Şimdi Ara

D-SMART USB AKTİFLEŞTİRME???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-SMART HUMAX HD CİHAZIMDA 2 ADET USB GİRİŞİ BULUNMAKTADIR. BUNLAR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. M.H. ARDIM BU KONUDA ÇALIŞMALAR OLDUĞUNU YAKINDA AKTİF EDECEKLERİNİ SÖYLEDİR.
    SORUM ŞU : D-SMART CİHAZIMA PROGRAM, YAZILIM, V.S. BİR ŞEY YÜKLEYEREK USB'LERİ AKTİF EDEBİLİR MİYİM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetyel06 -- 31 Mayıs 2014; 16:31:15 >

• cevabım asla usbler dsmartın göndereceği yazılımla açılır havada bulut hesabı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

cevabım asla usbler dsmartın göndereceği yazılımla açılır havada bulut hesabı....

tamam'da kardeşim bende onu biliyorum ama yazılımın olduğunu duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

quote:

cevabım asla usbler dsmartın göndereceği yazılımla açılır havada bulut hesabı....

tamam'da kardeşim bende onu biliyorum ama yazılımın olduğunu duymuştum.

o var ama bulması zor d.h. kullanıcılarında vardır sanıyorum !!!
  • kızacaksın lakin gerçek şu usblerin açılması için dsmart size uydu üzerinden yazılım gönderecek ki sizde kullanasınız illaki usb diyorsanız cihazınızın içine hardisk takın kaydet izle özelliğinden faydalanın usb için olmaz dsmart mühendisleri izin vermez bun.
  • quote:

kızacaksın lakin gerçek şu usblerin açılması için dsmart size uydu üzerinden yazılım gönderecek ki sizde kullanasınız illaki usb diyorsanız cihazınızın içine hardisk takın kaydet izle özelliğinden faydalanın usb için olmaz dsmart mühendisleri izin vermez bun.

Kardeşim sağol bildiğim kadarı ile hard disklerde pasif. İçine koy derken ne yi kastettin ? Yada usb ile film izleyeceğim başka alet yada yol yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetyel06 -- 31 Mayıs 2014; 18:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür dilerim cihazınız pvr modelimi cevap evetse içini açıp bilgisayar hardisklerden 1 tb al ve sata kablosuyla cihaza tak olmuyor dersen maalesef dediğiniz dışardan usb yoluyla olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazım kayıt özelliği yok malesef. Yani usb yolu ile hiç bir şekilde film izleyemez miyim ? Ucuza usb cihaz var mıdır ?

• bu seni idare edermi... iptv özelliği ve freesharede var...

http://www.nextpazar.com/default.asp?git=9&urun=206#.U4oS9luKBdg
  • quote:

bu seni idare edermi... iptv özelliği ve freesharede var...

http://www.nextpazar.com/default.asp?git=9&urun=206#.U4oS9luKBdg

Bu çok pahalı 227 tl çok. 40-50 arası aramıştım.

• Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.