Şimdi Ara

D-Smart İnternet Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar bu sabah dukkana giderken babam aradı D-Smart tan bir bayan onu arayarak kullandığımız Ttnet interneti iptal ederek D-Smart ve gene D-Smart a bağlı olan bir internet önermişler bunlar için tek fatura olarak 60 tl sunmuslar babama mantıklı gelmiş ama babam anlamaz bu tip işlerden benim de çok ilgili olduğum söylenemez sonuc olarak adil kullanım sınırımvr kaç mb hız olduğunu öğrenmemiz gerekiyor Ttnet ile olan anlasmam su an 75 gb kota ve Ultra hız ne önerirsiniz arkadaslar herkese tesekkur ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Çok dsmart mega 11 tl+ 75 gb kota 16 mb 41
    toplarsan 52 tl
    ödüyorum.
  • Hocam zaten o gunden sonra bize geri donus olmadı bekliyorum babam da yurtdısında tesekkur ederim cdvabın için sağolasın

• Teşekkür ederim bilginizi esirgemediniz
  • Bende bir tavsiye de bulunmak isterim. Aracınızda hasar kaydı-pert vb bir şey yoksa plakayı saklamanıza gerek yok. Bildiğim kadarı ile plakayı saklamak ya bundan kaynaklanır yada modifiyeli/tesisatlı aracınız olur bunları adresinizi bulup ta arabadan araklamamaları için yaparsınız ama o da çok mantıklı değil çünkü arabanıza bakmaya gelen kişi sizi takip edip modifiyeli aracınızı da konumlandığı yeri belirledikten sonra yine işini görebilir.
    Dışardaki bütün lüks araçların plakası da üzerinde olduğu halde neden sahibinden e bulaşsın bu arakçılar onu da anlamam. Yani ben plakası gizli olan bir araba ilanı görsem hemen kapatırım. açıklama da yazarlar isteyene telefonda verilir diye. Madem vericen neden gizliyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.