Şimdi Ara

D-Smart'ım var ama kullanabilecek miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1,5 yıldır D-Smart kullanıcısıyım. Taşınacağımız yeni evde merkezi uydu sistemi varmış ve her odaya priz koymuşlar. Odamda D-Smart ile tv izlemek istiyorum fakat merkezi uydu sisteminde receiver'ı kullanabilecek miyim? Birkaç kişi kullanamayacağımı söyledi. Sizce durum nedir?

• kullanırsın.
  • ben kullanıyorum sende kullanırsın....
  • Nasıl kullanabileceğimi de açıklar mısın acaba? Bir aparat yada ara kablo gerekecek mi yoksa normal takıp izleyecek miyim? Çünkü duvarda telefon prizi var, normal fiş prizi var, bir de eski televizyon antenleri olur ya yuvarlak uçlu olan, ondan var. Başka da birşey yok hani D-Smarta takılan anten ucundan yok mesela
  • duvarda uydu girişi yoksa apartmandaki merkezi sistem sadece karasal yayın içindir....böyle bi durumdada mecbur çanak kurulumu yaptıracaksınız...
  • Yanlış.

Merak etmeyin yeni nesil sitelerde kurulan merkezi uydu sistemlerinin evlere dağılımı bizim eski evlerdeki çatı anteni girişine benzer girişlerle yapılıyor. Yani o gördüğünüz tv çıkışı, uydu için. Oraya bir kablo takıp uydunuza bağladınız zaman yayınları izlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 1 Ekim 2011; 15:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Yanlış.

Merak etmeyin yeni nesil sitelerde kurulan merkezi uydu sistemlerinin evlere dağılımı bizim eski evlerdeki çatı anteni girişine benzer girişlerle yapılıyor. Yani o gördüğünüz tv çıkışı, uydu için. Oraya bir kablo takıp uydunuza bağladınız zaman yayınları izlersiniz.

aynen. Uçuna aparat alıp uydu kablosunu o aparata rahatlıkla monte edip takabliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.