0850 266 0 266 numarı arıyorum kotayı asmıssınız hızınız düşürüldü diyo ama müşteri hizmetlerine baglamıyo kapatıyo sonra teşekkür ediyor bide?
kotayı aşmışsınız lafını herkese söylüyorlar demek ki.
daha sonra ana menüye dönmek için 7 ye basın dediğinde 7 ye bastığınızda sizi müşteri hizmetlerine aktarıyor zaten. yani ana menü lafı hikaye.
evet kesinlikle, hatta bir ara şey diyordu aynen "bölgenizde altyapı calısması var internetiniz kopabilir" yuh yani yuh ya
quote:
Orijinalden alıntı: LastCroN
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
quote:
Orijinalden alıntı: LastCroN
0850 266 0 266 numarı arıyorum kotayı asmıssınız hızınız düşürüldü diyo ama müşteri hizmetlerine baglamıyo kapatıyo sonra teşekkür ediyor bide?
kotayı aşmışsınız lafını herkese söylüyorlar demek ki.
daha sonra ana menüye dönmek için 7 ye basın dediğinde 7 ye bastığınızda sizi müşteri hizmetlerine aktarıyor zaten. yani ana menü lafı hikaye.
evet kesinlikle, hatta bir ara şey diyordu aynen "bölgenizde altyapı calısması var internetiniz kopabilir" yuh yani yuh ya
d smart net'i seven bir tek ben miyim yaa. aradığımda hemen ulaşabiliyorum. sorunumu anında çözüyorlar. internetim 8 mbps hızında ve harika
quote:
Orijinalden alıntı: plus19
Arkadaşlar ben de 3 yıldır DSmartnet'teyim. 4MB sınırsız İnternet bağlantım düzenli olarak kopuyor. Ev değiştirdim burada da aynı sorunları yaşıyorum. Kendi verdikleri Modemi değiştirdim, Zyxel p600 serisi bir modem taktım çözüm olmadı. Bana bina içi kablolamada sorun var deyip duruyorlar. 2 metre yanımdaki komşu dairemin interneti 8 mb onunkisine bağlanıyorduk bir ara onunkisi hiç kopmuyor dediğimde bir şeyler sallıyorlar ama kendileri de bilmiyorlar ne dediklerini. Bugün kapatmak için aradım ama hangi operatöre geçsem bilemedim. TTNet'de 4MB limitsiz paket yokmuş. 8MB de bana pahalı geliyor 115 lira.
Yaklaşık 1 aydır bende yeni geçtim geçmez olaydım. Benimde iç hattımı yenilettiler hala kopuyorum. Beddua etmeyeceğim Allah bildiği gibi yapsın bunları. Sanırım mahkemelik olacağız. İptal edin dediğimde e fatura yansır diyorlar. Tüketici hakları mahkemesine başvuru yapacağım.
Dsmart numarası 0850 266 0 266
sen arasan bile yüzüne kapatan mı ararsın şikayetini çözemeyeceğini anlayınca aynı şeyleri tekrarlayan mı ararsın utanmadan arayıp defalarca özür dileyen mi ararsın hepsi o firmada böyle rezil bir firma görmedim.
arkadslar dsmartın twitterı var ordan yazın hemen arıyorlar ben o sekılde hallettım
Ben bu DSMART kadar rezil bir şirket görmedim..Dakikalarca telefonda bekletilirmi hiç müşteri..Allah bunların müstehakkını versin...