Şimdi Ara

D-Smart'tan Gelen Fahiş Fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 2008 kutuyum, eylül ayında bir aradılar, bilenler bilir full sd paketi 12,99'a sayalım 1 yıl sonra da 2008 kutu kanallarına devam edebilirsiniz dendi. Online ocak faturasını ödeyecektim, bir baktım 45,11 TL görünüyor, e-mail attım cevabı bekliyorum bakalım.. Bu 2008 kutudan 12,99'a sd pakete geçen arkadaşlar varsa onlarda durum nedir, bilgi verebilirlerse sevinirim..

• Beni de 27 aralıkta aradılar +4 TL'ye yani 29,99+4,00 TL'ye full pakete çıkartalım dediler. Benim Paket maxiHD ben de tamam dedim. Ocak ayında bir fatura geldi 43,50 TL fatura. Aradım bu ne dedim, neymiş beni arayan dsmart değil de bayiymiş, böyle bir paket yokmuş, maxihd+sinema paketinin fiyatıda 41,00 TL oluyormuş falan filan. Ben de bir sürü kızdım niye kandırıyorsunuz insanları diye, halen biz değil bayi aramış sizi o yapmış diyor. Dolandırıcılığın yolunu da bulmuşlar artık. Biz aramadık bayi aradı. Ben de derhal eski paketime döndürün beni dedim, bir daha da böyle dolandırıcılık yapmayın dedim ve kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgufer

Beni de 27 aralıkta aradılar +4 TL'ye yani 29,99+4,00 TL'ye full pakete çıkartalım dediler. Benim Paket maxiHD ben de tamam dedim. Ocak ayında bir fatura geldi 43,50 TL fatura. Aradım bu ne dedim, neymiş beni arayan dsmart değil de bayiymiş, böyle bir paket yokmuş, maxihd+sinema paketinin fiyatıda 41,00 TL oluyormuş falan filan. Ben de bir sürü kızdım niye kandırıyorsunuz insanları diye, halen biz değil bayi aramış sizi o yapmış diyor. Dolandırıcılığın yolunu da bulmuşlar artık. Biz aramadık bayi aradı. Ben de derhal eski paketime döndürün beni dedim, bir daha da böyle dolandırıcılık yapmayın dedim ve kapattım.

Geriye dönük olarak çok farklı kampanyalardan yararlanmış çok farklı ücretler ödeyen D-Smart müşterileri var. Bu müşteriler bayiler tarafından yeni ürün veya üst paket satmak amaçlı aranabiliyor. Müşteri mevcut kayıtlı olduğu kampanya / fiyata bakılmaksızın (kategorize edilmeden) arandığı için bayiler genelde bir "alt limit fiyatı" söylüyor "şu TL den başlayan fiyatlar" gibi. Buradaki önemli nokta ise müşterinin mevcut durumu kontrol edilip ödemesi gereken nihai fatura bedelinin söylenmesi gerekiyor. Örneğin HD ye geçiş kampanyasında cihaz sahibi olan müşteriler Maxi HD için ayda 24.99 TL öderken , cihaz sahibi olmayan aydan aya aboneleri 34.99 TL ödüyor şu an.
    Size yanlış veya eksik bilgi veren bayiyi şikayet etme hakkınız var. Bilgilerin doğruluğunu da mutlaka araştırmanız gerekir.

• Bilgilerin doğruluğunu araştırmamız gerekiyor ???? Adamın birisi ben D smarttan arıyorum elimde bilgileriniz var şu an 29 TL ödüyorusunuz diye ne ödediğimi bilecek ama bana dezenformasyon yapıp yalan söyleyerek ikna ettiği paketi satacak...breh breh adamlar artık yalan söylüyor mu diye 2-3 yerden kontrol mü etmemiz gerekiyor. D smart'ın internet sitesi sanki kumarhane gibi dizayn edilmiş. Maxi paketle , full Paketin farkını anlamak için minnacık kutucuklarda yazılı kanal isimlerinden hangisi farklı diye 5 dakika bakmak gerekiyor. Adamın yalan söylediğini anlamak için herhalde 53 dakika harcayıp 3 puntoyla yazılı yazıları okumak gerekiyordur yahu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinehead -- 18 Ocak 2012; 1:56:52 >
  • arkadaslar hd fln sadece dıger kanalları acıyor. yoksa gercek goruntu fln hıkaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.