Şimdi Ara

D-Smart Net kota sorgulama sayfası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün D-Smart Net'te garip ve beni tedirgin eden bir sorun yaşadım. 12GB'lık kotamın 11.2GB'lık kısmını tamamladıktan sonra cep telefonumdan internete girmeye başladım. Tahmin edeceğiniz gibi kota aşımı durumunda aşırı ücretlendirilen internet fatura bedeli ödemek istemedim. Fakat D-Smart Net garip ve beni çıldırtan bir şey yaptı.

İnternet sitesinde kalan kotamı sorgulamak istediğim her girişimimde beni ana sayfaya yönlendirdi ve kotamı görmeme izin vermedi. Bu durum Aralık ayının son 4 günü gece-gündüz, tüm gün boyunca devam etti. Sanki benim kotamı görmemi istemedi ve kota aşımı ile (çünkü nekadar internette kaldığımı bilmem mümkün değildi) fazla bedel ödememi istedi. 4 gün boyunca kota sorgulamasının yapılamaması sistem hatası ile açıklanabilir mi? Tahmin ediyorum kota miktarında belli sınıra gelenlere kota sorgulama izni vermiyorlar ve örneğin 1GB'lık kota aşımında aşırı internet bedeli alıyorlar.

1- Aranızda buna benzer durumla karşılaşan var mı?

2- Aranızda Aralık ayının son 4 günü, D-Smart Net'te 4 gün boyunca kotasını sorgulayamayan var mı? Eğer sorgulayamayan varsa o zaman 4 günlük bir sorun olduğunu varsayacağım. Ama 4 gün nasıl bu sorunun çözülemediğini anlayamayacağım. Eğer son 4 gün kotanızı sorgulayabildiyseniz D-Smart Net benim numarama filtre uyguladı ve inanılmaz bir skandala imza attı. Bu durumda konuyu Bilişim üst kuruluna şikayet dilekçesi ile şikayet edeceğim.

• kardeş şöyle söliyim bende dediğin gibi aralıgın son 5 6 günü böyle bir problem vardı ustelık bende adil kullanım noktası yok 8 mebagits net hızı var bende bakamıyordum ve halada bakamıyorum bir sorun olmalı sanırım bunların ypacagı iş bu kadar olur
  • Teşekkürler yanıt için. Bu nasıl bir altyapıdır anlamak mümkün değil. Bakım varsa sitende duyuru yap, ki bilelim. Kotamızı kontrol edemedik, kota aşımına girmemek için de cepten internete bağlandık.
  • kardeş 12 gb ben kullanıyom bakamıyorum kotamı 5 gundur. sanırım bilinçli yapılıyor illaki d smarta uye yapacaklar bir saatte 3 defa cep telefonumu aradılar bedava uydu vereceklermiş igrenç bir durum.
  • Evet aynı sorunu bende yaşıyorum. Hatta aylardır kota bilgilerime ulaşamıyorum. Bu sebeple çoğu ay kota miktarını aşıyorum. Fazla para almak için yapılan bir oyun olduğu açıkça belli oluyor. Nereden bu hizmeti aldım diye kendime kızıyorum. Kesinlikle D smart a bulaşmayın. Teknik servis dedikleri iki lise çocuğunu eve gönderdiler. Tüm çanak ve kablolama zaten kuruluydu. Eski uydu cihazını çıkarıp yeni getirdikleri uydu cihazını takdılar. İç kurulum bedeli olarak 24 ay boyunca 1.69 tl faturaya ekleniyor. Çok komik. Yaptıkları şey uydu kablosunu uydu cihazına takmak. Sanki eve kablo döşediler. Çanak kurdular. Zaten film kanalları eski 90 lı yılların filmlerini döndüre döndüre yayınlıyor. Arada bir Avrupa maçı olursa ona bakıyoruz. Hiç gerekli değil. Kesinlikle ararlarsa kabul etmeyin. Ayrıca çok ısrarcı oluyorlar. Her gün telefonla rahatsız ediyorlar. Hepsi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KargaKey -- 11 Ağustos 2013; 11:11:43 >
  • ben de aylardır kotamı sorgulayamıyorum. ne online işlemler menüsünde ne de internette "kota sorgula" sayfası var. müşteri hizmetlerini şikayet için ne zaman arasam sorun vardır,gerekli yerlere iletiriz şikayetinizi deyip kestirip atıyorlar. yıl 2013 ya ayıptır. müşteriyi keriz yerine koyan adamın kazandığı para haram olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

ben de aylardır kotamı sorgulayamıyorum. ne online işlemler menüsünde ne de internette "kota sorgula" sayfası var. müşteri hizmetlerini şikayet için ne zaman arasam sorun vardır,gerekli yerlere iletiriz şikayetinizi deyip kestirip atıyorlar. yıl 2013 ya ayıptır. müşteriyi keriz yerine koyan adamın kazandığı para haram olsun.

https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

burdan sorgulatabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun. başka diyeceğim bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

ben de aylardır kotamı sorgulayamıyorum. ne online işlemler menüsünde ne de internette "kota sorgula" sayfası var. müşteri hizmetlerini şikayet için ne zaman arasam sorun vardır,gerekli yerlere iletiriz şikayetinizi deyip kestirip atıyorlar. yıl 2013 ya ayıptır. müşteriyi keriz yerine koyan adamın kazandığı para haram olsun.

edit: dsmart'ın verdiği @smileadsl.net uzantılı kullanıcı adı ve şifre ile de sorgulama yapılabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege1903 -- 21 Ekim 2013; 22:27:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

edit: dsmart'ın verdiği @smileadsl.net uzantılı kullanıcı adı ve şifre ile de sorgulama yapılabiliyormuş.

tabiki sonucta hepsi turktelekom altyapısı oldugundan modem arayüzüne girilen kullanıcıyla sorgulanabilmesi gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.