Şimdi Ara

d-smart istiyorum ama yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bu ttnet zırvasında kurtulmak istediğim için d-smart + smile adsl kampanyasından yararlanmak istiyorum. hali hazırda ttnet'e ayda 55 tl bayıyorum.

d-smart ise 8 mb limitsiz+hd maxi paket= 75 tl olarak veriyorlar ama buna birde kurulum filan eklediğiniz zaman ayda 80 tl ye geliyor fakat 24 ay sonra cihaz senin olmuyor.

birde 2 yıllık d-smart maxi paketi var,oda 699 tl kurumla beraber ortalama 780 tlye geliyor ama bunda 2 yıl sonra cihaz sende kalıyor tabi bu durumda ttnet'e devam edicez.

sizce hangisi daha uygun?

• 200tl lik cihaz öyle hesap et 2 yıl sonra zaten 100 tl bile etmez. cihazı verse ne olur vermese
  • 2 yıla zaten kim öle kim kalada yinede insanın aklı karışıyor ama korkuyorumda bir yandan digiturk'ten herkes veryansın,d-smart'dan herkes veryansın insan doğru düzgün parasını verip hizmetini alacağı bir kurum bulamıyor artık. cevabın için teşekkürler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spindoc

2 yıla zaten kim öle kim kalada yinede insanın aklı karışıyor ama korkuyorumda bir yandan digiturk'ten herkes veryansın,d-smart'dan herkes veryansın insan doğru düzgün parasını verip hizmetini alacağı bir kurum bulamıyor artık. cevabın için teşekkürler bu arada.

2 sene d-smart'da kalırım diyorsan aylık abonelik yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

quote:

2 yıla zaten kim öle kim kalada yinede insanın aklı karışıyor ama korkuyorumda bir yandan digiturk'ten herkes veryansın,d-smart'dan herkes veryansın insan doğru düzgün parasını verip hizmetini alacağı bir kurum bulamıyor artık. cevabın için teşekkürler bu arada.

2 sene d-smart'da kalırım diyorsan aylık abonelik yaptır.

Aksine 2 sene d-smartta kalırım diyorsa cihaz alması daha uygun. Aylık abonelikte ödersin izlediğinin normal fiyatını kaç ay izlediysen iptal eder çıkarsın. Cihaz alınca çıkamaz.

Öte yandan cihazlı aboneler abonelik uzatmada ilerisi için biraz daha şanslı. Diyelim uzatmadı cihazsız abone cihazı iade eder ve de tekrar abone olmak isterse yeni aboneler için olan göreli yüksek fiyatlardan abone olur iadeden sonra. Cihazlı abone ise uygun uzatma kampanyası olduğunda her zaman tekrar açtırıp eski aboneliğine devam edebilir.

Peşin ödemeli aboneler artı 40 lira aktivasyon bedeli ödemiyorlar arkadaş onu hesaba yazmamış. Smile ADSL aktivasyon ücretini internet için almaz d-smart için alır.

2 senelik fiyat 640 liraya geliyor çanak kurulumu ile 725 lira eder. Ki pahallıdır da en son çift çıkış lnb'li çanak kurdurdum 2 gün önce 85 lira tuttu.

725 verecek ve de cihaz yok üstelik bir de fırsat maliyeti var; smile adsl veya başka internet firmalarının avantajlı kampanyalı fiyatlarından da yararlanamayacak. Toplamda daha pahallıya gelecek.

699'a 2 senelik maxi paket var mı bilmiyorum ama varsa onu almasını öneririm. Hem ADSL'e taahhüt vermez hem de adsl kampanyasından farklı firmaya ya da uydunete falan geçiş yaparsa internet+D-smart'a toplamda daha az ödemiş olur.

Aklın yolu bir, hesap ortada cihazı alması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 8 Ocak 2012; 6:50:20 >

• su an en baba receiver'i alsaniz bile 2sene sonra en dandiginden daha da dandik olacagi kesin. zaten hepsi 5. kalite cin mali.
    ama baska bir arkadasinda dedigi gibi ileride abonelik yenileme durumlarinda cihazin size ait olmasi bir avantaj sagliyabilir...
  • benim kafam iyiden iyiye karıştı. şu anda ttnet'e ayda 55 tl veriyorum bunun üzerine sadece 25 tl daha vericem ve hem interneti hemde d-smartı almıs olucam bu son derece mantıklı.
    diğer yandan 699 tl maxi paket kurulumla beraber 780 tl oluyor.bunu verip kurtulucam ama diğer taraftan ayda 55 tl ttnet denen kuruma vermeye devam edicem.şöyle hesapladığınız zaman d-smart internetle alırsam 2 yılda toplam 1920 tl ödüyorum. diğerinde ise ttnet + d-smart 2 yılda 2100 tl ödüyorum.
    forumu izlediğim kadarıyla eğer cihaz varsa d-smart müşteri kaybetmemek için oldukça iyi teklifler yapıyor. şu anda bu 2 opsiyon üzerine düşünüyorum bu haftada son kararımı vericem umarım:s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her halükarda d-smart iyi olur arkadaş. bende dsmarta geçtikten sonra memnun kaldım. smile artı dsamart abonesiyim bende.
  • quote:

benim kafam iyiden iyiye karıştı. şu anda ttnet'e ayda 55 tl veriyorum bunun üzerine sadece 25 tl daha vericem ve hem interneti hemde d-smartı almıs olucam bu son derece mantıklı.
    diğer yandan 699 tl maxi paket kurulumla beraber 780 tl oluyor.bunu verip kurtulucam ama diğer taraftan ayda 55 tl ttnet denen kuruma vermeye devam edicem.şöyle hesapladığınız zaman d-smart internetle alırsam 2 yılda toplam 1920 tl ödüyorum. diğerinde ise ttnet + d-smart 2 yılda 2100 tl ödüyorum.
    forumu izlediğim kadarıyla eğer cihaz varsa d-smart müşteri kaybetmemek için oldukça iyi teklifler yapıyor. şu anda bu 2 opsiyon üzerine düşünüyorum bu haftada son kararımı vericem umarım:s

İnternetini de tekil olarak Smile'a taşı. Kutu alırsam 2 sene 2100 oluyor diyorsun ya, internetini de linkini vereceğim kampanyaya taşırsan 2100 yerine 1944 olur toplam ödediğin. Kutu 24 liraya gelmiş olur. Ayrıca taahütün birleşik olmaz ikisi de ayrı olur.

Link:http://www.smileadsl.com/Campaigns_limitli-fiyatina-limitsiz-internet.aspx

Bir kampanya daha buldum size tam anlayamadım şartları ama muhakkak değerlendirin

http://www.sadeceinternet.com/kampanyalar.html

Yalın adsl hizmeti veriyorlar yani ev telefonu iptal 8 mbs net limitsiz 45 lira ve de telefon hattı da iptal. Telefon faturası da yok. 240 lira daha ucuza geliyor 24 ayda 10 lira indirimli hali ile yani hesapladığınız 2100 yerine 1860 lira oluyor. Smile'dan da ucuza geliyor. Artı olarak ev telefonuna ücret ödeme derdi bitiyor aylk 20-25 lira da ordan kar yazarsak 600 lira kar eder; 600 lira karı da 1860'dan düşersek 1260 lira olur.

Yalnız 8 Ocak 2012'ye kadar geçerli demişler. Arayıp öğrenin uzatılmış mı bugün 9 Ocak.

Başka bir kampanyada Superadsl'de var. 6 ay boyunca 8 mbs netlimitsiz 9.99 lira yani 6 ayda toplam kazancınız 270 lira. Yine 2100'den düşersek 1830 liraya geliyor. En ucuzu bu ama yalın internet değil. Ev telefonu ile ilgili sıkıntınız yoksa en iyi seçenek budur.

Linki:http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/adsl_isteyen.aspx

Artı numara taşıma imkanı da sunuyor. Anladığım kadarıyla size bir süper numara verecekler modemden kullanacaksınız kullanmak isterseniz. Dilerseniz de modem 2 telefonu destekliyormuş; sabit telekom hattınızı da bu kutuya taşıyabiliyormuşsunuz.

Size kampanya ararken benim Türksat Kablo İnternet gidecek galiba... 49 lira 3mbs'ye veriyorum kampanya ile 39'a geliyor 45'e yalın internet 8 mbs; superonline'da numara taşıma imkanı falan aklımı çeliyor. Taahhütü yaksam mı ne...

edit: Tüm bu yazdıklarım 699'a 2 senelik maxi paket veriyorlarsa geçerli. Hala öyle bir kampanyaları var mı bilmiyorum, siz olduğunu söylüyorsunuz. Eğer varsa uygun olan o. Hesap 2. kez ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 9 Ocak 2012; 7:21:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

benim kafam iyiden iyiye karıştı. şu anda ttnet'e ayda 55 tl veriyorum bunun üzerine sadece 25 tl daha vericem ve hem interneti hemde d-smartı almıs olucam bu son derece mantıklı.

İnternetini de tekil olarak Smile'a taşı. Kutu alırsam 2 sene 2100 oluyor diyorsun ya, internetini de linkini vereceğim kampanyaya taşırsan 2100 yerine 1944 olur toplam ödediğin. Kutu 24 liraya gelmiş olur. Ayrıca taahütün birleşik olmaz ikisi de ayrı olur.

Link:http://www.smileadsl.com/Campaigns_limitli-fiyatina-limitsiz-internet.aspx

Bir kampanya daha buldum size tam anlayamadım şartları ama muhakkak değerlendirin

http://www.sadeceinternet.com/kampanyalar.html

Yalın adsl hizmeti veriyorlar yani ev telefonu iptal 8 mbs net limitsiz 45 lira ve de telefon hattı da iptal. Telefon faturası da yok. 240 lira daha ucuza geliyor 24 ayda 10 lira indirimli hali ile yani hesapladığınız 2100 yerine 1860 lira oluyor. Smile'dan da ucuza geliyor. Artı olarak ev telefonuna ücret ödeme derdi bitiyor aylk 20-25 lira da ordan kar yazarsak 600 lira kar eder; 600 lira karı da 1860'dan düşersek 1260 lira olur.

Yalnız 8 Ocak 2012'ye kadar geçerli demişler. Arayıp öğrenin uzatılmış mı bugün 9 Ocak.

Başka bir kampanyada Superadsl'de var. 6 ay boyunca 8 mbs netlimitsiz 9.99 lira yani 6 ayda toplam kazancınız 270 lira. Yine 2100'den düşersek 1830 liraya geliyor. En ucuzu bu ama yalın internet değil. Ev telefonu ile ilgili sıkıntınız yoksa en iyi seçenek budur.

Linki:http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/adsl_isteyen.aspx

Artı numara taşıma imkanı da sunuyor. Anladığım kadarıyla size bir süper numara verecekler modemden kullanacaksınız kullanmak isterseniz. Dilerseniz de modem 2 telefonu destekliyormuş; sabit telekom hattınızı da bu kutuya taşıyabiliyormuşsunuz.

Size kampanya ararken benim Türksat Kablo İnternet gidecek galiba... 49 lira 3mbs'ye veriyorum kampanya ile 39'a geliyor 45'e yalın internet 8 mbs; superonline'da numara taşıma imkanı falan aklımı çeliyor. Taahhütü yaksam mı ne...

edit: Tüm bu yazdıklarım 699'a 2 senelik maxi paket veriyorlarsa geçerli. Hala öyle bir kampanyaları var mı bilmiyorum, siz olduğunu söylüyorsunuz. Eğer varsa uygun olan o. Hesap 2. kez ortada.

Dostum ilgin için çok teşekkürler. Ciddi anlamda fiyat/performansı bulmuş gibiyiz. Sanırım bu opsiyonlardan birine başvurucam bugün ve kurtulucam.

Bu arada alttaki linkte d-smart maxi paketin peşin alım fiyatı var. 699 tl'ye 2 yıl maxi paket alabiliyorsun. 40 tl aktivasyon ücreti almıyorlar, fakat ben kurulum yaptırıcam oda ortalama 80 tl. yani d-smart bana toplamda 780 tl'ye geliyor.
    http://www.dsmart.com.tr/paketler-pesin-satis-ucretleri

interneti de superonline almam sanırım,çünkü turkcell'den çok ağzım yandı benim. diğer firmaları ise bilmediğim ve varolan modem düzenimi bozmak istemememden ötürü smile adsl kampanyasıda en azından ilk 6 ay bana tasarruf getirir.

sanırım son kararı verdik,tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.