Şimdi Ara

D-Smart tarafından dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki olayın başıma nasıl geldiğini ve ne yapmam gerektiğini sormak için açıyorum bu başlığı.
    Bundan 1 ay önce 2 yıllık türk telekom internet taahüttüm bitti ben de uzatmaya karar verdim. (altyapı yok burda başka sağlayıcıdan da alsam yine aynı hız olur diye düşündüm) Aradan 1 ay kadar geçti bir telefon geldi dedikleri şey aynen şu şekilde: Sizin 2 yıllık süreçte interneti aksatmadan ödediğinizi gördük bu yüzden size hediye olarak ücretsiz olarak dsmart ve internetinizde indirim yapmak istiyoruz onaylıyor musunuz. Ben de kabul ettim tabiki tüm bilgilerime ulaşmış adamlar internet ücretim 60tlden 40tlye düşeceği ve dsmart hizmetinden hiçbir şekilde para almayacaklarını söylediler. 15-20 gün kadar önce ekipler gelip taktı kutuyu benim de imzaladığım evrakların altına -imzamın üstüne- bu hizmet için benden hiçbir şekilde para çıkışı olmayacaktır (telefonda böyle yapmamı istemişlerdi) yazıp imzamı attım ve gittiler. İşte hesap kesim tarihi geldi çattı kutu bağlandıktan sonra 1 ay geçti ve dsmarta bir mesaj geldi faturanız 49tldir diye. Ben internet ve dsmart beraber fiyat zannettim ancak yine de aradım müşteri hizmetlerini bana böyle bir kampanyanın OLMADIĞINI, dsmart faturamın ise 25tl olduğunu söylediler. Yani kendi attıkları mesajla müşteri hizmetlerinin söylediği bile tutmuyordu. Sonuç olarak benden internet + dsmart için 60+25 tl 85tl alıyorlar. İndirim olacak diye bindirime geldik. Dsmartın iptali içinse 285tl fiyat çektiler. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bir tanıdık digitürk bayiliği ile uğraşıyor, dsmart ile aynı halt bu adamlara zerre güvenilmez her zaman yaptıkları bir tuzağa düşmüşsün.

İmza attığın evrağı iyi bir oku bakalım, bu ücret tarifesi hakkında ne yazıyor. Tahaddüt bozma cezasının sebebi muhtemelen ödediğin ayın tahaddüt indirimi+taktıkları aletin ücreti imzayı attıktan sonra çağresiz bırakıyorlar...

Siz bu kampanyayı vaad ettikleri görüşmeleri ispat edebilir misiniz? Sözleşme öncesi görüşmelerdeki hileli hareketlerden sorumlular. Culpa in contrehendo sorumluluğu olarak internette araştırabilirsiniz. Size kusurlu olarak yanıltıcı bilgi verilmiş. Tazminat alabilirsiniz, ispatlamak kaydı ile...

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Dostum bir tanıdık digitürk bayiliği ile uğraşıyor, dsmart ile aynı halt bu adamlara zerre güvenilmez her zaman yaptıkları bir tuzağa düşmüşsün.

İmza attığın evrağı iyi bir oku bakalım, bu ücret tarifesi hakkında ne yazıyor. Tahaddüt bozma cezasının sebebi muhtemelen ödediğin ayın tahaddüt indirimi+taktıkları aletin ücreti imzayı attıktan sonra çağresiz bırakıyorlar...

Siz bu kampanyayı vaad ettikleri görüşmeleri ispat edebilir misiniz? Sözleşme öncesi görüşmelerdeki hileli hareketlerden sorumlular. Culpa in contrehendo sorumluluğu olarak internette araştırabilirsiniz. Size kusurlu olarak yanıltıcı bilgi verilmiş. Tazminat alabilirsiniz, ispatlamak kaydı ile...
    İmzalanan evrakta ücret veya taahhüt hakkında bir şey yazmıyor, imzamın üzerine de tarafımdan hiçbir ücret ödenmeyecek yazılı.

Malesef konuşmayı ispatlayamam çünkü konuşmayı babam yaptı..

• Bedava denen her şeyden kaçacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.