Şimdi Ara

D-smart kullanıcıları bi bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ilk çığtığı zamandan beri d-smart kullanıyoruz babamın üstüne. babam 1.5 sene önce vefat etti 3 gün önce telefona ve d-smart mail ile mesaj göndermişler sözleşme imzalamanız gerekiyo diye d-smart ı aradım dediler bayiye gidin sözleşme imzalayın yani discovery falan artık paralı olucakmış. herneyse bayiye gittim ordaki adam hiç ilgilenmedi kavga ettik bana dedi boşver ne para vericeksin hiç ses etme dedi arkadaşlar ne yapmam gerekiyor yardım lütfen

• zaten her önüne gelen bayi açıyor

siz en iyisi ondan başka d-smart yetkili bayisi varsa oraya gidin diğeri sizinle uğraşmak istememiş başından salmış

olmadı müşteri hizmetlerini arayın size daha ayrıntılı yardımcı olurlar

bu arada d-smart ne zaman aldınız 2007-2008 yılında alındıysa tüm kanallar ücretsiz diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK-SOPMOD

merhabalar ilk çığtığı zamandan beri d-smart kullanıyoruz babamın üstüne. babam 1.5 sene önce vefat etti 3 gün önce telefona ve d-smart mail ile mesaj göndermişler sözleşme imzalamanız gerekiyo diye d-smart ı aradım dediler bayiye gidin sözleşme imzalayın yani discovery falan artık paralı olucakmış. herneyse bayiye gittim ordaki adam hiç ilgilenmedi kavga ettik bana dedi boşver ne para vericeksin hiç ses etme dedi arkadaşlar ne yapmam gerekiyor yardım lütfen

2008 abonelerı 22 kanal omur boyu bedava para vermene ,cıhaz degısmene gerek yok

cıhazın bozulunca kadar kullanırsın

dıscovery paralı olamaz
  • öncelikle başınız sağolsun, aynı şartlarda devam edebilirsin ve etmek için ısrarcı ol , her hangi bir değişiklik yapma ben 2009 yılında Full paket sd yayın + internet için güzel bir abonelik başlatmıştım abonelik bitti ama hala aynı şartlarda devam ediyorum, bir kaç kez iptal ettirmem için sıkıntı çıkarttılar ama zor o iş daha iyi kampanya teklif edene kadar iptal ettirmeyeceğim şu andaki kampanyalar bile beni kesmiyor o derece , ama hd yayına geçmek ve telekomsuz fiber net kullanmak istiyorum,
  • herkeze teşekkür ederim yorumları için imza atmıyorum bende 2008 yılında dsmart ve sunny dekoder aldık hala aonu kullanıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.