Şimdi Ara

D-Smart İnternet Hizmeti Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ocak 2018'de VodafoneSupernet taahütüm son buluyor.
    İnternet+Filbox = olarak kullanıyordum. ADSL hizmeti alıyordum. 16MB hız 50GB AKN = 60 lira ödedim 23 ay boyunca.
    Ve doğrusunu söylemek gerekirse sıfır sorun ile 23 ay boyunca kullandım. Hızımda hiçbir zaman 16MB altına düşmedi.

Şimdi malum taahüdüm biteceği için D-SMart'a geçmek istiyorum. D-Smartın Film Dizi Paketi + Limitsiz Fiber
    İnternet Bir Arada
    olan pakedine geçmek istiyorum. Normalde Mega paketi olarak düşünmüştüm fakat futbolla uzaktan yakından hiç alakam olmadığı için gereksiz buldum mega pakedi. Geçeceğim pakedin özelliği ve fiyatı şöyle :

D-Smart İnternet Hizmeti Nasıldır?

D-SmartNet kullananlar memnun mu? Ve alt yapı olarak hangi alt yapıyı kullanıyor. Lütfen bu konuda bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Sizce geçmelimiyim bu ISS'ye? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratveb -- 4 Aralık 2017; 10:32:6 >

• Ben yaklaşık 14 aydır dsmart net kullanıyorum.Alt yapı olarak Türk Telekom ve Superonline alt yapısını kullanıyor.Müşteri hizmetlerinden şahsen memnunum.Bulunduğunuz yerde alt yapı iyi ise sıkıntı yaşamazsınız.Örneğin bizim burada alt yapı yatırımı maalesef yok benim ve çevredekilerin bu sebeple hızı düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut33

Ben yaklaşık 14 aydır dsmart net kullanıyorum.Alt yapı olarak Türk Telekom ve Superonline alt yapısını kullanıyor.Müşteri hizmetlerinden şahsen memnunum.Bulunduğunuz yerde alt yapı iyi ise sıkıntı yaşamazsınız.Örneğin bizim burada alt yapı yatırımı maalesef yok benim ve çevredekilerin bu sebeple hızı düşük.

Hangi paketle birlikte kullanıyorsunuz hocam? Mega paket ile film+dizi pakedi arasında 5 liralık bir oynama var. Futbolla alakam olmadığı için sizce hangisini tercih etmeliyim? Meganın spor dışında bir artısı varmı bilginiz varsa bunlarıda yanıtlarsanız müteşekkir kalırım.
  • Ben paket olarak hoşgeldin paketini kullanıyorum.50 gb akn + modem ücreti toplamda 63 tl ödüyorum.televizyon pek izleyen biri değilim açıkçası arada bir belgesel kanallarını izlerim hepsi o kadar.Diğer paketler hakkında bir bilgim yok.Bana göre mega paketinde bir değeri yok açıkçası.Diyelim ki yeni kanal eklendi ek paket olarak çıkarıyorlar.Mega paketi alınca bütün kanalları izliyemiyorsun bu sebeple tercih ve karar sizin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut33

Ben paket olarak hoşgeldin paketini kullanıyorum.50 gb akn + modem ücreti toplamda 63 tl ödüyorum.televizyon pek izleyen biri değilim açıkçası arada bir belgesel kanallarını izlerim hepsi o kadar.Diğer paketler hakkında bir bilgim yok.Bana göre mega paketinde bir değeri yok açıkçası.Diyelim ki yeni kanal eklendi ek paket olarak çıkarıyorlar.Mega paketi alınca bütün kanalları izliyemiyorsun bu sebeple tercih ve karar sizin!

Cevap için çok teşekkür ederim Turgut bey.
    Görüştüm güzel bir şekilde bilgi verdiler. Dizi+Film pakedi olan pakedi tercih edeceğim. Mega pakedinde tek fark spor kanallarının olması. Benimde sporla uzaktan yakından alakam olmadığı için onu tercih edeceğim sanırım.

Cevap için tekrardan teşekkür ederim. Umarım pişman olmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.