Şimdi Ara

D-Smart Modül almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullanmis oldugum uydu alicisi icin spor ve Flim kanallari iceren modul almak istiyorum.

uygun bir pramosyon olan bir yer varmi
    Sayet uygun bir fiyata bulamazsam giris paketi alacam

yardimlarinizdan ötürü teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibu21 -- 4 Haziran 2014; 19:12:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende almıştım ama modül pek önermem. D-smart üzerinden kanalları buluyo ama tüm D-Smart kanallarını bulmuyo karışık biraz kanal sırası falan. Ayrıca bendeki bi problem Discovery C ve Disney C ingilizce idi Discovery'de türkçe seçenegi yoktu Disney de ise her seferinde türkçeye çeviriyodun her kanal çıkmıyo ayrı problem hani bence hd receiver alın daha iyi derim.
  • selam
    dün bimeksten alıp aktivasyonunu yapmış olduğum modülümü satabilirim.
    panasonic tv ile olan sorunu bilmiyordum. atlanta ile tabiki sorunsuz çalışıyor fakat harici reciever ile de kullanmak istemiyorum.

süre 1 yıl
    spor+hd paket
    ilk üç ay tüm kanallar açık..
    bana maliyet 285 tl.
    ben 260 tl ye bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoudExx

Bende almıştım ama modül pek önermem. D-smart üzerinden kanalları buluyo ama tüm D-Smart kanallarını bulmuyo karışık biraz kanal sırası falan. Ayrıca bendeki bi problem Discovery C ve Disney C ingilizce idi Discovery'de türkçe seçenegi yoktu Disney de ise her seferinde türkçeye çeviriyodun her kanal çıkmıyo ayrı problem hani bence hd receiver alın daha iyi derim.

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibu21 -- 5 Haziran 2014; 12:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

selam
    dün bimeksten alıp aktivasyonunu yapmış olduğum modülümü satabilirim.
    panasonic tv ile olan sorunu bilmiyordum. atlanta ile tabiki sorunsuz çalışıyor fakat harici reciever ile de kullanmak istemiyorum.

süre 1 yıl
    spor+hd paket
    ilk üç ay tüm kanallar açık..
    bana maliyet 285 tl.
    ben 260 tl ye bırakırım.

Teşekkürler

Teklifini dusunecem

• hiç bulaşmayın modül işine..
  • coda kullanıcısına yanıt
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul--12-aylik-maxi--hd-paket.aspx bimekste suan 268₺

• SoudExx : öncelikle kullandığın cihazı (TV) yi yazarsan daha iyi olur ben samsung tv kullanıyorum dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım. kanal sıralamada bence bir sorun değil ayrıcalık

Malibu21 : öncelikle hangi cihazda kullanmak istediğin önemli ben samsung dahili alıcılı tvmde kullanıyorum sorun yok sadece bazı kanallar bazen donabiliyor oda benim çanak biraz dandik. tek sıkıntısı dsmartın kendi cihazındaki gibibis şifreleri çözmemesi yani trt dünya kupasını biss şifreyle yayın yaparsa dahili bisskey girilmeyen bir tv varsa sende dünya kupasını izleyemeyeceksin demek oluyor. tek sıkıntısı bu. dsmartın kendi cihazında izlenebiliyor olacak. ayrıca ben spor paketini almıştım 3 ay hediye bitti ve sinema kanallarını açtırmayı istediğimi söyledim 150 lira istediler yani bence süper paket al.

yerliyerli : senin sorununun çözümü var, aynı modülü kullanıyorum, ve samsung dahili alıcılı tvmde başta yanlış kurup kanalı kendim sıralayacağıma. uydudan dsmart seçeneğini seçtim ve bazı normalda çalışan dsmartla alakası olmayan bir kaç kanal sevis yok dedi bende dsmart bayisine gittim ve bana samsung tvlerde sorunlu olduğunu ve modül kullanmamamı (sorun yok çok güzel çalışıyor sadece sıralamayı kendiniz ayarlamanız gerekiyor uydu seçiminden dsmartı seçmeyeceksiniz.) bunu iptal edip kutulu cihaz almamı söyledi bende. pwşin aldım iptal oluyormu dedim evet dedi 7 gün içinde iade edebiliyorsunuz ben buradan iptal girecem dedi ama ben kabul etmedim. sonra sorunumu kendim çözdüm. yani burada dediğim dsmart bayiine git veya direkt aldığın yerden iptal etmeye çalış. olmassa dsmart bayiine git zaten onlar çözer büyük ihtimalle.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 5 Haziran 2014; 13:48:35 >

• hocam panasoniclerde dsmart gibi bi seçenek yok.
    türksat ı taratıyosun tüm kanallardan seçiyorsun.
    forumlarda insanlar 1 yıldır yırtınıyormuş panasonic ile modül problemlerini. hala da çözememişler.
    fec değeri girilemediği için sonuç alınamıyor kısacası.
    bu arada bimeks de sağolsun 10 tl 1 günde zarar sokuverdi bizi..
    benim fiyat 250 oldu ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
     D-Smart Modül almak istiyorum.

• Hocam Samsung TV kullanıyorum bende benim 1 sene önce bu konulardaki cahilliğime geldi gittim 200 TL'ye Teknosadan giriş paketini aldım eve geldim taktım kanalları falan hallettim ama hani benim için görsellik çok önemli ama uydunun kendine özel teması yoktu televizyonun teması ayrıca ben otomatik TV arama yaptım çıktı belli kanallar ama eğer frekans arama varsa uzun iş açıkcası d-smarttaki onca kanal. HD den bahsederseniz bende D-Smart HD kalitesi Digi'den daha iyi müthişti ama 3 ay sonunda hediyeler gitti azcık kanal vardı ama ne yaptıysam o İngilizce Discovery Channel'ı halledemedim. O yüzden bende şuan Digitürk Dsmart arasında gidip geliyorum ama Lig TV den başka pek farkları yok ondan ayrıca film kanalı olarakda daha iyi diye D-Smart düşünüyorum. Ama Receiver alcam

Eğer arkadaşda pek anlamıyorsa bunlardan Modül çok uğraştırıyo
  • yerliyerli Y kullanıcısına yanıt
    dostum 3 gün olmuş daha 7 gün içerisinde iade edebiliyormuşsun. önce bir bimeks e götür. olmassa dsmart müşteri hizmetlerini ara iptal talep et. oda olmassa dsmart bayine git onlar iptal eder zaten modül sevmiyorlar hiç.
  • Ama aboneligi aktif ettirdik sonucta. Iade almazlar diye dusunuyorum..yine de deniyeyim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

SoudExx : öncelikle kullandığın cihazı (TV) yi yazarsan daha iyi olur ben samsung tv kullanıyorum dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım. kanal sıralamada bence bir sorun değil ayrıcalık

Malibu21 : öncelikle hangi cihazda kullanmak istediğin önemli ben samsung dahili alıcılı tvmde kullanıyorum sorun yok sadece bazı kanallar bazen donabiliyor oda benim çanak biraz dandik. tek sıkıntısı dsmartın kendi cihazındaki gibibis şifreleri çözmemesi yani trt dünya kupasını biss şifreyle yayın yaparsa dahili bisskey girilmeyen bir tv varsa sende dünya kupasını izleyemeyeceksin demek oluyor. tek sıkıntısı bu. dsmartın kendi cihazında izlenebiliyor olacak. ayrıca ben spor paketini almıştım 3 ay hediye bitti ve sinema kanallarını açtırmayı istediğimi söyledim 150 lira istediler yani bence süper paket al.

yerliyerli : senin sorununun çözümü var, aynı modülü kullanıyorum, ve samsung dahili alıcılı tvmde başta yanlış kurup kanalı kendim sıralayacağıma. uydudan dsmart seçeneğini seçtim ve bazı normalda çalışan dsmartla alakası olmayan bir kaç kanal sevis yok dedi bende dsmart bayisine gittim ve bana samsung tvlerde sorunlu olduğunu ve modül kullanmamamı (sorun yok çok güzel çalışıyor sadece sıralamayı kendiniz ayarlamanız gerekiyor uydu seçiminden dsmartı seçmeyeceksiniz.) bunu iptal edip kutulu cihaz almamı söyledi bende. pwşin aldım iptal oluyormu dedim evet dedi 7 gün içinde iade edebiliyorsunuz ben buradan iptal girecem dedi ama ben kabul etmedim. sonra sorunumu kendim çözdüm. yani burada dediğim dsmart bayiine git veya direkt aldığın yerden iptal etmeye çalış. olmassa dsmart bayiine git zaten onlar çözer büyük ihtimalle.

saygılar

GİGABLUE HD QUAD kullaniyorum
    almak istersem süper paket alacam.

• Gordion bimeksten hediye ceki karsiligi iade ettim. Sorunsuz bi sekilde hallettiler sagolsunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

SoudExx : öncelikle kullandığın cihazı (TV) yi yazarsan daha iyi olur ben samsung tv kullanıyorum dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım. kanal sıralamada bence bir sorun değil ayrıcalık

saygılar

GİGABLUE HD QUAD kullaniyorum
    almak istersem süper paket alacam.

sorun çıkacağını sanmam ama almadan önce kesinlikle cihazı kullananlara danış o cihazda kullanıp sorun yaşayan varmı. eğer varsa ne tür bir sorun yaşamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

hiç bulaşmayın modül işine..

2 yıldır gayet güzel kullanıyorum.Problem nedir?
  • benim tv philips 42pfl 4307 k dahili uydulu cı+ modül yuvası var .. alsam sorunsuz çalısırmı acaba bu tvde kullanana varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

Gordion bimeksten hediye ceki karsiligi iade ettim. Sorunsuz bi sekilde hallettiler sagolsunlar..

hadi hayırlı olsun ucuz yırtmışsın :D
  • Eyvallah hocam. Sayende denedim sansimi saolasin sen de. Acikcasi sasirdim iade almalarina. Uzmedi beni bimeks.. ama modul kullanamamak iyi olmadi..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.