Şimdi Ara

D-Smart ve D-Smart Go Film Dizi Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    D-Smart tarafında bu aralar çok iyi kampanyalar var, hem D-Smart TV tarafında hem de D-Smart GO tarafında fiyatlar çok iyi, benim gibi arayışta olanlar değerlendirebilir.

    1- İlk kampanya uydu alıcılı Film Dizi paketi 44 TL yerine 29,90 TL, ilk 3 ay tüm kanalları da açıyorlar, abonelik boyunca da D-Smart GO Film Dizi paketini ücretsiz veriyorlar.

    2- Diğer kampanya da D-Smart GO tarafında, kredi kartı ve taahhüt olmadan Film Dizi paketini 1 ay ücretsiz veriyorlar, takip eden ayda 19,90 TL yerine 9,90 TL. Ki bence en iyi smart tv uygulaması D-Smart GO da var. Samsung,LG, Vestel smart tv niz varsa uydu alıcısına bile ihtiyacınız kalmıyor. Hem film içeriği zengin hem canlı TV kanallarını geri alıp izleme, kaydetme imkanı var. 1 aya kadar android tv lere de geleceği söyleniyor.

    Bu kampanyalardan abonelik alan veya almayı düşünen varsa buradan konuşup karar verelim.







  • D-Smart GOyu Foxcrimedan Homelandi izlemek için almıştım. Samsung Qled tvlerde uygulaması çok başarılı. Şu an TV+ tüm kanalları şifresiz açtığı için üyeliği devam ettirmedim ama almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.
  • Merhaba. Dsmart hiç kullanmadım. Şuan Tivibu kullanıyorum ama ondan sıkıldığım için ve taahhüt bitmesine az kaldığı için D-Smart düşünüyorum. Tüm kanallar 24 ay boyunca açık,kapalı hiçbir kanal yok 39,90 TL diye bir kampanyaları var. Tavsiye eder misiniz? Hem D-Smart olarak hemde kampanya fiyatı olarak alınır mı sizce ? Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinowa1981 K kullanıcısına yanıt
    yeni müşteri olarak iyi kampanya hocam. Ama tvniz modül destekliyorsa n11 üzerinden satılan mega paketlere bakın derim. Yanında ek paketleri de veriyor bazıları. Muhtemelen daha uygun olacaktır.
  • Maalesef modül desteklemiyor. O yüzden uydu alıcısı almak durumundayım. Bana da cazip geldi. Bir de sizlerin fikrini almak istedim. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptınız üyelik aldınız mı?
    Film Dizi paketini 1 ay ücretsiz veriyorlar, takip eden ayda 19,90 TL yerine 9,90 TL. olan paket aynı anda iki farkı cihazdan erişimi destekliyor anladığım kadarıyla, isterseniz beraber alabiliriz. Düşünürseniz mesaj atın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.