniz. Cihazlı ve aylık ödemeli paketler daha pahalı. Taahhüt verirseniz biraz ucuzlar, peşin öderseniz dahada ucuzlar. Cihaz almazsanız eğer(modül) en uygun fiyata mal edersiniz. İkincisi, eğer kampanya denk gelmedi ise ilk abonelikler de her zaman daha pahalıdır. Buna şöyle bir örnek vermek isterim; mahalle esnafı bile eski müşterisine itibar gösterir ayrıcalık yapar. Bunu üçkağıtçılık veyahut kandırmaca olarak niteliyorsanız eğer, görüşünüzdür saygı duyarım. Yukarıda yazdıklarım günümüz pazarlama stratejisinde kullanılan temel doneler. Alışveriş yapan herkes bunları bilmeli, bilmiyorsanız eğer evet o zaman suç biraz da sizde.
    Kesinlilkle katılıyorum, Daha bu ay aboneliğimi iptal ettirdim ve en önemli gerekçem de bu olaydı insanları kandırmaya hakları yok bana 30TL dediklerini komşuma 15 e satıyorlarsa bende iptal ettirir bu firmanın ticari ahlakını sorgularım! Şimdi diyeceksiniz abonelik yılı ile alakalı bir durum hiç de öyle değil bende komşumda 2 yıl taahhütlü giriş paketi ile başladık D-Smart aboneliğimize 2 yılın sonunda yeni anlaşma için arandığımızda bana teklif edilen 30TL iken diğer aboneye 15TL teklif edebiliyorlar(ikimizde normal d-smart abonesiyiz) bu tamamen saçmalık kaptırabildiğimize anlayışı ile hareket ediyorlar!
  • 16 tl mega paket tüm kanallar açık 18 + dahil modül üyelik
  • Uzun süreli modül üyelerine bu tür indirimler yapılabiliniyor

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler konusundan alıntı yaparak örnekler veriyim

quote:

serhard
    Modüllü üyeyim ve uzun aboneliğimden dolayı süper pakete aylık 15 tl denildi. Fatura gibi ödeyeceksiniz denildi. Fiyat nasıldır? ve ay ay ödeyen oldu mu hiç modüllü üye olup?

quote:

agibat
    Ben 1 yıldır modüllü üyeyim bana da 15 lira teklif edildi kabul etmedim.

quote:

maho38
    modüllü hd üyeyim.Yıllık 165,kredi kartına 6 taksit süper paket aldım.1 yıllık üyeyim.Uğraştıracaklar diye kendimi hazırlamıştım ama direk 165 dediler,tamam dedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_44416628/mpage_37/f_//tm.htm#97392016

Sanırım bu kadarı yeterli

@kultablasi
    @kultablasi
    @özgürkuaför

• ikisinede bulaşmayın derim asla kurtulamıyorsunuz... varsa teledünya önerimdir yoksa uydudan şaşmayacaksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacker80

şahsen ben bu konuda şöyle düşünüyorum

1. Digiturkten lig tv izlemek istersem digiturk play uyeligi alıp pc den HDMI kablosuyla tv ye goruntuyu verip tum macları izlerim Ayrıca bu digiturk playden tabletten felanda izlendigi icin veya internet olan herhangi bir cihazdan izlenebilmesi buyuk avantaj (ayda 40 tl vermeye gerek yok)

2. Dsmartın spor paketi bence internet ile alındıgında gayet makul bir fiyatı olmasından dolayı tercih ederim (aslında şampiyonlar ligi macları şifresiz verilse hic almaya bile gerek yok)

tabii ki teledünyada düşünülmesi gerekir bir ara internet ve teledünya kullanmıstım interneti hiç kopma olmadan bağlanıyordum ama söyle bir durum vardı bazen tv yayını gidiyordu ve tum kanallar bir sure calısmıyordu ayrıca bu oldugunda internette gidiyordu
    yani teledünyanın böyle bir eksi yonu oldugunu soyleyebilirim

fakat dsmartta mukemmel değil mesela yagmur yağdıgı zaman bazı kanalların gitmesi gibi bir durum olabiliyor

dsmartta genelde yemek kanallarını ve belgesel spor kanallarını takip ediyorum
    gercekten yemek kanallarının kaliteli oldugunu soyleyebilirim

LigTV için 479/9 taksitle Digiturk play aldım.
    DSmarti son 1 senedir ücretsiz kullanıyorum. Kasım ayından itibaren 19 TL giriş paketi ücretli olacak. Şayet spor paketine veya süper pakete güzel bir teklif yaparlarsa dsmartla da devam etmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.