Şimdi Ara

D-SMART ta maç izlemek ve Gerçekler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her FB maçını cafelerde izlemeye giderken içimden a dan z ye saydırarak gidiyorum.
    Çünkü;
    Kalabalık,
    Sigara dumanı,
    "çay al abi" diyerek 10dk. da bir gelen garson,
    hele GS ile aynı gün maç varsa,
    kendini bilmez GS lılar,
    (FB-partizan maçında , Partizan gol atınca ayağa fırlamışlardı, "olsun, bunlar genç" dedim )
    15 er dakikalık devreler halinde maçı izlemek
    vs...........................

Ancak diğer taraftan;
    Bu maçı D-Smart a vererek, maç yayın hakkından elde edilen gelir ile Kulübümün gelişmesi,
    bu gelirleri akıllı harcayarak, bize yakışan bir kulüp olması da unutulmamalı.

Ben bu gözle bakarak, kızsamda köpürsemde, maç izlemeye giderken bunlarıda aklımdan çıkarmıyorum.

Tavsiye ederim, sizde bu gözle izleyin maçınızı,
    insan biraz daha rahatlıyor.

selamlar

NOT: seneye LİG ihalesi var, çok kanlı geçecek gibi, digitürk ile d-smart arasında.
    ..................... VERSUS .....................

• CL macları d-smarttamı ?
  • dumansız hava sahası
  • Star'da
  • 2 sine de
  • seneyemiydi o ihale yaw hakikatten çok kanlı geçecek ama parayı veren düdüğü de çalar ne kadar ekmek o kadar köfte.. İnşallah lig tv alır da bende decoder değistirmek zorunda kalmam.
  • Lig Tv Bırakmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS TV'de 2 ayrılık...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

hele GS ile aynı gün maç varsa,
    kendini bilmez GS lılar
    (FB-partizan maçında , Partizan gol atınca ayağa fırlamışlardı, "olsun, bunlar genç" dedim )
    15 er dakikalık devreler halinde maçı izlemek
    vs...........................

Sizinkiler farklı mı?
  • 2009-2010 da D Smartta.
  • Edit : Digiturk'te.
  • ya bu partizan maçını falan da tüm televizyonların ortak bir kanalında yani star olsun atv olsun vs. vs. vermesi lazım.Sonuçta Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da Türkiye'yi temsil ediyor.Yani euro 2008 misali
  • o kadar zahmete girme renkdaş, jus-tin.tv de dsmartın bütün maçları oluyor. Gayette net bir şekilde.
  • Digiturk peşini bırakmasın Süper Lig'in çünkü medya doğan grubunun eline geçri her 10 kanaldan biri Doğan grubunda...
  • Bizim kafedede Fenerbahçe gol attığında bütün kahve sevinmişti.Galatasaray gol attığında bütün kahve sevinmişti.Ahım şahım bir sevinç değil alkış ama o bile insanı gururlandırıyor.
  • Partizan maçında dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama bu kadar rezalet bir maç çekimi görmedim. Yönetmen kimse maça mı daldı ne oldu anlamadım.. Ofsayt oluyor, ofsayt pozisyonunu değil ofsayttan sonra futbolcunun topu ileri vurmasını gösteriyor. Faul oluyor, tam faulü yavaş çekim tekrar ederken daha pozisyon gerçekleşmeden maça geri dönüyor.. Top sahanın ortasında, Fener sola atağa kalkacak, kamera top en sağına ekranın dibine sokup sahanın sağını çekiyor ki atağımız sola doğru..

Bu kadar rezalet bi çekim görmedim, tekrarlar tamamlanmadan maça dönmeler, 2-3 değişik pozisyonda asıl pozisyonu değil de sonraki hiçbi anlamı olmayan bikaç saniyeyi tekrar etmeler falan spiker bile şaşırdı, evet ofsaytın tekrarı derken alakasız bi tekrar görüntüsü gelince..

Mümkünse dijiturk alsın ihaleyi..
  • Tek isteğim alayını tek bir firma alsın bu ne ya. Evde digiturk var zaten bide d-smart'a mı para vericem şimdi(uefa). Yok ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.