Şimdi Ara

D-smart modül+Eglence ve HD paket 1 sene 209 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056
    Dsmart NDS CAM Modül + Kart ( EĞLENCE+HD 12 AY DAHİL )

- gecen senelerde de bu forumdan haberdar olup aldıgımız modüllü kampanya tekrarlanmış (gecen sene sitenin adı nebutv idi şimdi nextburada markasını ön plana çıkarmışlar)
    - hafta basinda D-smart musteri hizmetleri arayip, eski üyeliği faturalı olarak 580 TL yerine 330 TL ye devam ettirebileceklerini söyleyince nebutv sitesine baktım, stokta yoktu modul, hafta ici tekrar stoğa girdi.
    - Aldım sorun yok. tek sorun ev modül çöplüğüne dönmekte. D-smart bu mantik ile devam ederse her sene bir modul sahibi olacagiz... neyse
    - Icerikte SinemaTV 1-2 ve spor kanallari yok sanirim... 16 HD kanal, Discovery belgesel kanallari var.
    - 2011 aralik ayinda Teknosa 200 TL ye satti sanirim benzer bir paketi modullu olarak ama sordum 2011 sonunda o kampanya da bitmis. o yuzden benim gibi uyeligi bitecekler icin d-smart musteri hizmetlerinin onerdigi ucretten daha avantajli bu paket.

D-smart modül+Eglence ve HD paket  1 sene 209 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisngn

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

- gecen senelerde de bu forumdan haberdar olup aldıgımız modüllü kampanya tekrarlanmış (gecen sene sitenin adı nebutv idi şimdi nextburada markasını ön plana çıkarmışlar)
    - hafta basinda D-smart musteri hizmetleri arayip, eski üyeliği faturalı olarak 580 TL yerine 330 TL ye devam ettirebileceklerini söyleyince nebutv sitesine baktım, stokta yoktu modul, hafta ici tekrar stoğa girdi.
    - Aldım sorun yok. tek sorun ev modül çöplüğüne dönmekte. D-smart bu mantik ile devam ederse her sene bir modul sahibi olacagiz... neyse
    - Icerikte SinemaTV 1-2 ve spor kanallari yok sanirim... 16 HD kanal, Discovery belgesel kanallari var.
    - 2011 aralik ayinda Teknosa 200 TL ye satti sanirim benzer bir paketi modullu olarak ama sordum 2011 sonunda o kampanya da bitmis. o yuzden benim gibi uyeligi bitecekler icin d-smart musteri hizmetlerinin onerdigi ucretten daha avantajli bu paket.

Merak ettiğim birkaç soru var bu d-smart hakkında, izninizle sormak istiyorum:

1- Diyelim ki bu paketi aldım, evime gelip herşeyiyle (çanak, modül vs.) kurulumu yaparlar mı?
    2- Bir sene sonunda herşey tamamen iptal mi olacak, yoksa bu pakette sağlanan herşeyi izlemeye devam edebilir miyim?
    3- Şu sıralar bir kere para verip bir daha para harcamayacağım bir dijital yayın çözümü arıyorum. Klasik uydu çanağı ve receiver almak yerine bu tip birşey almak mantıklı mıdır?

Not: Bu konular hakkında sıfır bilgiye sahibim, umarım sorularım mantıklı olmuştur

• bu paket
    kendisine ait hd uydu alicisi olan, turksat'a donuk canak anteni olan kisilere hitap ediyor. ulusal kanallar zaten turksat uzerinde ucretsiz, ek olarak yukaridaki kanallar icin senelik 210 TL, aylik 17.5 TL gibi bir rakam odemek gerekiyor. 1 sene doldugunda d-smart platformundaki sifreli kanallari artik izleyemiyorsunuz.
  • quote:

bu paket
    kendisine ait hd uydu alicisi olan, turksat'a donuk canak anteni olan kisilere hitap ediyor. ulusal kanallar zaten turksat uzerinde ucretsiz, ek olarak yukaridaki kanallar icin senelik 210 TL, aylik 17.5 TL gibi bir rakam odemek gerekiyor. 1 sene doldugunda d-smart platformundaki sifreli kanallari artik izleyemiyorsunuz.

D-Smart'ın hiçbir şeyi olamayana yönelik kampanyası var mıdır peki? Atıyorum 2 sene taahhüt verecem, hatta parasını peşin vereceğim, gelip kuracaklar, 2 sene bitince tüm herşey bende kalacak ve 2 sene sonunda standart kanalları hiçbir ücret ödemeden izleyeceğim gibi...

Bir arkadaşım böyle birşey söylüyordu, zamanında onlar d-smart almışlar apartman olarak, alırken 200 küsür TL vermişler o gündür başka para vermediğini söylüyor. Hatta belgesel kanalları bile açıkmış onlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: drexel

quote:

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

Merak ettiğim birkaç soru var bu d-smart hakkında, izninizle sormak istiyorum:

1- Diyelim ki bu paketi aldım, evime gelip herşeyiyle (çanak, modül vs.) kurulumu yaparlar mı?
    2- Bir sene sonunda herşey tamamen iptal mi olacak, yoksa bu pakette sağlanan herşeyi izlemeye devam edebilir miyim?
    3- Şu sıralar bir kere para verip bir daha para harcamayacağım bir dijital yayın çözümü arıyorum. Klasik uydu çanağı ve receiver almak yerine bu tip birşey almak mantıklı mıdır?

Not: Bu konular hakkında sıfır bilgiye sahibim, umarım sorularım mantıklı olmuştur

televizyonun girişine taksak cı slotuna calısırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

CI slotlu bir televizyonunuz varsa tabiki çalışır..
  • Teknosa Turuncu indirim zamanların da, aynı ürün 160TL civarlarına kadar bulunabiliyor du.

Turuncu indirim olur mu bilinmez tabii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün d smarttan aradılar. smile adsl üyesi olduğumuz için eğlence paketini önerdiler. sanırım hd yayınlar yok. 12 ay kullanacağım. ilk ay sinema kanallarına 4 tane daha ilave edeceklermiş. iç kurulum, recevier falan dahil dedi arkadaş. 9.90 tl ödeyeceğim. digitürk vardı birde dsmart oldu. beğenirsem digiyi iptal ederim.
  • pek sicak firsat degil gibi:
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tv-anten/DSMART/DSMART-MODUL-p-62928-c-60.htm
    ustelik ilk ay sinema kanallari da hediye diyor.
  • Bir odamda digitürk,bir odada dsmart var Teknosa kampanyasından aldım 2 ay bedava. Dsamartın görüntüsü inanın çok kötü, filmleri sinema tv 1-2 hariç kötünün de kötüsü. Kanal D HD diye yayın yapıyor,güya HD. Bence abuk sabuk birkaç kanal için Dsmart değmez. bence digiturk alın film+lig tv ileyin ki LİG tv ile dsmartın maçlarının yayın kalitesi arasında orta doğu-avrupa kadar fark var.Sinema TV 1-2 de yokmuş.. Diğer kanallar için değmez..
  • Geçen yıllarda D-smart'ın yayını çok daha kaliteli diyorlardı. Demek ki Digiturk atağa geçmiş.
    Digiturk'un modülü satılıyor mu?
    (Kanal sıralaması yapılmadığı ve kendileri de abuk subuk sırlama yaptıkları için dijital platformlara gıcığım. Ancak modül olursa kanalları istediğimiz gibi sıralayabiliyoruz, diye biliyorum.)
  • dün de beko bayisindeydim elinde modül vardi .eğlence paketi 199du anlaştık alayım dedim.kimlik bilgisi car curt fiyat çıkmıyor modül seri nosunda hata olabilir dedi. bi kaç yeri aradı.

bunlara d-smart bayisi olunca d smart zorla satmış bu modülleri 6 aydır ellerindeymiş satışı mümkün değilmiş.sanırım bu bayiler televizyonlarında dsmart yayını yapabilsinler diye verilmiş

bu arada yeni kampanyada çıkacağını öğrendim biraz bekleyin bu söyledğiniz her yerde olan kapmpanya zaten.199 tl 13 hd kanal eğlence pakaetinde.

yanlız aklıma takılmadı değil.bu bayideki kart acaba full kartmıdır yarın gidip alsammı.bayiye özel verdikelrine göre full dür diye düşünüyorum bayi tanıdık ama acemi işte.

biraz bekleyin daha iyisi çıkacak yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 15 Ocak 2012; 2:53:07 >

• Bizim Next HDMI çıkışlı bir uydu alıcımız var, apartmanda ortak antenden Türksat ve Hotbird uydularını görüyor. Bu modülü sizce almalı mıyım, yayınlar çok kötü, hdmi da olsa, sanırım HD yayın yapan yerden izlemek gerek iyi yayın için. Ne önerirsiniz.
  • arkadaşlar cahillliğime verin evimde bir tane atlanta hd box var malum sebepten dolayı aldım. Şu aralar parçalı bulutluymuş neyse ben bu modülü aldığımda atlanta hd box çalıştıracak mı? Teşekkkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaşlar cahillliğime verin evimde bir tane atlanta hd box var malum sebepten dolayı aldım. Şu aralar parçalı bulutluymuş neyse ben bu modülü aldığımda atlanta hd box çalıştıracak mı? Teşekkkürler.

sorunsuz çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

bugün d smarttan aradılar. smile adsl üyesi olduğumuz için eğlence paketini önerdiler. sanırım hd yayınlar yok. 12 ay kullanacağım. ilk ay sinema kanallarına 4 tane daha ilave edeceklermiş. iç kurulum, recevier falan dahil dedi arkadaş. 9.90 tl ödeyeceğim. digitürk vardı birde dsmart oldu. beğenirsem digiyi iptal ederim.

benide aradılar bana da 5 tl ödeyin eğlence paketi verelim dediler sinema kanallarını söylemediler bana pazartesi arayın bir düşüneyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

sayın kıdemli yarbayım ci slot olması yeterli değil.bir de dahili hd uydu alıcısı olması lazım tv'de.modülü slota taktın peki çanaktan gelen anten kablosunu nereye takacaksın tv'de dahili uydu alıcısı yoksa???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

sayın kıdemli yarbayım ci slot olması yeterli değil.bir de dahili hd uydu alıcısı olması lazım tv'de.modülü slota taktın peki çanaktan gelen anten kablosunu nereye takacaksın tv'de dahili uydu alıcısı yoksa???

cı slotlu bir uydu alıcısı olmadığını ama cı slotlu bir televizyonu olduğunu var sayararak bu cevap verilmiştir.

• Arkadaşlar bizde bu uydu alıcı var:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/uydu_receiver/819/110240347/nextstar_ye_18000_hdmi_fta_uydu_alici

Bununla dsmart kartı falan alıp hd izleyebiliyor muyuz? Ya da bunu satıp digiturk'e mi geçsek. Tek başına bu uyduda görüntü rezalet oluyor hdmi kablosuyla da bağlansa, hd yayın olmayınca.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.