Şimdi Ara

D-SMART İPTAL İŞLEMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
21.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Bayiye dilekçe vermek ile fax yollamak arasında pek fark yok, arama tacizlerine başlayacaklardır yakın zamanda.

    Btk'ya başvursaydınız anında iptal edilirdi.

    Alıntıları Göster
    Pazartesiye kadar sonuç çıkmazsa BTK şikayetinde bulanacağım. D-smart'tan ziyade bayi hiç ikiletmeden yardımcı olmaya çalıştığı için ilk dilekçe yolundan gittim.
  • Dsmart beni çok fena taklaya getirdi. Aşağıya şikayetvara yazdığım metni koyacağım. Sizce sonuç alabilir miyim?

    1 ay önce D-Smart'a geçiş işlemlerini başlattım. 2 haftada geçiş işlemi gerçekleşmeyince her gün arayıp sordum, sonunda bana 1 ay içinde 2 kere internet geçişi yaptığım için internetin mart ayında geleceğini, bana mart ayının başına kadar beklememi ya da internet aboneliğini iptal edip, yeniden açtırmamı (Yanında TV hizmeti var o iptal etmeyecekleri için her ay 15 TL fazladan para ödeyecektim) söylediler. Bunu 3 farklı müşteri temsilcisi söyledi. Bende 21 gün bekleyebileceğimi, martın başında tam 3 ay olmayabileceğini belirttim, onlarda mart ayından itibaren kesin geçiş olacağını söylediler ve bekleyişe geçtim. Mart'ın 1'i oldu aradım müşteri temsilcisini, geçiş işlemi gerçekleşmedi, önceki internetin geçiş tarihini kontrol edin dediler.


    Kontrol ettim, martın 13'ünde tam 3 ay olacağını söyledim. Onlarda o tarihte internetin geleceğini belirttiler. Bugün olan oldu. Kısa mesaj ile internet aboneliğimin iptal olduğunu söylediler. Geçişe 6 gün kalmışken! Hemen aradım müşteri temsilcisini, sistem tarafından iptal edildi yapacak bir şeyimiz yok, yeniden başvuru yapın, ama TV ile beraber aylık 15 TL fazla ödeyeceğimi söylediler. Ya siz insan aklıyla dalga mı geçiyorsunuz gerçekten? Bu firmaya kimse nasıl dur demiyor? Çıldırmak üzereyim. Beni 1 ay boşuna beklettiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne her yere başvuracağım. Sonuç umarım olumlu sonuçlanır ama mağdur olan yine ben olacağım. Hem maddi hem manevi hem de zamansal bakımdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 11 kasımda tahattütüm bitiyor, sadece internet kullanıyorum, 11 kasımda mı iptal başvurusunu yapacağım yoksa daha önceden mi?
    Daha önceden yaparsam cayma bedeli filan çıkartılır diye geliyor aklıma.. Nasıl bir yol izlemeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.