Bildirim
D-SMART ALT YAZI SORUNU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kanal değiştirince eski ayara döner..malesef.. -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMelow
D-smart hd kullanıcısıyım, bugün televizyonu açtım ve d-smart'ın sinema kanallarında alt yazı kaldırılmıyor. kaldırsam bile diğer kanallarda tekrar çıkıyor. bilgisi olan acil yardım edebilirse sevinirim çok sinir bozucu bi şey adamlar Türkçe konuşuyor alt yazı Türkçe geçiyor.
Sarı tuşla kapatmak çok mu zor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ah keşke sarı tuşla kapatınca geri gelmese usta -
Daha önce böyle değildi yeni başladı bu olay bende de var aynı sorun her seferinde kapatmaya gıcık oluyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: echelon34
Daha önce böyle değildi yeni başladı bu olay bende de var aynı sorun her seferinde kapatmaya gıcık oluyorum
hocam d-smart ile konuştum ayarlara girip oradan kapatmak gerekiyormuş -
Teşekkür ederim yardımın için sanırım halloldu benimkide gıcık oluyodum her seferinde kapatmaya -
quote:
Orijinalden alıntı: echelon34
Teşekkür ederim yardımın için sanırım halloldu benimkide gıcık oluyodum her seferinde kapatmaya
-
nasıl hallettiniz acaba açıklar mısınız? -
d-smart kumandasından ayarlar kısmına girip orada kullanıcı ayarları olması lazım ordan alt yazıyı kapatınca sorun çözülüyor -
alt yazı seçeneğini yok.alt bant diye birşey var o mudur acep?
@DarkMelow -
oda olabilir tam olarak hatırlamıyorum -
alt yazı sorunu nasıl düzeltilecek bilen yok mu?seçeneklerde alt yazı açma-kapama seçeneği yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: the wow
alt yazı sorunu nasıl düzeltilecek bilen yok mu?seçeneklerde alt yazı açma-kapama seçeneği yok.
Menü>ayarlar>kullanıcı ayarları>lisan ayarları>alt yazı kapalı
Bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu altyazıların geç gelmesi sorununun çözümü var mı ? Çarşamba günü hobbit'i izlerken 1 saniye geç geliyordu altyazı. -
Ayarlardan bu sorunu halledebilirsiniz.Kumandadan menü tuşuna basıp Ayarlar'a gelin.Kullanıcı Ayarlarında Lisan yazıyor.Buradan sorunu çözebilirsiniz.Böylece her seferinde sarı tuşu kullanmak zorunda kalmazsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X