Şimdi Ara

D-SMART İPTAL İŞLEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
21.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taahüt sürem bugün yani 27.01. de bitiyor. iptal işlemi için btk ya maili bugün mü atsam yoksa yarın mı?
  • overdozz kullanıcısına yanıt
    bugun mail at. yarına dsmart arıyor iptal ediyor. dun mail atmıstım bugun aradılar iptal ettirdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neduda

    bugun mail at. yarına dsmart arıyor iptal ediyor. dun mail atmıstım bugun aradılar iptal ettirdim

    tşkler.
  • uzman iptalcilerin yardımına ihtiyacım var. btk ya üye olamadığım için (aldığım hata mesajları: Belirtmiş olduğunuz Kimlik Bilgileri ile sistemimize daha önce üye olunmuştur. Yeni bir üyelik oluşturamazsınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız Şifremi Unuttum sayfasından yardım alabilirsiniz. şifremi unuttum dedikten sonrabilgileri giriyorum ve şu mesaj: Sistemimizde belirtmiş olduğunuz Kimlik Numarasına ve E-Posta adresine ait bir üyelik bulunamamıştır.) çıldırdım adeta. btkyı arıyorum telefonu açan yok neyse bugün d smarttan aradılar bin bir hileye indirime kanmayarak iptal edin dedim. size mesaj gelecek beyefendi dedi. hala gelmedi. btk dışında nereye yazabilirim? yardımlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar.

    Özet geç diyenler için : taahüdüm 27 ocakta doldu. iptal için dilekçe yolladım. arandım. henüz kanallar açık ve kutuyu bayiye götür mesajı yok. BTK ya üye olamıyorum.




  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar nereye kime yazacağımı bilmediğim için sorunumu buraya yazıyorum umarım yardımcı olursunuz . Arkadaşlar 20 aydır dsmartın yalın adsl hizmetini kullanıyorum . Daha doğrusu ara sıra geldiğim annemin evinde kullanmaya çalışıyorum . Son 3 aydır sürekli olarak buradayım ve sürekli olarak sorun yaşıyorum . 19 aydır olan sorunları çözülmeyen sorunları bir kenara bırakarak bu ay başından beri yaşadığım sorunları yazayım . Ocak 1 gece saat 03:00 itibari ile netim kesildi geri gelişi 5ocak 14:00 . Neyse hızımı 1 mb den geri yükseltmem 2 günümü aldı sürekli teknik sorun var ilerleyen saatlerde arayın diye karşılık aldım . 7 Ocak ta hızımı 8 mb geri yükselttik . Sonrasında sürekli kopmalar başladı ama dayanılacak gibi değil 5 dakikada bir kopuyor . Sürekli olarak arıza kayıt formu oluşturuyorlar .2 gün sonra aranıp sorun çözüldü diyorlar neti 3-4 saat kullanıyorum tekrardan aynı sıkıntılar boy gösteriyor . Bu ayın başından beri tam 15 kere arıza kayıt formu oluşturdum . En son olarak dün akşam saatlerinde netim yoktu aradım dsmarttaki lakayıt adamın alaycı çözüm önerilerini 10 dakika dinledikten sonra net hızım 1 mb olarak sabitlendi . Bina altyapısı kötü değiştirin falan dediler . 1 mb olarak kalırsa kopma olmaz falan dendi . Ama aynı şekilde kopmalar falan devam ediyor . Arkadaşlar eve gelen kablo çook ince ve elektrik direğinden doğruca odama giriyor . Neti iptal ettirmek istediğimde karşıma 600 tl civarında bir taahhüt bozma bedeli çıkarılıyor . Alamadığım hizmetin bedeli seve seve alınıyor benden çözümde sunulmuyor .Birde şu binanın ankastresinden doğru direk olarak eve çekilen cat5 yada cat 6 kablosu olayı ile ilgili bilgisi olan var mı yalın adsl için o şekilde bir şey yapılabilir mi ? Bir akıl verin şu kardeşinize kafayı yemek üzereyim .




  • Digiturkte ayni sekilde iptal olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba taahütüm daha bayaa var 10 ay kadar nasıl kayıpsız iptal edebilirim acaba..
  • overdozz kullanıcısına yanıt
    Dsmartin kendi sitesinden tüketici şikayetleri bölümünden yazın, orasida btk kontrolünde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    Dsmartin kendi sitesinden tüketici şikayetleri bölümünden yazın, orasida btk kontrolünde

    Yazmistim. Ama.hala.degisen yok. Bakalim ekstra fatura cikarsa hakem.heyetine gideriz artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaaşlar D-smarta geçeli 3 ay oldu ancak geçmez olaydım.Şimdi iptal ettirmek istiyorum ve bana 290tl bir ücret çıkardılar.Bu eziyet 24 ay çekilecek gibi değil.3 ay için bu taahhüt bedeli sizce d e abartı değil mi
  • drercan D kullanıcısına yanıt
    bana 150 tl verirsen devir alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iş nasıl oluyor
  • Benim taahhüt 20 Mart da bitiyor .şimdiden iptal için arasamımı .Nezaman yapmaz bu iptali ,birde internet var smile adsl ikisi birlikte iptal oluyor değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Dsmart o kadar çakal ki. Benim taahhüttüm 18 Şubat 2016 da bitecekdi. Şubatın 3 ü gibi müşteri hizmetlerinden arandım. Tekliflerini kabul etmedim. Iptal için ne yapmam gerekli diye sorduğumda iptal dilekçesi yazıp faksla yollamaniz gerekli dediler. Ben de ayin 5 inde,abonelik bitiş tarihim olan 18 Şubat 2016 tarihi itibariyle iptali... diye guzel bir iptal dilekçesi yazıp faksladim. Ayın 12 sinde pat diye internetimi de dsmart ımı da kestiler. Hemen aradım. Ne hakla sözleşmem bitmeden kesiyorsunuz dedim. Dilekcenize istinaden 7 gun sonra otomatik iptal ediyoruz ve size de erken kapatma cezası uygulanacak demezmi. O kadar sinirlendim ki. Siz dilekcelerin içeriğine bakmazmisiniz dediğimde, hayır biz içeriğe bakmayiz dedi adı C. ile baslayan mahlukat temsilci. Bakalım ne kadar ceza gelecek. Gerekirse tüketici haklarına basvuracagim.
    Biraz uzun yazdım, kusura bakmayın. Siz siz olun. Sözleşmenizin bitmesine yakin dilekçe fakslayin. Ya da en temizi btk üzerinden iptal ettirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sevgili arkadaşlar benimde d-smart net ve tv üyeliğim ile yan oda üyeliğim var.ana üyelik net ve tv 02.03.2016 da bitiyor.Yan oda ise 01.06.2016 da bitiyor.interneti 5 mbt hızından fazla kullanamıyorum.Aynı binada alt komşum ttnet vdsl2 üyesi aynı paraya 100 mbt hızında ve 100 gb AKN li 38 mbt hızında +tivi bu üyeliği almış.Sıkıntısızda kullanıyor.ben D-Smartı arayıp 3 martta dolacağını artık üyeliğe devam edemeyeceğimi söyleyip kapatmak istediğimi beyan ettim.Onlarda bana normal üyeliğiniz kapatırız ama Yan Oda için yeniden 2 yıllık sözleşme yapacaklarını yada iptal ettirip cezai işlem tutarı olara k 970 tl ödemem gerektiğini söylediler Bu Konu için bana tavsiyeleriniz nedir acaba .Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umba

    Arkadaslar Dsmart o kadar çakal ki. Benim taahhüttüm 18 Şubat 2016 da bitecekdi. Şubatın 3 ü gibi müşteri hizmetlerinden arandım. Tekliflerini kabul etmedim. Iptal için ne yapmam gerekli diye sorduğumda iptal dilekçesi yazıp faksla yollamaniz gerekli dediler. Ben de ayin 5 inde,abonelik bitiş tarihim olan 18 Şubat 2016 tarihi itibariyle iptali... diye guzel bir iptal dilekçesi yazıp faksladim. Ayın 12 sinde pat diye internetimi de dsmart ımı da kestiler. Hemen aradım. Ne hakla sözleşmem bitmeden kesiyorsunuz dedim. Dilekcenize istinaden 7 gun sonra otomatik iptal ediyoruz ve size de erken kapatma cezası uygulanacak demezmi. O kadar sinirlendim ki. Siz dilekcelerin içeriğine bakmazmisiniz dediğimde, hayır biz içeriğe bakmayiz dedi adı C. ile baslayan mahlukat temsilci. Bakalım ne kadar ceza gelecek. Gerekirse tüketici haklarına basvuracagim.
    Biraz uzun yazdım, kusura bakmayın. Siz siz olun. Sözleşmenizin bitmesine yakin dilekçe fakslayin. Ya da en temizi btk üzerinden iptal ettirin.

    Sağolsun bende 19 martta bitecek tahut için bu hafta arayacaktım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de dsmart internet ve uydu hizmetini iptal ettireceğim. İkisi için de ayrı dilekçe mi yazmamız lazım yoksa ayrı ayrı yazılmalı?
    Bir de örnek bir dilekçe nereden bulabilirim?
    şimdiden teşekkür eder,m yardımlar için
  • Mart 4 2016 itibariyle sonlanacak taahhüt için; digiturke geçmek istiyorum. Ne zaman aramam, ne zaman iptal dilekçesi hazırlayıp bayiye gitmem gerekir iptalin gerçekleşmesi ve 1 fatura daha extradan ödememek için? Btk'ya da söyleyeceğiniz an iptal için yazabilirim ama siz taahhütnameyi şu gün iptal ettirdiniz deyip bana extra bir bedel ödetmelerinden korkuyorum açıkça
  • Arkadaşlar bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apple34

    Arkadaşlar bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin

    Arkadasım, taahutun bitmesine 1 hafta kala ilgili numarayı ara, sözleşmenin bitiş tarihini soyleyip iptal ettireceğini soyle. Seni iptal etmemen icin daha sonra arayıp kandırmaya çalışacaklar, kabul etme. Daha sonra abonelik numaranı belirterek iptal dilekçesi yaz dilekçenin alt tarafına arkalı önlü kimlik fotokopisini çektir ve faksla. Size tekrar dönüş yapıp en yakın bayiye gidip elinizdeki yydu alıcıyı teslim etmenizi söyleyecekler. Sizde o bayiye gidip malzemeleri teslim ettikten sonra bayi iptal işleminizi yapacaktır. Eger yapmazlarsa btk sitesine üye olup sikayetinizi bildirin gene yaparlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.