Şimdi Ara

d smart aldım sizce iyi mi yaptım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnde zaten digitürk plus vardı onu da yeni almıştım ve gayet memnunum. geçen gün d smart hd full paket aldım ama sormak istediğim şu ; gerçekten almakla iyi mi yaptım. çünkü bn basketbol, motogp ve formula hayranıyım aynı zamanda türk sinemasını çok severim. bu içerikler gözönüne aldındığında fikirleriniz nedir. digitürk + d smart iyi bir kombinasyon mu ?
  • Sinema ve spor seviyorsan aldığına iyi yapmışsın...Bende de hem digiturk hem d-smart var gayet memnunum fazla seçenek olması her zaman iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Sinema ve spor seviyorsan aldığına iyi yapmışsın...Bende de hem digiturk hem d-smart var gayet memnunum fazla seçenek olması her zaman iyidir...

bnde öyle düşünüyorum. ama bazen diyorum ki keşke digitürk'te d smart gibi ucuz olsa. ama dedikleri gibi kalite pahalı birşeydir
  • Basketbol, Moto GP, Formula 1 seviyorsan, iyi yapmışsın. Zaten başka alternatif platform yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Basketbol, Moto GP, Formula 1 seviyorsan, iyi yapmışsın. Zaten başka alternatif platform yok.

evet seviyorum. aslında d smart çok iyi ama digitürk kadar değil. digitürk, son zamanlarda tekrar etmeye başladı özellikle premier'de. ama d smart iyi bir rakip olabilse digitürk'te çok yenilik olur. bir konuda d smart çok iyi. yani yeşilçam ve türk sineması konusunda. türk sineması severler için d smart uygun bir platform. ama digitürk'te elini türk dizileri ve yeşilçama atsa d smart yalan olur. bnm görüşüm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

arkadaşlar bnde zaten digitürk plus vardı onu da yeni almıştım ve gayet memnunum. geçen gün d smart hd full paket aldım ama sormak istediğim şu ; gerçekten almakla iyi mi yaptım. çünkü bn basketbol, motogp ve formula hayranıyım aynı zamanda türk sinemasını çok severim. bu içerikler gözönüne aldındığında fikirleriniz nedir. digitürk + d smart iyi bir kombinasyon mu ?

arkadaşım...d-smart full hd paket aldığın için gerçekten isabetli karar verdiğini düşünüyorum...digitürk rakipinden daha kaliteli platform...şifreli yayın moviemax paketi sigara hariç cinsellik dahil yayınladığı filmlerinde sansürsüz yayın yapıyor...digitürk özellikle yabancı filmlerin yayınında d-smart kıyas içerik ve görüntü kalitelerinin açısından daha başarılı görüyorum...digitürk + d-smart şahane kombinasyon...!!!...dikkatinizi çekerim...!!!...bilgilerinize sunarım...!!!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

arkadaşlar bnde zaten digitürk plus vardı onu da yeni almıştım ve gayet memnunum. geçen gün d smart hd full paket aldım ama sormak istediğim şu ; gerçekten almakla iyi mi yaptım. çünkü bn basketbol, motogp ve formula hayranıyım aynı zamanda türk sinemasını çok severim. bu içerikler gözönüne aldındığında fikirleriniz nedir. digitürk + d smart iyi bir kombinasyon mu ?

arkadaşım...d-smart full hd paket aldığın için gerçekten isabetli karar verdiğini düşünüyorum...digitürk rakipinden daha kaliteli platform...şifreli yayın moviemax paketi sigara hariç cinsellik dahil yayınladığı filmlerinde sansürsüz yayın yapıyor...digitürk özellikle yabancı filmlerin yayınında d-smart kıyas içerik ve görüntü kalitelerinin açısından daha başarılı görüyorum...digitürk + d-smart şahane kombinasyon...!!!...dikkatinizi çekerim...!!!...bilgilerinize sunarım...!!!...

teşekkür ediyorum. d smart bni pişman etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım...d-smart dezavantajı kendine özel şifreli yayın film paketinde erotik sansürü yapıyor...!!!...digitürk avantajı kendine özel şifreli yayın film paketinde erotik sansürü yapmıyor...!!!...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım...d-smart dezavantajı kendine özel şifreli yayın film paketinde erotik sansürü yapıyor...!!!...digitürk avantajı kendine özel şifreli yayın film paketinde erotik sansürü yapmıyor...!!!...

onlara pek takılmıyorum
  • general kardeş sen bu kartilkisi adlı şahısa takılma. Onun dini imanı erotik kanallar olmuş, foruma bakarsan hep bu tür mesajlar yazıyor gerizekalı. Sen d-smart almakla en iyisini yapmışsın , digiturk te yalnızca spor var başka bişey yok fazla. Dediğin gibi zaten film ve sinema yönüyle D-smart bir adım önce. D-Smartcı olarak aramıza hoşgeldin. kartilkisi adlı şahıstan uzak durmanı öneririm , fazla muhattap olunmaz bunun gibilerle... Ne izliyorsa izlesin ergen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8A8ED66 -- 29 Haziran 2012; 19:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

general kardeş sen bu kartilkisi adlı şahısa takılma. Onun dini imanı erotik kanallar olmuş, foruma bakarsan hep bu tür mesajlar yazıyor gerizekalı. Sen d-smart almakla en iyisini yapmışsın , digiturk te yalnızca spor var başka bişey yok fazla. Dediğin gibi zaten film ve sinema yönüyle D-smart bir adım önce. D-Smartcı olarak aramıza hoşgeldin. kartilkisi adlı şahıstan uzak durmanı öneririm , fazla muhattap olunmaz bunun gibilerle... Ne izliyorsa izlesin ergen..

Film olarak, D-Smart'mı önde
    Bende Digitürk yok, D-Smart var, aylardır açıp güzel bir film izlediğimi hatırlamıyorum

Digitürk sitesinden baktım, Digitürk filmleri 10 numara.
  • quote:

quote:

Sinema ve spor seviyorsan aldığına iyi yapmışsın...Bende de hem digiturk hem d-smart var gayet memnunum fazla seçenek olması her zaman iyidir...

bnde öyle düşünüyorum. ama bazen diyorum ki keşke digitürk'te d smart gibi ucuz olsa. ama dedikleri gibi kalite pahalı birşeydir

Bak sen lig maçları D-smartta olsunda, hangisi daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

general kardeş sen bu kartilkisi adlı şahısa takılma. Onun dini imanı erotik kanallar olmuş, foruma bakarsan hep bu tür mesajlar yazıyor gerizekalı. Sen d-smart almakla en iyisini yapmışsın , digiturk te yalnızca spor var başka bişey yok fazla. Dediğin gibi zaten film ve sinema yönüyle D-smart bir adım önce. D-Smartcı olarak aramıza hoşgeldin. kartilkisi adlı şahıstan uzak durmanı öneririm , fazla muhattap olunmaz bunun gibilerle... Ne izliyorsa izlesin ergen..

Film olarak, D-Smart'mı önde
    Bende Digitürk yok, D-Smart var, aylardır açıp güzel bir film izlediğimi hatırlamıyorum

Digitürk sitesinden baktım, Digitürk filmleri 10 numara.

d smartta güzel ama digitürk daha güzel. yarın transformers 3 var. bn daha d smartta 1.filmini dahi görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

quote:

quote:

d smartında nba ve diğer sporları var ama ülkemizde en önemli olan futbol özellikle süper lig maçları. bu nedenle digitürk pahalı. ama digitürk hakkını veriyor. bence bu iş zevk meselesi. eğer türk sineması ve araba sporlarını seviyorsan yerin d smarttır. ama yok ben ligi izlemek istiyorum, yabancı ve gişe rekorları kıran filmlere doymak istiyorum diyorsan digitürk. ve bnm durumum her ikisi yani türk sineması ve yabancı sinemalar (aksiyon-macera)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

quote:

quote:

d smartında nba ve diğer sporları var ama ülkemizde en önemli olan futbol özellikle süper lig maçları. bu nedenle digitürk pahalı. ama digitürk hakkını veriyor. bence bu iş zevk meselesi. eğer türk sineması ve araba sporlarını seviyorsan yerin d smarttır. ama yok ben ligi izlemek istiyorum, yabancı ve gişe rekorları kıran filmlere doymak istiyorum diyorsan digitürk. ve bnm durumum her ikisi yani türk sineması ve yabancı sinemalar (aksiyon-macera)

evet lig macları lig tvde olmasından dolayı digitürk pahalı ama o paranın hakkınıda verdiklerini inkar edemeyz .Dediğin gibi zevk meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.