Arkadaşlar bu d smartı anlayamadım gitti!! GS FB BJK bütün maçlar d smartta denildi ön eleme maçları lig tvdende verildi.. Şampiyonlar Ligi D smartta denildi ama yıllardır star veriyo Şimdi UEFA grup maçları var.. Acaba UEFA grup maçları açık kanaldanmı verilecek digitürktenmi verilecek yoksa d smarttanmı bilen varsa paylşırsa sevnirim
Yokmu bu konuda bilgisi olan? Nerde memleketimin maç tutkunu vatandaşları
Bugün gelip eve Dsmart bağlayacaklar. Bilgi alınca seninle paylaşırım.
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Bugün gelip eve Dsmart bağlayacaklar. Bilgi alınca seninle paylaşırım.
Eywallah hajı bekliyom sabırsızlıkla
[b]Hocam Champions Leauge Star tv de...
Ya farketmez...Digiturk hariç hepsi Aydın Doğan ın.Hepsinden Reyting alıyo...
quote:
Orjinalden alıntı: mchll
[b]Hocam Champions Leauge Star tv de...
Ya farketmez...Digiturk hariç hepsi Aydın Doğan ın.Hepsinden Reyting alıyo...
Benim için önemli olan şampiyonlar ligi değil uefa grup maçları onu öğrenmem lazım
Dediğiniz gibi digiturk harici hepsi aynı kapıya çıkıyor star da oranın.Toplamda yaklaşık 26 kanalları var yanlış hatırlamıyorsam doğan grubunun.Bu arada soruyu da unutmazsam yarın ya da öbür gün gittiğimde kanala sorarım en iyi onlar bilirler
Dediğiniz gibi digiturk harici hepsi aynı kapıya çıkıyor star da oranın.Toplamda yaklaşık 26 kanalları var yanlış hatırlamıyorsam doğan grubunun.Bu arada soruyu da unutmazsam yarın ya da öbür gün gittiğimde kanala sorarım en iyi onlar bilirler
Ok sağol sendende haber bekliyorum o zaman
Varmı arkadaşlar bu konuda bilgi edinebilen?
Halamı yok bilggi alan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme