Şimdi Ara

D-Smart Sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 Gün Önce Digitürk üyeliğimizi iptal ettirdik , d-smart başvurduk geldi adamlar dün kurdu felan işte.Sorun yok gibi gözüküyordu adam zaten 3-5 kanala baktı hepsine bakmadı.Adam gittikten sonra ben Discovery Channel'ı açıcaktım "Kanal Sorunlu yada Sinyal Az" böyle bir hata veriyor (Sadece Discovery'de değil bir çok kanalda aynı durum) alttada sinyal seviyesi için maviye felan basınız öyle şeyler diyor.Müşteri hizmetlerini aradım sorun binada olabilir diyor , komşularınıza sorun dedi.Bende sormadan önce buraya yaziyim belki bilen vardır dedim.Çözüm olarakda iki şey denedim , sinyal yenileme isteği yaptım online hizmetlerden olmadı.Birde sinyal ayarlarını değiştirdim TP2 felan yazıyor orda en iyi çeken TP2 idi baktım zaten TP2 üzerinden bağlanıyorum.Denedim tek tek diğerlerini ama onlar şuankinden de kötü.Yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 25 Ağustos 2016; 21:52:20 >

• Daha önce digitürkü Türksat üzerimi eutelsat üzerimi kullanıyordun? Birde merkezi sistem mi kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Daha önce digitürkü Türksat üzerimi eutelsat üzerimi kullanıyordun? Birde merkezi sistem mi kullanıyorsun?

Türksat üzerinden ve merkezi sistem .

• İlginç olan sadece uydu alıcısı değişmiş. Başka bir uydu alıcısı ile deneme şansın varsa bir öyle dene bakalım belki uydu alıcısı sıkıntılıdır

• quote:

İlginç olan sadece uydu alıcısı değişmiş. Başka bir uydu alıcısı ile deneme şansın varsa bir öyle dene bakalım belki uydu alıcısı sıkıntılıdır

Televizyonun kendi uydu alıcısı var ondan bakıyorum onda da Trt kanallarının çekmiyor hiç birisi.

• tp değişikliği yaptıysanız,sanırım merkezi sistem uydunuzun ince ayara ihtiyacı var.
  • Tv de çekmeyen kanallarla uydu alıcısında çekmeyen kanallar birbirinden farklı mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tv de çekmeyen kanallarla uydu alıcısında çekmeyen kanallar birbirinden farklı mı?

TRT Kanalları D-Smartta'da çekmiyor.Ek olarak eurosport,smartspor,discovery channel vs. daha bir çok kanal çekmiyor.
  • Büyük ihtimal yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi merkezi sistem çanağın ayara ihtiyacı var. Komşuluk ilişkileriniz iyi ise komşunuza sorun. Onda sorun yoksa sizin ev içi tesisaatta sorun vardır. Bir televizyoncu kolayca halledebilir kabloları kontrol Vs...

• film ve spor kanallarına bi bak onlarda sinyal var mı? geçenlerde bende de öye bi sıkıntı vardı platform kanalları açılmıyordu sonra kendiliğinden düzeldi.
  • çanağınız ayarsız olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.