Şimdi Ara

d smart hd pvr cihazların chipset i nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d smart üyesiyim arkadaslar kayıt ünitesiz pvr cihazım var.d smart hd pvr cihazların chipset i nedir.işlemcisi nedir,ram i kaç mb tır flasın kapasitesi nedir.kullanma klavuzunda bu bilgiler yok.cihazın üreticisi pace.

birde hd cihazlardaki ram ler kimisinde 128mb kimisinde 256mb oluyor bu ramların cihazdaki görevi nedir.mesela pc de ekran kartlarının görevini mi yapıyor.

• arkadaslar bilen yokmu içinizde serkan bey sizin bir bilginiz var mı acaba
  • Bende dsmart hd cihaz var markasi next cihazin anakartinin ustunde humax yaziyor islemcinin ustunde sogutucu var goremedim ama bende bir ara arastirmistim sti chipset varmis cihazin bellekleri ise samsung

Pvr cihazlarinda ne var bilemiyorum ama kotu bir islemci oldugunu dusunmuyorum
  • benimkinin anakartındada pace yazıyor ve işlemcinin üzeri kapalı.sanırım bir bilen çıkacaktır.
  • next ve goldmaster a mail attım maalesef bilgi vermiyorlar d smarttan bilgi alın diyorlar.ne saçma tamam sen üretmiyorsun cihazı ama üzerine ismini veriyorsun ne alaka ise birde nasıl teknik bilgi vermiyorsun.bu arada d smartada mail attım cevap yok her zamanki gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.