Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modüllü üyelik geçen hafta 12 TL den tüm kanallar açık(mega, ve tüm ek paketler) 1 yıl taahhütle yenilendi.Aynı şartlarda geçen sene 13 TL ödüyordum.
  • cemege35 kullanıcısına yanıt
    Ben 19.75 TL ödüyorum tüm kanallar açık, modül dsmarta ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Modül bana ait.3 yıl önce Bimeksten dsmart 1 yıllık mega paketle birlikte almıştım.
  • cemege35 kullanıcısına yanıt
    benimde vardı kendi modülüm ama yandı :( yanınca mecburen dmsart üyeliği şeklinde devam ettirdim.. eski cihazını getir kampanyasından yanmış modülümü verdim, kutulu üyelik yaptılar, 1 ay geçtikten sonra da modüle çevirdim. Yaklaşık 3 yıldır bu şekil kullanıyorum
  • Merhaba,

Ben D-Smart modül alıp belgesel kanallarını izlemek istiyorum (spor, film vs... umurumda değil) bu anlamda;

1. Dsmart'ın sitesine göre bugün Hoşgeldin Paketi (19TL) + Belgeselsever (5TL) = Aylık 24 TL = Yıllık 288 TL yapıyor.
    2. Online e-ticaret sitelerinde çok daha hesaplı yıllık abonelikler satılıyor, örnek: AileSpor Paketi 199 TL

urun.n11.com
    D-smart D-fix Modül Cı+ Digital 4k Uhd+fhd 12 Ay Ailespor Paketli - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/d-smart-d-fix-modul-ci-digital-4k-uhdfhd-12-ay-ailespor-paketli-P107455698

Şimdi ben yukarıdaki linkteki ürünü alsam, aktivasyon sonrası Belgeselsever ek paketini D-Smart'ı arayıp ekletebilir miyim?

Teşekkürler.

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce 2008 yılında kullandığım d smart kutusunu verip modül alarak üyelik başlamıştım. Sizinde eski dsmart kutunuz varsa müşteri hizmetlerinı arayıp bununla ilgili kampanya var mı sorun. Ayrıca eski dsmart cihazınız olmasa bile müşteri hizmetlerinden ayrıca fiyat bilgisi sorun. Sitedeki uygun olursa ek paket hediye veriyor mu diye sorun. Bana zamanında modülü aldığımda 3 ay ek paketleri hediye verdiler ama yıl boyunca hiç kapanmadı. O kısmı biraz şans, kısmet diyelim. Duruma göre değerlendirip tercihinizi yaparsınız. Aktivasyon sonrası dsmart takı hesabınizdan ek paket alımı yapabilmektedir. Saygılarımla. ..

• Ben de 2008 HD D-Smart kutusuna sahibim, geçen ay modüllü üyelik için bayiye gittim ancak eski üyelere kampanya olmadığını modüllü üyelik için sıfırdan üyelik başlatılması gerektiğini söylediler. Eldeki bedava izlediğim uydudan da olmamak için (yan odada kullanıyorum) mecbur sıfırdan aboneliği kabul ettim.

TV nin kendi uydu alıcısı varsa modül büyük rahatlık, belgesel yönünden D-Smart Digiturk ten çok daha önde, modül olayı da sadece D-Smart ta var mecbur devam edeceğiz 24 TL den.

• -HKN- kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce ve geçen sene vardı kampanya. Dsmart ın sessiz sedasız yaptığı kampanya. Bende forumdan öğrenmiştim. Bu yıl için bilgim yoktu açıkçası. Garanti olması açısından müşteri hizmetlerine telefon veya elektronik posta ile sormakta fayda var. Bilgilendirme ıcın sağolun. ...

• -HKN- kullanıcısına yanıt
    1 yıldır kutulu dsmart tüm kanallar açık 15tl ye seyrediyordum.

3-4 görüşme gerçekleşti.

istediğim olmadığından iptal yoluna gittim.

iptal servisini aradım.

modüllü üyelik herşey açık 15tl 1 sene anlaştık.

sanrıım sizde anlaşabilirsiniz.

eski kullanıcı olmuyor musunuz ?

yada bana yapılan teklif nasıl ?
  • Benim eski kutu mülkiyeti bana ait olduğundan duruyor, D-Smart aboneliğini 4 sene önce sonlandırmıştım. Siz zaten mevcut abonesiniz o yüzden avantajlı fiyat vermişler.

• Modüllü üyeyim, kapalıydı 2 aydır.IZLE yazıp 2850 ye yolladım, aradılar ilk aramada indirim yapmadılar 15tl de ısrar ettiler. 3. aramada yapıcı bir görüşme sonunda ilk aylık fatura çıkmayacak şekilde aylık 15 tl den 1 yıllık anlaşma yaptık.(not:kapalı kanal yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawcoffe

Modüllü üyeyim, kapalıydı 2 aydır.IZLE yazıp 2850 ye yolladım, aradılar ilk aramada indirim yapmadılar 15tl de ısrar ettiler. 3. aramada yapıcı bir görüşme sonunda ilk aylık fatura çıkmayacak şekilde aylık 15 tl den 1 yıllık anlaşma yaptık.(not:kapalı kanal yok)
    Merhaba. Normalde paket olarak satılmayan Belgeselsever gibi ek paket kanalları (BBC Earth, Docubox vs...) da açık mı peki?
  • Hediye olduğu söylenen tüm kanallar açık / mega paketlerinizi d-smart online işlemlerden de kontrol edin arkadaşlar.

Bana telefonda 1 yıl açık hediye etmişlerdi, 6 ay geçtikten sonra kapatmışlar.

D-smart modülüm yatak odasındaki tv'de takılı, uzun süredir orada tv izlemiyordum. Aylar sonra tv açtığımda sinema ve spor kanalları yoktu.

Çağrı merkezini arayıp tekrar açtırdım bütün kanalları.

• Mevcut Filbox modül kullanıcısıyım ve gerek film kanallarının kalitesinden, gerekse film kanallarındaki düşük sinyal probleminden dolayı D-Smart modül almak istiyorum. İlk abonelikte en uygun olarak nasıl alabilirim? (Film dizi paketi)

• Slm arkadaşlar dreambox dm525 modul girişli hd uydu alıcısı aldım dsmart dfix modul ile kullanabilirmiyim daha önce next machina 3d vardı cihaz yandı servis modülden olmuş dedi ama bilgi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uygun fiyatlı olması sebebiyle Vestel Codebox ve film dizi paketi ile dahil oldum kulübe.

Uydu alıcısının 2012'den beri yazılımı çıkmadığı için uğraştırdı lakin tamamladım sayılır lakin birkaç sıkıntım var.

Çoğu kişi gibi, Fox grubu yok. Bende hiç çekmiyor. Bir uyducu çağırarak ince ayar yaptıracağım. Olmadı LNB'yi değiştireceğim. Asıl fox grubundaki NAT GEO'lar için aldım denilebilir.

İkinci sorun ise, ki burada görüşünüze ihtiyacım var,

11012 frekanslı kanallarda problem yaşıyorum. O frekans paketinde yer alan Discovery ID, Strinray, Filmbox, BBC World News, Çocuk Smart ve Baby TV izlenemez halde. Ses ve görüntü sanki dışarıda yağmur kar yağıyormuş gibi çok şiddetli şekilde mozaikleniyor ve takılıyor. İzlemek imkansız.

Sinyal gücü ve kalitesi %70-75 civarlarında.

Sinyal gönderttirdim tekrardan lakin problem devam ediyor. Acaba çanağa ince ayar yapılırsa bu problem çözülür mü diye düşünüyorum lakin %75 sinyal gücü bence yeterli düzeyde. En azından izlenebilmesi lazım. Cine5'den farksız şu anda.

Farkettiğim bir şey, ben frekansı 11012 girmeme rağmen uydu alıcısı kanalları bulduktan sonra frekansı 11013 yapıyor. Düzenleyemiyorum. Acaba bu değişimden dolayı bir sorun yaşanıyor olabilir mi? Yani uydu alıcıdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Geri kalan frekans paketlerinde hiçbir sorun yok. Su gibi izleniyor.

• Berkin Kayalar B kullanıcısına yanıt
    11012 tp bende de sorunlu, sinyal kalitesi %25-40 arası sürekli gidip geliyor. Sinyal sevjyesi ise %80 lerde alıcıyı başka çanakta denedim uyduda sorun yok. Ya merkezi sistem, ya da kablo sorunlu ikisi de büyük masraf çıkaracak. Eger çözüm bulursanız, yazar mısınız bana da faydası olur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Merhaba. Normalde paket olarak satılmayan Belgeselsever gibi ek paket kanalları (BBC Earth, Docubox vs...) da açık mı peki?

Alıntıları Göster
    Evet bütün kanallar açık, şifreli kanal yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: boorock666

11012 tp bende de sorunlu, sinyal kalitesi %25-40 arası sürekli gidip geliyor. Sinyal sevjyesi ise %80 lerde alıcıyı başka çanakta denedim uyduda sorun yok. Ya merkezi sistem, ya da kablo sorunlu ikisi de büyük masraf çıkaracak. Eger çözüm bulursanız, yazar mısınız bana da faydası olur belki.
    Merhaba,

FOX grubu kanallarının çözümü 85 çanak ve LNB değişimi oldu. Ona rağmen %75'lerde... Gerçekten sıkıntılı bir frekans bunu bile bile lades demeleri çok saçma. Biraz pahalıya patladı ama yapacak bir şey yok.

Öte yandan 11012 ile ilgili durumlar değişik. Sinyal seviyesi ve kalitesi %80'lerde. Lakin bende mozaiklenme devam ediyor. Uydu alıcısıyla alakalı %100. Eminim çünkü başkalarıda kullandığım (VESTEL CODEBOX 15312) uydu alıcısı ile mozaiklenme problemi yaşamış.

Belgesel ek paketi ve spor olmadığı için bende şimdilik benden eksilen bir şey yok, Discovery ID ve Stingray Müzik kanalları hariç...

Bilginiz olsun diye yazıyım dedim.

İyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.